Revolut Ultra csomag

Revolut Ultra csomag

Mikor érdemes ezt a csomagot választanod (szerintem)?
Ha nagyon gyakran repülsz, a csomaghoz járó plusz szolgáltatásokat kihasználnád és egyedi bankkártyát szeretnél. Ez egy luxus termék, így gondold át, hogy te tényleg ki tudod ezt a csomagot használni. Regisztrálj itt erre a csomagra»

Mennyibe kerül a Revolut Ultra csomag?

Választhatsz havi és éves fizetést is.

Ha havonta fizetnéd, akkor 19 500 Ft / hó.

Ha viszont egyben egy évre kifizetnéd, akkor kedvezményt kapsz, így 198 600 Ft / év lesz a díja.

A Revolut az Ultra csomagja esetén nem egy évet (ahogy más fizetős csomagoknál), hanem 6 hónapot ír elő, mint minimum, kötbér nélküli felhasználásra. Ez azt jelenti, hogy ha előfizetsz az Ultra csomagra és 6 hónapon belül mondanád le, akkor a megrendelt platinum kártya díját visszakérhetik (20 000 ft).  Az app fogja írni a pontos összeget, amit ki kell fizetned az idő előtti lemondás miatt.

Az Ultra csomag díjairól itt található a Revolut oldala.

Miben luxus és más az Ultra csomag a többi előfizetéses csomagoktól?

Azon kívül, hogy egyes limitek magasabbak, több olyan szolgáltatást, funkciót tartalmaz a Revolut Ultra csomag, amit más fizetős Revolut csomagokban nem található meg.

A cikk végén van egy táblázat is, amiben minden benne van.

Telefonos ügyfélszolgálat: Minden más Revolut csomagban csak chates ügyfélszolgálat érhető el, de az Ultra-hoz most jár egy minden nap, 24 órában elérhető angol nyelvű telefonos ügyfélszolgálat.

Korlátlan, ingyenes repülőtéri váróterem belépő: Világszerte több mint 1400 repülőtéri váróterembe ingyenes belépője van az Ultra csomag felhasználójának, amely ingyenes étkezést és italfogyasztást is tartalmaz az ott-tartózkodásod idejére.

Bármilyen okból megtörtént lemondások visszatérítése: Repülőjegyekre, vonatjegyekre, szállásokra, eseményekre kifizetett összegek visszatérítése jár maximum 5000 euró értékig, ha azt bármilyen okból le kellene mondania a Revolut Ultra ügyfelének (de van pár feltétel ehhez, ami az ÁSZF-ben megtalálható).

Többféle szolgáltatáshoz jár előfizetés: NordVPN Complete csomag, Freeletics Coach előfizetés, SleepCycle Premium előfizetés, Financial Time Premium Digital hozzáférés, WeWork 3 ingyenes belépő havonta, Picsart Gold előfizetés, Tinder Gold előfizetés, Headway Premium előfizetés, Headspace előfizetés, ClassPass: havi 20 kreditpont.

Mit is jelent a korlátlan váltás, díj nélkül?

Tehát a Revolut Ultra csomagban az egyik legfontosabb extra, hogy hétköznaponként díj nélkül tudsz devizát váltani, hétvégén ugyanúgy az 1%-os díj megmarad. Ezenkívül magasabb a díj nélkül felvehető készpénz összege az ATM-ből, 30 naponta 750 000 Ft vagy ezzel megegyező más deviza.

Pénzvisszatérítés

Európában 0,1%, míg Európán kívül 1% jár vissza a kártyás fizetések után. Külön széfben gyűlik a pénzvisszatérítés összege. További információkat a pénzvisszatérítésről ebben a cikkemben találsz.

Hol tudod megnézni, hogy nálad mikor van a hónapforduló?

Havonta/30 naponta van egy kvóta/limit az ingyenes készpénzfelvételnél, amikor díjat nem számol fel a Revolut egy bizonyos összegig.

DE, ezek a hónapfordulók mindenkinél egyedi, a regisztráció időpontjához van beállítva. Ezt mindig meg tudod nézni az app-ban, hogy mikor van a hónapfordulód és adott hónapban mennyit tudsz még díjmentesen készpénzt felvenni.

Itt tudod megnézni:

  1. Lépj be a Revolut applikációba és menj/nyomj a bal felül található kör alakú profil ikonra.
  2. Ezután válaszd ki a ‘A csomagod’ pontot.
  3. Válaszd ki a ‘Készpénzfelvétel ATM-ből’ opciót és utána fogod látni a hónapforduló napját és időpontját (‘Limit megújulásának dátuma: ‘).

Revolut Ultra, platinabevonatú kártyával vigyázz készpénz felvételnél!

Ha a Revolut Ultra csomagra fizetsz elő, akkor van lehetőséged egy platinabevonatú bankkártyát ingyen igényelned (ez nem kötelező). Egyébként ha volt korábban már más Revolut csomagod és ott kaptál normál plasztik bankkártyát és ezután váltasz át Ultra csomagra, akkor az a bankkártya is működni fog, az appban is látni fogod.

Szóval a nehezebb platinabevonatú bankkártyát használva a régebbi ATM-ek közül előfordulhat olyan, hogy elakad, benyeli, amit utána visszaszerezni nehezen fogsz. Ezért régebbi ATM-ek esetén érdemes plasztik kártyát használni.

Miket tartalmaz a Revolut Ultra csomag?

Díjmentes készpénzfelvétel:750 000 Ft / havi limit (felette 2%-os díj)
Különféle exkluzív kártyadizájnok:Igen
Exkluzív Revolut platinabevonatú kártya:Igen
Ingyenes szállítási díj a bankkártyára:Igen, expressz kézbesítéssel
Korlátlan nemzetközi átutalások és 1 ingyenes SWIFT-átutalás:Igen
Díjmentes devizaátváltás (hétfőtől péntekig díjmentes):Korlátlan – hétvégén 1%-os díj felszámítása devizaváltások után
Pénzvisszatérítés kártyás fizetésekre (0,1% Európán belül és 1% Európán kívül):Igen
Nonstop elsőbbségi telefonos és chates ügyfélszolgálat:Igen
Vásárlási védelem (lopás elleni biztosítás és baleset-biztosítás akár 365 napra is):£10,500 éves limit
Jegyvédelem (akár évi €1000 visszatérítést is kaphatsz az elmulasztott eseményekre váltott jegyek után):Igen
Visszatérítési védelem (a vásárlás után 90 napig):Igen
Külföldi egészségbiztosítás (téli sportokra érvényes biztosítás a csomagban):Igen
Ingyenes és korlátlan reptéri prémiumváró belépő világszerte:Igen
Biztosítás poggyász- és járatkésés esetére:Igen
Autóbérlési önrész (az utazás 31 napja során):Igen
Revolut <18 számla (junior) létrehozása:5 gyermek részére
Revolut <18 számla (junior) exkluzív funkciók:Igen
Kriptokereskedelmi díj0,49 %
Bármilyen okból megtörtént lemondások visszatérítése (repülő- és vonatjegy, szállás, esemény)Igen, akár 5000 euróig
NordVPN Complete csomag, Freeletics Coach előfizetés, SleepCycle Premium előfizetés, Financial Time Premium Digital hozzáférés, WeWork 3 ingyenes belépő havonta, Picsart Gold előfizetés, Tinder Gold előfizetés, Headway Premium előfizetés, Headspace előfizetés, ClassPass: havi 20 kreditpontIgen

Sok extra védelmi szolgáltatást tartalmaz a csomag, amelyekről nekem még személyes tapasztalatom nincsen és nem tudom, hogy a gyakorlatban mennyire megy könnyen végbe az esetleges visszatérítés.

Ha lenne további kérdésed, akkor használd a kereső mezőt, sok más Revolut-tal kapcsolatos cikket találsz még:

Fontos!: A cikkben leírtak csak az én tapasztalataimon alapszanak, ezekért felelősséget nem tudok vállalni. Nincs közvetlen kapcsolatom a Revoluttal és nem tartozom felelősséggel a szolgáltatásuk iránt. Bármilyen probléma, kérdés esetén a Revolut ügyfélszolgálatát kell felkeresni. A cikkekben olyan ajánlói (affiliate) linkek találhatóak, amelyeken keresztüli regisztrálás után akár én jutalékot is kaphatok.

Hozzászólás
A hozzászólásod nem fog automatikusan megjelenni, csak a moderálás után. A megadott email cím nem lesz látható és nem lesz tárolva, nem fogok hírleveleket küldeni. Viszont, ha megválaszolásra kerül a hozzászólásod, arról értesítést fogsz kapni a megadott email címedre.