Revolut kártya aktiválása

Revolut kártya aktiválás

Amikor postán megérkezett a Revolut kártyád, akkor elsőnek aktiválnod kell.

Ezt úgy tudod megtenni, ha egy üzletben úgy fizetsz a kártyáddal, hogy azt a terminálba belehelyezed és a kártya PIN kódját megadod. Tehát elsőnek ne érintéses módszerrel fizess, mert akkor nem fogja elfogadni a kártyádat a terminál.

Ezenkívül egy ATM-et is kereshetsz és ott is a kártya behelyezéssel és a PIN kód megadásával tudod aktiválni a Revolut kártyádat. (készpénzt nem kötelező felvenned).

A kártya PIN kódját az app-ban te adod meg a kártya megrendelése során, tehát ezt nem fogják postán kiküldeni levélben.

Ha elfelejtenéd a kártya PIN kódját, akkor azt bármikor a Revolut applikációban meg tudod nézni itt:

  1. Menj a ‘Bankkártyák’ menübe.
  2. Válaszd ki a fizikai kártyádat.
  3. A kártya képe alatt menj a ‘Beállítások’ pontra.
  4. És ezután válaszd ki a ‘PIN-kód megjelenítése’ opciót.

Ha a helyes PIN kód megadásával sem tudnád aktiválni a kártyádat több helyen, akkor a bankkártya hibás lehet. Ebben az esetben írj a Revolut appban az ügyfélszolgálatnak és kérj új kártyát.Videó

Ha szeretnéd videón megnézni, akkor itt megtekintheted:
Iratkozz fel a YouTube csatornára is! 🙂

Ha lenne további kérdésed, akkor használd a kereső mezőt, sok más Revolut-tal kapcsolatos cikket találsz még:

Fontos!: A cikkben leírtak csak az én tapasztalataimon alapszanak, ezekért felelősséget nem tudok vállalni. Nincs közvetlen kapcsolatom a Revoluttal és nem tartozom felelősséggel a szolgáltatásuk iránt. Bármilyen probléma, kérdés esetén a Revolut ügyfélszolgálatát kell felkeresni. A cikkekben olyan ajánlói (affiliate) linkek találhatóak, amelyeken keresztüli regisztrálás után akár én jutalékot is kaphatok.

Hozzászólás
A hozzászólásod nem fog automatikusan megjelenni, csak a moderálás után. A megadott email cím nem lesz látható és nem lesz tárolva, nem fogok hírleveleket küldeni. Viszont, ha megválaszolásra kerül a hozzászólásod, arról értesítést fogsz kapni a megadott email címedre.