Revolut Plus csomag

Revolut Plus csomag bemutatása

Mikor érdemes ezt a csomagot választanod (szerintem)?
Ha nagyobb összegeket váltanál át havonta más devizára, de nincs szükséged további extra szolgáltatásokra, mint például biztosításokra.
Regisztrálj itt erre a csomagra»

Mennyibe kerül a Revolut Plus csomag?

Választhatsz havi és éves fizetést is.

Ha havonta fizetnéd, akkor 1600 Ft / hó.

Ha viszont egyben egy évre kifizetnéd, akkor kedvezményt kapsz, így 16 000 Ft / év lesz a díja.

A Revolut Plus csomag díjak oldalát itt tudod megnézni.

Mi történik, ha 1 éven belül szeretnéd lemondani a Plus csomagot?

Fontos itt is, ahogy minden más fizetős Revolut csomagnál, hogy egy évre kötöd meg ezt a szolgáltatást, függetlenül attól, ha a havi fizetést is választanád.

Ez azt jelenti, hogy egy éves hűségidő van. A csomag aktiválása után 14 napig le tudod mondani úgy a fizetős csomagot, hogy visszatérítik neked a csomag díját (akár hónapra akár egy évre fizetted ki), viszont ha a bankkártyát megrendelted és kiküldésre került, akkor a kézbesítési díját levonják.

14 nap után, ha le szeretnéd mondani és a havi fizetést választottad, akkor 2400 Ft-ot kell kifizetned (egyfajta kötbér) és az adott hónapfordulóig tudod használni a Plus csomagot, majd utána visszaáll a csomagod arra, amire visszaléptél.

Havonta mennyit lehet díj nélkül váltani?

A Revolut Plus csomagnak van egy havi kvótája a díjmentes váltásnál. Ha magyarországi címmel regisztráltál Revolut fiókot, akkor a kvótát forintban fogod megkapni, ami hónapfordulóként, 30 naponta 1 050 000 Ft vagy ezzel megegyező más deviza.

Tehát 1 050 000 Ft-t tudsz úgy átváltani hézköznapokon, hogy ezért a Revolut váltási díjat nem számol fel. Ha túllépsz a 1 050 000 forinton, akkor 0,5%-os díjat kell fizetned.

Hétvégente minden Revolut csomag esetén (mindegyik fizetős csomagnál is), 1%-ot kell fizetni a váltáskor.

Viszont, ha túllépted a havi ingyenes keretedet, akkor a hétvégén 1,5% lesz a devizaváltás díja a Plus csomagban.

Váltásnak számít az is, ha nem a Revolut applikáción belül végzel el devizaváltást, hanem mondjuk hétvégén a Revolut kártyáddal fizetsz euróban, de nincs a fizetendő összeg a Revolut eurós egyenlegeden és így a forint egyenlegedről vált a Revolut, ekkora plusz 1% díjat is le fog vonni.

Hol tudod megnézni, hogy nálad mikor van a hónapforduló?

Ahogy írtam korábban, havonta/30 naponta vannak limitek/kvóták, váltásnál és készpénzfelvételnél, amikor díjat nem számol fel a Revolut egy bizonyos összegig.

DE, ezek a hónapfordulók mindenkinél egyedi, a regisztráció időpontjához van beállítva. Ezt mindig meg tudod nézni az app-ban, hogy mikor van a hónapfordulód és adott hónapban mennyiért tudsz még váltani díj nélkül vagy díjmentesen készpénzt felvenni.

Itt tudod megnézni:

 1. Lépj be a Revolut applikációba és menj/nyomj a bal felül található kör alakú profil ikonra.
 2. Ezután válaszd ki a ‘A csomagod’ pontot.
 3. Válaszd ki a ‘Készpénzfelvétel ATM-ből’ vagy ‘Devizaváltás’ opciót és utána fogod látni a hónapforduló napját (‘Limit megújulásának dátuma: ‘). Az adott dátum nem azt jelenti, hogy rögtön éjféltől indul az új hónapod és nullázódik a limit, hanem az adott napon az időpont is más lehet, de ezt a Revolut nem mutatja, maximum ki tudod tapasztalni, hogy kb. mikortól látod, hogy ismét nullázódtak a havi limitek. Tehát mindig lépj be az app-ba és nézz rá erre, ha elérhető a teljes havi keret, akkor kezdődött el az újabb hónapod.

Miket tartalmaz a Revolut Plus csomag?

Díjmentes készpénzfelvétel:75 000 Ft / havi limit (felette 2%-os díj)
Ingyenes szállítási díj a bankkártyára:Igen, standard kézbesítéssel
Díjmentes devizaátváltás (hétfőtől péntekig díjmentes):Havonta 1 050 000 ft-ig – hétvégén 1%-os díj felszámítása devizaváltások után
Nonstop elsőbbségi ügyfélszolgálat:Igen
Vásárlási védelem (lopás elleni biztosítás és baleset-biztosítás akár 365 napra is):£1,000 éves limit
Jegyvédelem (akár évi €1000 visszatérítést is kaphatsz az elmulasztott eseményekre váltott jegyek után):Igen
Visszatérítési védelem (a vásárlás után 90 napig):Igen
Külföldi egészségbiztosítás (téli sportokra érvényes biztosítás a csomagban):Nem
Revolut <18 számla (junior) létrehozása:2 gyermek részére
Revolut <18 számla (junior) exkluzív funkciók:Igen
Kriptokereskedelmi díj:1,49 %

Pár plusz védelmi/biztosítási szolgáltatást tartalmaz a csomag, amelyekről nekem még személyes tapasztalatom nincsen és nem tudom, hogy a gyakorlatban mennyire megy könnyen végbe az esetleges visszatérítés.

Ha lenne további kérdésed, akkor használd a kereső mezőt, sok más Revolut-tal kapcsolatos cikket találsz még:

Fontos!: A cikkben leírtak csak az én tapasztalataimon alapszanak, ezekért felelősséget nem tudok vállalni. Nincs közvetlen kapcsolatom a Revoluttal és nem tartozom felelősséggel a szolgáltatásuk iránt. Bármilyen probléma, kérdés esetén a Revolut ügyfélszolgálatát kell felkeresni. A cikkekben olyan ajánlói (affiliate) linkek találhatóak, amelyeken keresztüli regisztrálás után akár én jutalékot is kaphatok.

“Revolut Plus csomag” bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. Ez a lemondás dolog nem teljesen világos.

  Ha éves (egyben fizetett) előfizetésem van, akkor díjforduló után (de még akár azon a napon) hogyan, milyen feltételekkel tudom lemondani?

  Válasz
  • Ha éves előfizetésed van, akkor a hónapforduló előtt talán 1 hónappal már le tudod úgy mondani, hogy nem lesz díja, vagyis vissza tudsz lépni másik csomagra.

   Válasz

Hozzászólás
A hozzászólásod nem fog automatikusan megjelenni, csak a moderálás után. A megadott email cím nem lesz látható és nem lesz tárolva, nem fogok hírleveleket küldeni. Viszont, ha megválaszolásra kerül a hozzászólásod, arról értesítést fogsz kapni a megadott email címedre.