Freeletics bemutatása

Freeletics bemutatása

A 175 országban, 10 nyelven elérhető, több, mint 55 millió felhasználóval rendelkező edzés- és fitnesz alkalmazás mostantól ingyenesen elérhető a Revolut Premium, Metal és Ultra előfizetőknek. 

Az Európában piacvezető, 2013 óta elérhető Freeletics alkalmazás célja, hogy a mesterséges intelligencia által vezérelt fitnesz edzéseken keresztül hozzásegítse a felhasználókat az egészséges, kiegyensúlyozott életmód kialakításához. 

Ennek a digitális személyi edzőnek is nevezhető appnak, a legfőbb előnye, hogy az egyént veszi alapul és az adott felhasználó fizikuma, céljai és képességei szerint alakítja az edzéseket, gyakorlatokat. Az app visszajelzéseket és útmutatásokat ad az edzéseket követően, amik beépíthetőek a következő mozgás alkalmával. 

A plusz szolgáltatásuk (Nutrition Course), ami tulajdonképpen egy étrend menedzser pedig együttesen használva az edzésekkel, még gyorsabb és tapasztalhatóbb eredményeket biztosít. 

Mi az a Freeletics? 

A 2013-ban indult Freeletics fitnesz app a német székhelyű Freeletics GmbH fejlesztése és tulajdona. Az alapítói: Joshua Cornelius, Mehmet Yilmaz és Andrej Matijczak. A vállalat központja Münchenben található.

A Freeletics egy alkalmazás, ami nagy népszerűségnek örvend a fitnesz és edzés iránt érdeklődők körében, akik otthon vagy edzőteremben egyaránt használhatják. A Freeletics edzéseket általában saját testsúlyos gyakorlatok alkotják, amelyek kombinálják a kondíciós, az erősítő és a funkcionális edzéseket. 

A Freeletics elérhető okostelefonon és számítógépen is.

5 ok, amiért érdemes a Freeleticset használnod

A testmozgásnak mindig is jelentős szerepe volt a mentális és fizikai egészség fenntartásában, ami mai rohanó világunkban különösen fontos, de egyre kevesebb időt és energiát szentelünk neki. 

  1. Személyre szabott: a fizikai aktivitás módja, hossza, nehézsége nem húzható rá minden egyénre, mert nem vagyunk egyformák. A Freeletics segít annak meghatározásában, hogy céljaid alapján, mi a számodra megfelelő aktivitás, és azon az úton indít el téged, sőt a visszajelzéseid alapján, ezt tovább alakítja. 
  1. Mobilitás: az appot mobilon és desktopon is bármikor, bárhol eléred, így ez nem lehet kifogás az edzésre.
  1. Eszköz használat: az app főként saját testsúlyos gyakorlatokat tartalmaz, ami azt jelenti, hogy nincs szükség különféle drága eszközökre vagy felszerelésekre, hogy eredményeket érj el.
  1. Variabilitás: az app széles választékban kínál edzésterveket, amelyek különböző nehézségi szinteken és célokon alapulnak. Ez lehetővé teszi, hogy kiválaszd az igényeidnek és képességeidnek megfelelő gyakorlatokat. 
  1. Időtakarékosság: a Freeletics edzések gyakran rövidebbek és intenzívebbek, mint a hagyományos edzések, ami előnyt jelenthet azok számára, akiknek erre korlátozott idő áll rendelkezésére.

Ha lenne további kérdésed, akkor használd a kereső mezőt, sok más Revolut-tal kapcsolatos cikket találsz még:

Fontos!: A cikkben leírtak csak az én tapasztalataimon alapszanak, ezekért felelősséget nem tudok vállalni. Nincs közvetlen kapcsolatom a Revoluttal és nem tartozom felelősséggel a szolgáltatásuk iránt. Bármilyen probléma, kérdés esetén a Revolut ügyfélszolgálatát kell felkeresni. A cikkekben olyan ajánlói (affiliate) linkek találhatóak, amelyeken keresztüli regisztrálás után akár én jutalékot is kaphatok.

Hozzászólás
A hozzászólásod nem fog automatikusan megjelenni, csak a moderálás után. A megadott email cím nem lesz látható és nem lesz tárolva, nem fogok hírleveleket küldeni. Viszont, ha megválaszolásra kerül a hozzászólásod, arról értesítést fogsz kapni a megadott email címedre.