MasterClass bemutatása

MasterClass bemutatása

Fedezd fel a Revolut segítségével a MasterClass világát, ahol a legkiválóbb szakértők és hírességek osztják meg tudásukat! Tanulj Gordon Ramsay-től a gasztronómia rejtelmeiről, Martin Scorsese-től a filmrendezés mesterségéről, Serena Williams-től a tenisz művészetéről, vagy merülj el az F1 világában Lewis Hamilton segítségével. 

Revolut Ultra előfizetőként, teljes hozzáférés kapsz a MasterClass platformjához (Masterclass Full), Revolut Metal előfizetőként pedig limitált hozzáférést (Limited).

Ha már van Ultra vagy Metal előfizetésed, kattints az appban a bal felső sarokban a nevedre, majd a “csomagod” fülre és azon belül fogod látni azokat a partneri együttműködéseket, amikhez ingyen hozzáférsz. Ha nincs ilyen előfizetésed, akkor egy kis lakatot fogsz látni ugyanebben a menüpontban. 

Mi az a Masterclass?

“LEARN FROM THE BEST, BE YOUR BEST.” Tanulj a legjobbaktól, légy a legjobb. 

Ez a felszólítás fogad a MasterClass online felületén és tulajdonképpen ez mindent el is mond a szolgáltatás lényegéről. 

A MasterClass egy innovatív platform, ami lehetőséget kínál arra, hogy bárki tanulhasson a legnagyobb szakértőktől, hírességektől, és elismert művészektől, egy online oktatási platform, ami 2015-ben indult. A platformot David Rogier és Aaron Rasmussen alapította. David Rogier, az ötletgazda és jelenlegi vezérigazgató. Aaron Rasmussen, technikai társalapító, aki a platform technikai hátteréért és a termék fejlesztésért felelős.

Mi jellemzi a Masterclasst?

A kurzusokat világszínvonalú szakértők és hírességek tartják, mint például Gordon Ramsay, Martin Scorsese, Serena Williams, Neil Gaiman, Richard Branson, Steve Martin, Samuel L. Jackson, John Legend, Usher…stb.

Az oktatási témakörök széles skáláját fedi le, beleértve a főzést, zenét, írást, sportot, filmművészetet, üzletet, tudományt, és még sok mást. Több, mint 200 oktató van a felületen, 11 kategóriában. A tananyagok videó formában érhetőek el, ahol maguk az oktatók adják át a tudásukat az adott témában. 

Az oktatóvideókhoz kiegészítő anyagok is járnak: munkafüzetek, feladatok és olvasmányok, amelyek segítenek a tanulásban és a gyakorlásban.

A platform elérhető mobilos applikáción és webes felületen is.

 

Miért tanulj a Masterclassel?

A MasterClass több szempontból is kiemelkedik a többi oktatási platform közül. 

A MasterClass oktatóit a saját szakterületük legjobbjai közül választják ki. Ezek a szakértők és hírességek nemcsak a szakmai tudásukat, hanem saját egyedi tapasztalataikat és történeteiket is megosztják. 

A platform videói magas minőségűek, a vizualitás, hangminőség, a forgatókönyv mind hozzájárulnak a prémium élményhez. A kurzusok nem csak oktató jellegűek, hanem inspirálóak is. Az oktatók személyes történetei és karrierjük során szerzett tapasztalatai motiválják a tanulókat, hogy kitartóan dolgozzanak céljaik elérésén. 

Kiktől tanulhatsz a Masterclassen?

Néhány példa a főbb kategóriánként:

Gasztronómia: Gordon Ramsay, Thomas Keller, Alice Waters, Massimo Bottura

Filmrendezés: Martin Scorsese, Jodie Foster, Ron Howard, David Lynch, Spike Lee

Írás: Neil Gaiman, Margaret Atwood, Dan Brown, Malcolm Gladwell, R.L. Stine

Zene: Hans Zimmer, Deadmau5, Christina Aguilera, Alicia Keys, Usher

Üzlet: Howard Schultz, Sara Blakely, Bob Iger, Anna Wintour, Daniel Pink

Sport: Serena Williams, Stephen Curry, Simone Biles, Tony Hawk, Wayne GretzkyFotográfia: Annie Leibovitz, Jimmy Chin, Tyler Mitchell, Steve McCurry, Platon

Ha lenne további kérdésed, akkor használd a kereső mezőt, sok más Revolut-tal kapcsolatos cikket találsz még:

Fontos!: A cikkben leírtak csak az én tapasztalataimon alapszanak, ezekért felelősséget nem tudok vállalni. Nincs közvetlen kapcsolatom a Revoluttal és nem tartozom felelősséggel a szolgáltatásuk iránt. Bármilyen probléma, kérdés esetén a Revolut ügyfélszolgálatát kell felkeresni. A cikkekben olyan ajánlói (affiliate) linkek találhatóak, amelyeken keresztüli regisztrálás után akár én jutalékot is kaphatok.

Hozzászólás
A hozzászólásod nem fog automatikusan megjelenni, csak a moderálás után. A megadott email cím nem lesz látható és nem lesz tárolva, nem fogok hírleveleket küldeni. Viszont, ha megválaszolásra kerül a hozzászólásod, arról értesítést fogsz kapni a megadott email címedre.