Revolut Premium csomag

Revolut Premium csomag bemutatása

Mikor érdemes ezt a csomagot választanod (szerintem)?
Folyamatosan használod a Revolut kártyát, nagyobb összegeket váltasz át és esetleg sokat utazol. Regisztrálj itt erre a csomagra és 3 hónapot ingyen kapsz!

Mennyibe kerül a Revolut Prémium csomag?

Választhatsz havi és éves fizetést is.

Ha havonta fizetnéd, akkor 3000 Ft / hó.

Ha viszont egyben egy évre kifizetnéd, akkor kedvezményt kapsz, így 30 000 Ft / év lesz a díja.

A Revolut Premium csomag díjak oldalát itt tudod megnézni.

Mi történik, ha 1 éven belül szeretnéd lemondani a Premium csomagot?

Fontos itt is, ahogy minden más fizetős Revolut csomagnál, hogy egy évre kötöd meg ezt a szolgáltatást, függetlenül attól, ha a havi fizetést is választanád.

Ez azt jelenti, hogy egy éves hűségidő van. A csomag aktiválása után 14 napig le tudod mondani úgy a fizetős csomagot, hogy visszatérítik neked a csomag díját (akár hónapra akár egy évre fizetted ki), viszont ha a Premium bankkártyát megrendelted és kiküldésre került, akkor a kézbesítési díját levonják.

14 nap után, ha le szeretnéd mondani és a havi fizetést választottad, akkor 5000 Ft-ot kell kifizetned (egyfajta kötbér) és az adott hónapfordulóig tudod használni a Premium csomagot, majd utána visszaáll a csomagod arra, amire visszaléptél.

Mit is jelent a korlátlan váltás, díj nélkül?

Tehát a Revolut Premium csomagban az egyik legfontosabb extra, hogy hétköznaponként díj nélkül tudsz devizát váltani, hétvégén ugyanúgy az 1%-os díj megmarad. Ezenkívül magasabb, a díj nélkül felvehető készpénz összege az ATM-ből, 30 naponta 150 000 Ft vagy ezzel megegyező más deviza.

Regisztrálj itt erre a Premium csomagra és 3 hónapot ingyen kapsz!

Hol tudod megnézni, hogy nálad mikor van a hónapforduló?

Havonta/30 naponta van egy kvóta/limit az ingyenes készpénzfelvételnél, amikor díjat nem számol fel a Revolut egy bizonyos összegig.

DE, ezek a hónapfordulók mindenkinél egyedi, a regisztráció időpontjához van beállítva. Ezt mindig meg tudod nézni az app-ban, hogy mikor van a hónapfordulód és adott hónapban mennyit tudsz még díjmentesen készpénzt felvenni.

Itt tudod megnézni:

 1. Lépj be a Revolut applikációba és menj/nyomj a bal felül található kör alakú profil ikonra.
 2. Ezután válaszd ki a ‘A csomagod’ pontot.
 3. Válaszd ki a ‘Készpénzfelvétel ATM-ből’ opciót és utána fogod látni a hónapforduló napját és időpontját (‘Limit megújulásának dátuma: ‘).

Miket tartalmaz a Revolut Premium csomag?

Díjmentes készpénzfelvétel:150 000 Ft / havi limit (felette 2%-os díj)
Különféle exkluzív kártyadizájnok:Igen
Ingyenes szállítási díj a bankkártyára:Igen, expressz kézbesítéssel
Korlátlan nemzetközi átutalások és 1 ingyenes SWIFT-átutalás:Igen
Díjmentes devizaátváltás (hétfőtől péntekig díjmentes):Korlátlan – hétvégén 1%-os díj felszámítása devizaváltások után
Nonstop elsőbbségi ügyfélszolgálat:Igen
Vásárlási védelem (lopás elleni biztosítás és baleset-biztosítás akár 365 napra is):£2,500 éves limit
Jegyvédelem (akár évi €1000 visszatérítést is kaphatsz az elmulasztott eseményekre váltott jegyek után):Igen
Visszatérítési védelem (a vásárlás után 90 napig):Igen
Külföldi egészségbiztosítás (téli sportokra érvényes biztosítás a csomagban):Igen
Ingyenes prémiumváró-belépők a SmartDelay funkcióval (a legalább 1 órát késő járatok esetén):Te és 1 barátod veheti igénybe
Biztosítás poggyász- és járatkésés esetére:Igen
Autóbérlési önrész (az utazás 31 napja során):Nincs
Revolut Junior számla létrehozása:2 gyermek részére
Revolut Junior exkluzív funkciók:Igen
Kriptokereskedelmi díj:0,99 %
NordVPN Standard előfizetés, Freeletics Coach előfizetés, SleepCycle Premium előfizetés, Picsart Gold előfizetés, Tinder Plus előfizetés, Headspace előfizetésIgen

Sok extra védelmi szolgáltatást tartalmaz a csomag, amelyekről nekem még személyes tapasztalatom nincsen és nem tudom, hogy a gyakorlatban mennyire megy könnyen végbe az esetleges visszatérítés.

Ha lenne további kérdésed, akkor használd a kereső mezőt, sok más Revolut-tal kapcsolatos cikket találsz még:

Fontos!: A cikkben leírtak csak az én tapasztalataimon alapszanak, ezekért felelősséget nem tudok vállalni. Nincs közvetlen kapcsolatom a Revoluttal és nem tartozom felelősséggel a szolgáltatásuk iránt. Bármilyen probléma, kérdés esetén a Revolut ügyfélszolgálatát kell felkeresni. A cikkekben olyan ajánlói (affiliate) linkek találhatóak, amelyeken keresztüli regisztrálás után akár én jutalékot is kaphatok.

“Revolut Premium csomag” bejegyzéshez 6 hozzászólás

 1. Miként lehet érvényesíteni, hová kell fordulni, mit kell kitölteni?
  -Jegyvédelem (akár évi €1000 visszatérítést is kaphatsz az elmulasztott eseményekre váltott jegyek után
  -Külföldi egészségbiztosítás (téli sportokra érvényes biztosítás a csomagban
  -Biztosítás poggyász- és járatkésés esetére
  -Vásárlási védelem (lopás elleni biztosítás és baleset-biztosítás akár 365 napra is):

  Válasz
  • Szia! Ezt az infót így nem találom meg, a Revolut mindig arra hivatkozik, hogy a biztosításról az információk és a kötvény az appban érhető el. Nekem Metal csomagom van és ott az utazás maximális időtartama 90 nap (szerintem a Premiumban is annyi lehet). Fontos, hogy van egyes esetekben önrész is. A Revolut biztosításokról még itt találhatsz infókat: https://revinfo.hu/revolut-biztositas/ Valamint a Revolut ügyfélszolgálatát is megkérdezheted erről.

   Válasz
 2. Szia! Nekem olyan kérdésem lenne,hogy a páromnak prémium kártyája van és szeretett volna kp feltölteni rá az OTP bank automatájánál és nem tudott semmit sem csinálni. Egyáltalán van rá lehetőség hogy kp tegyünk fel közvetlenül a Revolutra és ha van akkor ezt hol és hogy kell. Nincs semmilyen banki számlája. Fiunk számlájáról szerettünk volna feltölteni neki de ahogy utána olvastam az sem lehetséges mert nem a saját nevén van az OTP számla hanem a fiunkén. Nem szeretne sem ő sem én csupán csak ezért számlát nyitni egyáltalán. Köszönöm szépen ha választ kapok.

  Válasz

Hozzászólás
A hozzászólásod nem fog automatikusan megjelenni, csak a moderálás után. A megadott email cím nem lesz látható és nem lesz tárolva, nem fogok hírleveleket küldeni. Viszont, ha megválaszolásra kerül a hozzászólásod, arról értesítést fogsz kapni a megadott email címedre.