Revolut NFC fizetés – Revolut fizetés telefonnal

Revolut NFC fizetés

Ha van az okostelefonodon és/vagy az okosórádon NFC funkció, akkor a Revolut fizikai és virtuális kártyáival tudsz ezzel NFC-vel, vagyis érintéses fizetést használni.

Android rendszerű telefonnál a Google Wallet (korábban Google Pay), míg az iOS (Apple – IPhone) telefonoknál az Apple Pay alkalmazással tudod beállítani a Revolut kártyádat.

Google Wallet (Google Pay)

2020 vége óta már Magyarországon is elérhető a Google érintésmentes fizetési alkalmazása, a Google Wallet. Az érintésmentes fizetési funkció a Revolut, TransferWise és a Monese felhasználók számára is biztosított.

Hol lehet fizetni Google Wallet-el?

A Google Wallet-el az interneten és minden olyan offline értékesítési helyen lehet fizetni, ahol azt a terminál lehetővé teszi (érdemes megkérdezni, ha nem egyértelmű). Fontos, hogy ebben az esetben nincs szükség internetkapcsolatra. 

Revolut kártya felvétele a Google Wallet-be: 

A kártya felvétele rendkívül egyszerű, csak kövesd az alábbi 2 lépést: 

 1. A Revolut alkalmazásban menj a ‘Bankkártyák’ menüpontba, válaszd ki a megfelelő kártyádat, majd alul nyomj rá a ‘Add to G Pay’ gombra.
 2. A kártya hozzáadásához kövesd a képernyőn látható lépéseket, majd kattints a “Rendben” gombra. Apple Pay

Revolut kártya már az Apple Pay szolgáltatásba is felvehető. A már régóta közkedvelt érintés és pénztárca mentes fizetés, sok esetben meggyorsíthatja a fizetést. 

A szolgáltatás jelenleg több, mint 30 országban érhető el, köztük Magyarországon is, de a Revolut egyre több országban biztosítja ezt a fizetési lehetőséget. 

A szolgáltatás az alábbi Apple eszközökkel működik: 

 • iPhone SE és újabb modellek
 • iPad 3 és annál újabb modellek 
 • Touch ID-val rendelkező Mac-modellek 
 • Minden Apple Watch modell

Hol lehet fizetni Apple Pay-el? 

Az Apple Payjel az interneten és minden olyan offline értékesítési helyen lehet fizetni, ahol azt a terminál lehetővé teszi (érdemes megkérdezni, ha nem egyértelmű) vagy figyeljük az Apple Pay, PayPass jelzéseket. Fontos, hogy ebben az esetben nincs szükség internetkapcsolatra. 

Revolut kártya felvétele az Apple Pay-be: 

A kártya felvétele rendkívül egyszerű, csak kövesd az alábbi 2 lépést: 

 1. A Revolut alkalmazásban menj a ‘Bankkártyák’ menüpontba, válaszd ki a megfelelő kártyádat.
 2. Majd alul nyomj rá a ‘Add to Apple Pay’ gombra.

Az Apple Pay alkalmazásban is megadhatóak a Revolut kártyád adatai, azonban ott az Apple levonhat egy teszt tranzakciós összeget, ellenőrzés céljából, amit legkésőbb 15 napon belül visszautalnak. 

Ha lenne további kérdésed, akkor használd a kereső mezőt, sok más Revolut-tal kapcsolatos cikket találsz még:

Fontos!: A cikkben leírtak csak az én tapasztalataimon alapszanak, ezekért felelősséget nem tudok vállalni. Nincs közvetlen kapcsolatom a Revoluttal és nem tartozom felelősséggel a szolgáltatásuk iránt. Bármilyen probléma, kérdés esetén a Revolut ügyfélszolgálatát kell felkeresni. A cikkekben olyan ajánlói (affiliate) linkek találhatóak, amelyeken keresztüli regisztrálás után akár én jutalékot is kaphatok.

“Revolut NFC fizetés – Revolut fizetés telefonnal” bejegyzéshez 2 hozzászólás

 1. Szia!
  Kártyás vásárlásnál mi alapján választ terhelendő számlát, vagy váltó számlát a Revolut?

  Válasz

Hozzászólás
A hozzászólásod nem fog automatikusan megjelenni, csak a moderálás után. A megadott email cím nem lesz látható és nem lesz tárolva, nem fogok hírleveleket küldeni. Viszont, ha megválaszolásra kerül a hozzászólásod, arról értesítést fogsz kapni a megadott email címedre.