Headspace bemutatása

Headspace bemutatása

A Headspace egy világszerte népszerű digitális platform, ami mobil app és desktop felületen is egyaránt elérhető. Különböző vezetett meditációs üléseket kínál a diákoktól kezdve a felnőttekig, amik segítenek a stressz csökkentésében, az alvás javításában, a figyelem növelésében és a tudatosság kialakításában. 

Ha van Revolut Premium, Metal vagy Ultra előfizetésed, mostantól ingyenesen hozzáférsz a Headspace Premium szolgáltatásaihoz, így egy előfizetéssel kettőt kapsz. A Revolut előfizetés megszüntetésével természetesen a Headspace hozzáférés is megszűnik. 

Mivel a szolgáltatás magyar nyelven még nem érhető el, angolul így találod meg a 4 fő témát, amiben segíthet Neked a Headspace:

 • Mental Health (Mentális egészség)
 • Meditation (Meditáció)
 • Mindfulness (Éberség)
 • Sleep (Alvás)

A szolgáltatás széles körben elismert és sok szervezeti elismerést is kapott hatékonyságáért, a mentális egészség előmozdításában. Olyan partnerek segítenek a missziójuk közvetítésében, mint az Amazon; Casper; Google; NBA; Nike; SXSW; Vitality; vagy a Doctors Without Borders.

Így indult a Headspace

A Headspace-t 2010-ben alapította Rich Pierson és Andy Puddicombe. Puddicombe korábban buddhista szerzetesként élt hosszú évekig Tibetben, majd visszatért az Egyesült Királyságba, hogy a nyugati emberek számára is hozzáférhetővé tegye a meditáció és a tudatosság gyakorlatait. 

Pierson üzleti hátterrel rendelkezik, és a fejlesztések, valamint a vállalati stratégia terén kiemelkedő. A két alapító közösen hozta létre a Headspace-t, amely mára a világ egyik vezető digitális mentális egészség platformjává vált.

A Netflix is felkapta a Headspacet

A Netflixen 2021-ben jelent meg több animációs videósorozata a Headspacenek. 

Headspace – Útmutató a meditációhoz 

Andy Puddicombe 8 részen keresztül, irányított vezetéssel mutatja be a következő témákat:

 1. Első lépések
 2. Elengedés
 3. Az élet szeretete
 4. Stressz
 5. Kedvesség
 6. Fájdalom
 7. Harag
 8. Végtelen lehetőségek 

Headspace – Útmutató az alváshoz

 1. Hogyan aludjunk jobban
 2. Alvó mód be
 3. Az álmok különös világa
 4. Stresszkezelés
 5. Minden, amit az altatóról tudni kell
 6. Egy ágyban az álmatlansággal
 7. A tökéletes alvási ritmus

Headspace – Kapcsold ki az agyad

A Headspace top 5 előnye

 1. Gyakorlatorientált: A platformon széles választékban találhatók vezetett meditációs gyakorlatok különböző témákban, például stresszkezelés, alvásjavítás, produktivitás növelése.
 1. Hozzáférhetőség: Mobil appként és weben is elérhető, így bárhol és bármikor hozzáférhető.
 1. Személyre szabható: A Headspace egyéni profilokat kínál, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy személyre szabják a meditációs élményüket az egyéni igényeiknek megfelelően.
 1. Kutatás alapú megközelítés: A Headspace tudományos kutatásokon alapuló módszereket közvetít, hogy hatékonyan segítsen a felhasználóknak.
 1. Hitelesség: A Headspace-t számos híresség, szervezet és szakértő támogatja, illetve tudományos területen is elismert. 

Ha lenne további kérdésed, akkor használd a kereső mezőt, sok más Revolut-tal kapcsolatos cikket találsz még:

Fontos!: A cikkben leírtak csak az én tapasztalataimon alapszanak, ezekért felelősséget nem tudok vállalni. Nincs közvetlen kapcsolatom a Revoluttal és nem tartozom felelősséggel a szolgáltatásuk iránt. Bármilyen probléma, kérdés esetén a Revolut ügyfélszolgálatát kell felkeresni. A cikkekben olyan ajánlói (affiliate) linkek találhatóak, amelyeken keresztüli regisztrálás után akár én jutalékot is kaphatok.

Hozzászólás
A hozzászólásod nem fog automatikusan megjelenni, csak a moderálás után. A megadott email cím nem lesz látható és nem lesz tárolva, nem fogok hírleveleket küldeni. Viszont, ha megválaszolásra kerül a hozzászólásod, arról értesítést fogsz kapni a megadott email címedre.