Revolut regisztráció menete

Revolut regisztráció menete

Ha a Revolut-ra szeretnél regisztrálni, akkor azt csak online tudod megtenni! Valamint csak a 18 életévet betöltött személy tud regisztrálni (ennél fiatalabbak a Revolut <18 számláját tudják használni, de ahhoz is szülői regisztráció kell először)

Ezenkívül szükséged lesz egy okostelefonra, amelyen tudod használni a Revolut app-ot. Asztali gép/laptop böngészőben is be tudsz lépni a Revolut fiókodba, de teljeskörűen nem fogsz minden funkciót ott elérni.

Ezenkívül egy telefonszámra is szükséged van, mert ez kell a regisztrációhoz és a későbbiekben is szükség lehet még rá, így egy aktív, általad használt telefonszámmal regisztrálj be.

Valamint egy másik banknál vezetett számlára és/vagy bankkártya is kell, ugyanis a regisztráció után 4000 ft-al (vagy más devizával, ha nem magyar lakcímmel regisztráltál) fel kell töltened a Revolut egyenleget saját névre szóló bankkártyával vagy saját számláról kell beutalnod. Javasolt a bankkártyás feltöltés, mert az ingyenes (céges-, hitel- és egyes külföldi kártyák esetén lehet díj). Beutalás egy magyar bankszámláról valószínűleg drága lesz, mert a Revolut nemzetközi forint bankszámlát ad és nem belföldit.

Szerintem javasolt a Revolut szolgáltatását egy kiegészítő banki szolgáltatásnak használnod, tehát legyen egy kereskedelmi banknál is bankszámlád és bankkártyád, majd emellé a Revolut egy nagyon hasznos kiegészítés, de egyedüli bankszámlaként például Magyarországon nem biztos, hogy elég lesz.

És elérhetőek már olyan bankszámlák is Magyarországon, amelyek regisztráció után olyan összeget adnak ajándékba, ami évekig is fedezik a költségeket.
Ilyen például a Gránit Bank 50 000 Ft jóváírással, ahol díjmentes számlacsomag is található (nem kell beérkeznie rá rendszeresen havi összegnek sem) és ha a mobilappon a szelfis online regisztrációt választod, akkor 40 000 forintot írnak most jóvá. Feltétel, hogy 2 évig ne mondd fel a számlát, regisztráció során fogadd el a marketing célú megkeresést és regisztráció után 60 napon belül 3 db sikeres bankkártyás vásárlás tranzakciónként minimum 1 000 Ft értékben. És további 10 000 forintot kapsz ajándékba, ha a regisztráció során ezt az ajánlókódot megadod: 1RQKT

Revolut bankkártyát nem kötelező igényelni, többen használják fizikai kártya nélkül a Revolut-t, mivel virtuális kártyákat létre tudsz hozni és azzal tudsz fizetni online, illetve üzletekben is, ha van NFC technológiával ellátott telefonod vagy okosórád. A készpénz felvétel viszont már korlátozott lehet, mert igaz már elérhetőek olyan ATM-ek, amelyeknél érintéssel, akár a telefonoddal is tudsz pénzt levenni, de visszajelzések szerint ez nem mindig szokott működni és fizikai bankkártyára van végül szükség.

A Revolut regisztráció, a fiók létrehozása ingyenes és utána sincs havi díja a szolgáltatásnak, ha az ingyenes Revolut Standard csomagot választod. Ezenkívül további négy fizetős csomag érhető el: Revolut Plus, Revolut Premium, Revolut Metal és Revolut Ultra.

A regisztrációt itt tudod elkezdeni.

Ha okostelefonon kezded el a regisztrációt és még nincs letöltve a Revolut applikáció, akkor elsőnek oda fognak irányítani. Majd meg kell adnod a telefonszámodat és így mész tovább a regisztráció folyamatán.

Ha asztali gérpől/laptopról kezded el a regisztrációt, akkor elsőnek egy telefonszámot kell megadnod, amire után egy SMS-t fogsz kapni, amiben a Revolut applikációhoz vezető linket fogod megkapni a Google Play vagy az Apple Store-hoz:

Revolut regisztráció asztali gépről

Revolut regisztráció telefonszám megadása

A regisztrációt értelemszerűen kell elvégezned és ne lepődj meg azon, amikor személyes okmányokat kell befotóznod a telefonoddal és selfie fotót is kérnek, ezek mind szükségesek a regisztrációhoz, ahogy egy normál bankban is fénymásolják a személyi igazolványodat és személyes megjelenéssel is azonosítanak. A Wise, N26 és más online bankok, pénzintézmények is szoktak ilyen formában ellenőrizni.

Továbbá ezekkel a beigazolásokkal lehet elkerülni a pénzmosás elleni intézkedéseket, így fogsz tudni biztosan váltani, utalni, akár elkerülni egy esetleges számla zárolást.

Ezután a Revolut egyenlegedre fel kell töltened 4000 Ft-ot vagy más devizát, attól függ, hogy honnan regisztráltál és így mi a fiókod alap devizája.

A 4000 Ft-ot legolcsóbban és leggyorsabban úgy tudod feltölteni, ha a bankkártyás feltöltést választod, ehhez kell egy saját bankkártyád és azzal fel tudod tölteni.

De be is tudsz utalni a Revolut egyenlegedre, de mivel litván forint bankszámlát kapsz a Revolut-tól, így egy magyar bankból beutalva ez nemzetközi utalásnak számíthat, amely magasabb díjjal járhat és az utalás beérkezése is hosszabb idő lehet, mint egy normál belföldi forint átutalás.

Ha lenne további kérdésed, akkor használd a kereső mezőt, sok más Revolut-tal kapcsolatos cikket találsz még:

Fontos!: A cikkben leírtak csak az én tapasztalataimon alapszanak, ezekért felelősséget nem tudok vállalni. Nincs közvetlen kapcsolatom a Revoluttal és nem tartozom felelősséggel a szolgáltatásuk iránt. Bármilyen probléma, kérdés esetén a Revolut ügyfélszolgálatát kell felkeresni. A cikkekben olyan ajánlói (affiliate) linkek találhatóak, amelyeken keresztüli regisztrálás után akár én jutalékot is kaphatok.

“Revolut regisztráció menete” bejegyzéshez 7 hozzászólás

 1. Üdv! Szeretnék meghívni barátot csatlakozásra, de úgy hogy megkapjam a 20 e ft jutalmam! hogyan csináljuk?

  Válasz
  • Követni kell a Revolut appban leírtakat az ismerős meghívás kampányná. Ott található az, hogy még hány napig, meddig tart az adott kampány és addig a meghívott ismerősnek mely feltételeket kell teljesítenie. Valamint még itt találhatóak infók: https://revinfo.hu/revolut-meghivas/

   Válasz
 2. Szeretnék bejelentkezni az új telefomomra anélkül hogy ellenőrző szelfit kellene csinálnom, ez hogy lehetséges???

  Válasz
  • Szia! Ez egy biztonsági funkció/lépés azért, hogy biztosan csak a Revolut fiók tulajdonosa tudjon belépni a fiókba. Ha kéri a Revolut app, akkor ezt teljesíteni kell, ami nem nehéz dolog elvileg. 🙂

   Válasz
 3. a kisfiam (19) regisztrált a Revolutra, de tévesen Prémiumra rögzítette a rendszer (még a kártya választásnál is egyértelműen a Standard volt kijelölve), azonnal módosítani akart a visszaigazolás után, de már csak 8 eFt befizetésével engedné a rendszer – van bármi lehetőség javítani?

  Válasz
  • A Revolut chates ügyfélszolgálatát kell felkeresni és írni nekik, ők fognak tudni segíteni. Egyébként, ha egy előfizetéses csomagot választunk, akkor 14 napon belül díjmentesen lemondható és vissza lehet lépni az ingyenes Standard csomagra. A magasabb csomagra könnyen át lehet térni, ez történhetett a Standard csomag választása után is, felajánlja a rendszer a magasabb csomagot és könnyen lehet váltani rá. De az ügyfélszolgálat majd segít.

   Válasz
   • köszönöm, remélem az ügyfélszolgálat segít, mert az applikációban erre a 14 napos visszatérésre nem látunk lehetőséget…

    Válasz

Hozzászólás
A hozzászólásod nem fog automatikusan megjelenni, csak a moderálás után. A megadott email cím nem lesz látható és nem lesz tárolva, nem fogok hírleveleket küldeni. Viszont, ha megválaszolásra kerül a hozzászólásod, arról értesítést fogsz kapni a megadott email címedre.