Revolut – NordVPN előfizetés bemutatása

NordVPN bemutatása

A Revolut újdonsága, hogy egyes előfizetések mellé ingyenes hozzáférést biztosít más cégek által kínált szolgáltatásokhoz.

A világszerte 6000+ szerverrel rendelkező, a piac legismertebb és legkiválóbb VPN szolgáltatása, a NordVPN is ilyen. A szolgáltatás már a magyar Revolut előfizető ügyfelek számára is elérhető.

A Revolut Premium, Metal és Ultra előfizetésekkel hozzáférést kaphatsz a NordVPN különböző szintű csomagjaihoz. Tehát minél extrább csomag előfizetője vagy, annál több VPN funkció érhető el számodra a NordVPN-en keresztül. 

Revolut Ultra előfizetés esetében: NordVPN Complete hozzáférés

 • Teljeskörű biztonság és gyors adatszolgáltatás
 • Malware védelem
 • Ad blocker (hirdetések; pop-upok tiltása)
 • Jelszó menedzser
 • Adatszivárgás-ellenőrző
 • 1 TB-os felhő tárhely
 • Új generációs fájl és adat védelem

Revolut Metal előfizetés esetében: NordVPN Plus hozzáférés

 • Teljeskörű biztonság és gyors adatszolgáltatás
 • Malware védelem
 • Ad blocker (hirdetések; pop-upok tiltása)
 • Jelszómenedzser
 • Adatszivárgás-ellenőrző

Revolut Premium előfizetés esetében: NordVPN Standard hozzáférés

 • Teljeskörű biztonság és gyors adatszolgáltatás
 • Malware védelem
 • Ad blocker (hirdetések; pop-upok tiltása)

Mi a VPN és miért érdemes használni?

A VPN egy mozaikszó: Virtual Private Network. Titkosítja az internetes kapcsolatot, így a küldött és fogadott adataid biztonságban vannak az adatlopásokkal szemben. Ez különösen fontos, ha nyilvános Wi-Fi hálózatot használsz, ahol a személyes adatok könnyen hozzáférhetővé válhatnak.

A VPN segítségével el tudsz érni olyan tartalmakat és szolgáltatásokat is, amelyek egyébként földrajzi korlátozások miatt nem érhetők el. Például néhány országban a szolgáltatások korlátozhatják a tartalmakat vagy a webhelyeket, de a VPN segítségével ezek a korlátozások áthidalhatók. Én például leteszteltem ezt a Netflix tartalmak esetében és ez lett az eredmény. 

Lényegében titkosított csatornákat hoz létre a VPN, az interneten keresztül, amelyek lehetővé teszik az adatok biztonságos átvitelét az eszközök és az internetes szolgáltatások között.

Legális vagy illegális a VPN használata?

A VPN használata a világ legtöbb országában legális, mindaddig, amíg a felhasználó nem tesz semmi illegálisat annak használatával. Az Egyesült Államokban; Kanadában; Európában legális a VPN használata, viszont Észak-Koreában; Fehéroroszországban; Ománban; Irakban…stb tilos használni. Más országok, például Kína és Oroszország, erősen korlátozzák a VPN-ek használatát.

Amit tudni érdemes a NordVPN-ről

A NordVPN-t a Nord Security, panamai központú vállalat üzemelteti. A Nord Security a Tesonet nevű vállalatcsoport része, amely számos IT-szolgáltatást és terméket kínál. A NordVPN jelenleg a legnépszerűbb szolgáltató a szegmensben.

Habár nem a legolcsóbb, de egy biztonságot nyújtó szolgáltatás esetében nem az ár a fő szempont.

Világszerte több, mint 6000 VPN szerverrel rendelkeznek, a hálózati sebessége pedig meghaladja a 6730 Mbps-t, ami többszöröse más hasonló szolgáltatóknak. 

A következő platformokon, rendszereken élvezheted a NordVPN-t: Windows; MacOS; Linux; Android; iOS; Chrome; Firefox; Chrome; Edge; Android TV; Xbox; Playstation…stb

A NordVPN top 5 előnye

 1. Magas szintű biztonság és adatvédelem: erős titkosítást és többféle biztonsági protokollt kínál. Ezenkívül DNS szivárgás elleni védelemmel, kettős VPN-kapcsolattal és automatikus kikapcsolási funkcióval rendelkezik, hogy megóvja a felhasználók privát adatait és online anonimitását.
 1. Kiterjedt szerverhálózat: világszerte több mint 6000 szerverrel rendelkezik, amelyek több mint 60 országban vannak elhelyezve. 
 1. Gyors sebesség és stabil kapcsolat: A szolgáltatás optimalizált szervereket kínál a gyorsabb kapcsolat érdekében, és a felhasználók választhatnak olyan szervereket, amelyek kevésbé terheltek, ami javíthatja a sebességet is.
 1. Többeszközös kompatibilitás: NordVPN támogatja a különböző platformokat és eszközöket, beleértve a Windows-t, macOS-t, Linux-ot, Android-ot és iOS-t. Emellett lehetőség van egyetlen fiókon belül több készülék használatára is, ami kényelmet és rugalmasságot biztosít a felhasználóknak.
 1. Kiemelt funkciók és alkalmazások: például a CyberSec, amely védelmet nyújt a rosszindulatú szoftverek és hirdetések ellen, valamint a NordPass jelszómenedzsert és a NordLocker fájltitkosító szolgáltatást. Ezek a kiegészítők további biztonságot és kényelmet nyújtanak.

Ha lenne további kérdésed, akkor használd a kereső mezőt, sok más Revolut-tal kapcsolatos cikket találsz még:

Fontos!: A cikkben leírtak csak az én tapasztalataimon alapszanak, ezekért felelősséget nem tudok vállalni. Nincs közvetlen kapcsolatom a Revoluttal és nem tartozom felelősséggel a szolgáltatásuk iránt. Bármilyen probléma, kérdés esetén a Revolut ügyfélszolgálatát kell felkeresni. A cikkekben olyan ajánlói (affiliate) linkek találhatóak, amelyeken keresztüli regisztrálás után akár én jutalékot is kaphatok.

Hozzászólás
A hozzászólásod nem fog automatikusan megjelenni, csak a moderálás után. A megadott email cím nem lesz látható és nem lesz tárolva, nem fogok hírleveleket küldeni. Viszont, ha megválaszolásra kerül a hozzászólásod, arról értesítést fogsz kapni a megadott email címedre.