Revolut – Tinder előfizetés bemutatása

Tinder bemutatása

A 2012-ben indult, sokak életét megváltoztató Tinder társkereső applikáció, ingyenesen elérhető vált a következő Revolut előfizetésekkel:

FONTOS: Ha jelenleg van külön Tinder előfizetésed, addig nem tudod aktiválni a Revolut appban, amíg azt le nem mondod! 

Mi az a Tinder?

A Tinder, a világ piacvezető társkereső applikációja, aminek a fő célja, hogy segítséget nyújtson az ismerkedésben, akár párkapcsolatra, akár csak barátkozásra vágyik valaki. Az app nagyon egyszerűen használható és gyorsan el tud juttatni az első találkozáshoz a kiszemelteddel, aki a ‘jobbra húzással’ már kifejezte feléd szimpátiáját. 

A modern ismerkedés siker eszköze, 2012-ben indult, és azóta az egyik legnépszerűbb online társkereső alkalmazássá vált világszerte. Az alkalmazás eredeti ötlete Justin Mateentől származik, aki megállapította, hogy az emberek közötti ismerkedési folyamatot egy applikációval lehetne egyszerűbbé és komfortosabbá tenni. 

A Tinder a Match Group tulajdonában van, ami a világ legnagyobb online társkereső cége. A Match Group több más ismert társkereső platformot is birtokol. 

Hogyan működik a Tinder?

A Tinder applikáció a swipe rendszeren alapul: a felhasználók a beállításokban megadott kritériumok szerint profil ajánlásokat kapnak a Tindertől. Ha egy másik felhasználó profilja megtetszik jobbra kell húzni; ha pedig nem és szeretnéd elutasítani, akkor balra kell húzni. 

Ha két felhasználó egymásnak szimpatikus (azaz mindkét fél jobbra húzott egymás profilján), akkor az ‘match’-nek számít, és lehetőségük nyílik chatelni egymással az alkalmazáson belül.

A Tindernek számos további funkciója van, például a ‘Super Like’, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kifejezetten jelezzék, ha nagyon tetszik nekik valaki. Ez a funkció az ingyenes verzióban korlátozottan érhető el. 

Tinder előfizetés előnyei

A felsorolt Revolut előfizetésekkel kapható Tinder szolgáltatásokkal jelentősen nagyobb eséllyel érheted el célod, mint akik a Tinder ingyenes verzióját használják. Ezek a PRO előnyök biztosan kiemelnek a tömegből: 

  1. Több Super Like: a Tinder előfizetők több Super Like-ot kapnak naponta, így ha valaki nagyon tetszik, nem kell aggódnod, hogy ez a varázsfunckió már nem bevethető éppen. 
  1. Passport funkció: alapvetően a lokációd egy limitiált körében tudsz Tinderezni, de a Passport funkcióval elérhetsz olyan felhasználókat is, akik más városban vagy országban vannak. 
  1. Visszavonás funkció: ezzel a funkcióval visszavonhatod az utolsó balra húzott döntésed. Lehet éppen ő lesz a befutó. 
  1. Képek kiemelése: lehetőséged van a profilod egyes képeit kiemelni, hogy több figyelmet vonj magadra, ezzel is növelve a match esélyét másokkal.
  1. Nincs reklám: nagyon zavaró, amikor éppen az appot használod és folyamatosan reklámokkal bombáznak, ha előfizetéses csomagod van, emiatt nem kell aggódnod.

Ha lenne további kérdésed, akkor használd a kereső mezőt, sok más Revolut-tal kapcsolatos cikket találsz még:

Fontos!: A cikkben leírtak csak az én tapasztalataimon alapszanak, ezekért felelősséget nem tudok vállalni. Nincs közvetlen kapcsolatom a Revoluttal és nem tartozom felelősséggel a szolgáltatásuk iránt. Bármilyen probléma, kérdés esetén a Revolut ügyfélszolgálatát kell felkeresni. A cikkekben olyan ajánlói (affiliate) linkek találhatóak, amelyeken keresztüli regisztrálás után akár én jutalékot is kaphatok.

Hozzászólás
A hozzászólásod nem fog automatikusan megjelenni, csak a moderálás után. A megadott email cím nem lesz látható és nem lesz tárolva, nem fogok hírleveleket küldeni. Viszont, ha megválaszolásra kerül a hozzászólásod, arról értesítést fogsz kapni a megadott email címedre.