Revolut csomagok

Revolut csomagok

A Revolut-nál egy magánszemély 5 féle személyes Revolut csomag közül választhat.

Standard csomag: Ingyenes

Plus csomag: fizetős

Premium csomag: fizetős

Metal csomag: fizetős

Ultra csomag: fizetős

Ha fent bármelyik csomagra rákattintasz, akkor az adott csomagról egy cikkem fog megnyílni, amelyben több információt fogsz kapni.

Van-e valamilyen egyéb díja az ingyenes, Standard csomagnak?

Nincsen, ha fizikai bankkártyára nincs szükséged.

Maga a csomagnak nincs havi, éves díja.

Fizikai Revolut bankkártyát nem kötelező rendelned, de ha rendelnél, akkor az első kártya ingyenes, viszont a kézbesítésért kb. 2300 ft-t kell fizetned. A kártyának ezután nem lesz egyéb díja, nincs éves díja.

A Standard csomagban havonta egy bizonyos összegig díj nélkül tudsz váltani, afelett lesz díja a váltásnak. Ugyanígy készpénzfelvételre is van egy havi/hónapfordulós ingyenes limit.

Ezenkívül pár dologban alacsonyabb a limit, mint a fizetős csomagoknál, de a Standard csomagról minden információt ebben a cikkemben megtalálsz.

Mire kell figyelned a fizetős Revolut csomagoknál?

Fontos információ, mert sokan félreértik ezt!

A Revolut fizetős csomagoknál 1 évre fizetsz elő! Igaz két fizetési lehetőséget kapsz. Tudsz havonta és tudsz egyben egy évre előre fizetni (az éves egy összegű fizetésnél kedvezményt kapsz és olcsóbb lesz, mint ha havonta fizetnél).

Tehát ha havonta fizetsz és 1 éven belül úgy döntenél, hogy lemondanád, akkor egyfajta kötbért kell fizetned, ami a csomag két havi díja és akár drágább csomagoknál a kártya díjára is elszámolhatnak valamennyit, de a lemondás előtt ezt az applikáció neked pontosan meg fogja írni, hogy mennyit is kellene fizetned…

Tehát a havi csomag előfizetése egy lehetőség, de a szolgáltatást 1 évre kötöd (ahogy egy mobil, internet előfizetést is).

Hogyan tudsz visszaváltani ingyenes, Standard Revolut csomagra?

Fontos, hogy ha egy fizetős Revolut csomagra előfizetsz, akkor 1 évre kötöd meg, hiába fizetsz havonta, az csak egy opció a kifizetéséhez. Ha az 1 év előtt szeretnéd lemondani és lejjebb menni az ingyenes Standard csomagra, akkor 2 havi díj szokott lenni a kötbér, meg talán felszámolhat még költséget, de ezt ki fogja írni az alkalmazás a lemondás előtt.

Az app-ban bal felül menj a kör alakú ikonra, profilodra, ‘Csomag’ menüpontot válaszd, majd utána ‘A csomagod alatt’ van a jelenlegi csomagod típusa, arra nyomj rá, majd alul ‘Csomagváltás gombra’ menj és utána alul lesz az, hogy Alacsonyabb szintre váltás a Standard csom…’, erre menj rá és utána menj végig a folyamaton.

Ha lenne további kérdésed, akkor használd a kereső mezőt, sok más Revolut-tal kapcsolatos cikket találsz még:

Fontos!: A cikkben leírtak csak az én tapasztalataimon alapszanak, ezekért felelősséget nem tudok vállalni. Nincs közvetlen kapcsolatom a Revoluttal és nem tartozom felelősséggel a szolgáltatásuk iránt. Bármilyen probléma, kérdés esetén a Revolut ügyfélszolgálatát kell felkeresni. A cikkekben olyan ajánlói (affiliate) linkek találhatóak, amelyeken keresztüli regisztrálás után akár én jutalékot is kaphatok.

“Revolut csomagok” bejegyzéshez 10 hozzászólás

 1. Üdvözlöm!

  Az lenne a kerdsem ,hogy ezesetben (alacsonyabb csomagra váltás) a nagyobb csomaghoz megrendelt fizikai kartyat tudja hasznalni a kesobbiekben, vagy uj fizikai kartyat kell igenyelnie?

  Válasz
  • Kedves Edina! Igen, tudja használni a kártyát (meg ez ugye ki is lett fizetve). Annyi, hogy a csomag limitek, szolgáltatások természetesen változnak, de új kártyát nem kell igényelni.

   Válasz
 2. Üdvözlöm!A kérdésem az lenne, hogy EURO-t szeretnék utalni Franciaországba. Sajnos nem találok rá semmit, hogy van-e valamilyen összegszerű korlátja ennek, attól függően, hogy melyik csomagot választom? Mennyi időbe telik míg az összeg jóváíródik a fogadó számláján?

  Válasz
  • Korlát nincs a Revolut euró számláról kiutalásnak és díja sincs, mindegy, hogy melyik csomagban van a felhasználó. A Revolut kiutalja rögtön, SEPA utalás, így a fogadó banktól függ, hogy mennyi idő alatt írja jóvá a beérkező SEPA utalást. Ez lehet pár másodperc, de 1-3 munkanap is.
   Ha a Revolut számlára töltene fel más devizát (pl. forintot) és a Revolut-n váltaná át euróra, akkor itt lehetnek korlátok. Revolut egyenlegre forintot kártyás feltöltéssel lehet a legolcsóbban megoldani, erről itt vannak információk: https://revinfo.hu/revolut-egyenleg-feltoltese-bankkartyaval/

   Válasz
   • Kedves Zsolt,

    amennyiben eurot töltök fel a számlámra, akkor számomra az utalás díjmentes Ez rendben.
    A számlámat egy lakossági bankban vezetett euro folyószámláról mi módon tudom feltölteni? Normál utalással? Azért kérdem, mert, összesen majdnem 200 ezer euroról van szó és itt már 1% is sok. A bank egyébként az Erste, itt Mo.-on.

    Köszönöm a válaszát

    Péter Gábor

    Válasz
    • Tehát magyar Erste bank euró számlájáról lenne utalva egy francia bank euró számlájára végül? Akkor ebben az esetben nem látom itt a Revolut szerepét ebben. Egyszerűbb rögtön a francia bankszámlára átutalni…

     Továbbá ekkora összeg beutalása a Revolut számlára, valószínűleg egy pénzforrás igazolást fog kérni a Revolut erről, hogy honnan van ez az összeg. Ilyen esetben érdemes lehet már előre a Revolut ügyfélszolgálatát megkeresni és jelezni, hogy ekkora összeg érkezne a számlára és van-e teendő, milyen dokumentumokat kellene benyújtani stb…

     De ekkora összeget beutalással lehetne megoldani. Van lehetőség arra, hogy ha lenne az Erste eurós számlához bankkártya, akkor azzal a saját Revolut fiókba díjmentesen lehet összeget feltölteni, mint kártyás tranzakcióval, viszont ennek van egy limitje, ami felhasználóként különbözik, nem lehet megnézni a limit nagyságát. Ez 24 óránként pár százezer forinttól pár millió forintig is lehet, de 200 ezer eurót biztosan több napig tartana így is kártyás tranzakcióval feltöltögetni…

     Az Erste banknál kell megérdeklődni, hogy az euró utalás mennyibe kerül, a beérkező euró utalásra a Revolut nem fog díjat felszámolni. De ha utána a Revolut egyenlegről menne tovább az utalás egy francia egyenlegre, akkor ugyanaz a díj lesz, mint ha rögtön az Erste eurós számláról a francia számlára utalna át… de lehet, hogy én értek valamit félre vagy nincs elegendő információm. 🙂

     Ez a két cikk segíthet még a Revolut működésének megértésében:
     https://revinfo.hu/revolut-egyenleg-feltoltese-bankkartyaval/
     https://revinfo.hu/utalas-revolut-szamlara/

     Válasz
 3. Üdvözlöm!

  75 E HUF-t utaltam belga számlára, ennek tudtommal nincs díja, a Revolut mégis 77 E HUF-t vont le tőlem, tehát hozzáadott még 2.000 Ft-ot.
  Nem értem ennek az okát, s örülnék annak, ha valaki elmagyarázná.

  Köszönöm

  Válasz
  • Kedves Eszter! Gondolom, hogy a Wise forint számládra utaltál? Ennek van díja a Revolut részéről, amit jelez is az utalás előtt pontos díjként, az utalandó összeg alatt, ennek díja 2000 ft. Ez nemzetközi utalásnak számít, ezért van díja. Ha magyarországi bank forint számlájára utalnál, akkor annak nincs díja (ha Magyarországon élő és adózó Revolut felhasználó vagy). Érdemes ebben az esetben a bankkártyás címzett utalást választani, aminek 0,7%-os díja van, ezt is írja előtte a Revolut és így ez kevesebb lehet egy bizonyos összegig, mint a 2000 ft (75 000 ft esetén ez 525 ft lett volna). Itt írok a bankkártyás címzett utalásról: https://revinfo.hu/revolut-utalas/

   Válasz
 4. Üdvözlöm!
  Arról érdeklődöm, ha az Erasmus ösztöndíjat a Revolut számlámra szeretném kérni és azzal fizetni külföldön, annak lenne-e valami díja bankkártyás fizetéseknél. Utalásnál minden alkalommal levonna 2000 ft értékű eurót mint nemzetközi utalás? Esetleg más díjak felmerülhetnek? Ha itthonról küldenének nekem Ft-ot arra vonatkozik valami speciális díj, hogy ez egy Revolut-os számla?
  Válaszát előre is köszönöm!

  Válasz
  • Szia! Bankkártyás fizetéseknek nincs díja. Az utalás díja függ, hogy milyen pénznemben utalnál, esetleg hova. SEPA országokba díjmentesen lehet a Revolutról eurót kiutalni. A forint kiutalás is ingyenes magyar bankszámlára, de több napig is tarthat – igaz nekem eddig több bankszámlára másnapra legkésőbb megérkezett az utalűs (lehet helyette bankkártyára utalni, az rögtön megérkezik, de 0,7% a díja). Egyébként minden felmerülő díjat a Revolut előre kiír.
   A Revolut felhasználók csak nemzetközi, litván bankszámlaszámot kapnak a magyar forint deviza egyenlegükhöz. Így ha arra utalnának neked egy magyar bankból forintot, akkor az az utalónak költséges lehet (mert ez nem belföldi forint utalás, hanem nemzetközi forint utalás) és több napig is eltarthat, mire megérkezik a pénz hozzád. Talán az lenne az egyszerűbb, ha létrehoznál egy kedvezményes bankszámlát egy magyar banknál – de gondolom, hogy van számlád, bankkártyával… (ha nincs, akkor körül kell nézni, ha fialatabb vagy, akkor még kaphatsz akár kedvezményes számlát, de tán a Gránit Bank is elég jó feltételekkel ad számlát), legyen bankkártyád a számládhoz. A magyar bakszámládra utaljanak neked és a bankkártyáddal díjmentesen fel tudod tölteni a Revolut egyenlegedet utána forinttal.

   Ezen az oldalon (revinfo.hu) sok cikket megtalálsz, így olvasd el a cikkeket, a keresőt is tudod használni.

   Az előzőekben leírtakhoz ezeket a cikkeket javaslom elsőnek megtekintésre:
   https://revinfo.hu/revolut-csomagok/ (amelyik Revolut csomagod van, ahhoz kapcsolódó cikkre kattints és olvasd el a tudnivalókat)
   https://revinfo.hu/revolut-egyenleg-feltoltese-bankkartyaval/
   https://revinfo.hu/revolut-szamla/
   https://revinfo.hu/revolut-iban-szam/
   https://revinfo.hu/revolut-utalas/
   https://revinfo.hu/revolut-kartya/
   https://revinfo.hu/revolut-keszpenzfelvetel/
   https://revinfo.hu/revolut-szef-hasznalata/

   U.i.: Bárcsak lett volna Revolut, amikor én voltam Erasmuson, sokat spóroltam volna… 🙂

   Válasz

Hozzászólás
A hozzászólásod nem fog automatikusan megjelenni, csak a moderálás után. A megadott email cím nem lesz látható és nem lesz tárolva, nem fogok hírleveleket küldeni. Viszont, ha megválaszolásra kerül a hozzászólásod, arról értesítést fogsz kapni a megadott email címedre.