Revolut kártya mennyi idő alatt jön meg?

Revolut kártya mennyi idő alatt jön meg

Ha fizikai Revolut kártyát rendelsz, akkor azt postával vagy futárszolgálattal fogják neked kézbesíteni a megadott címre.

Egyébként nem kötelező a Revolut-nál fizikai bankkártyát rendelni. Lehet az ingyenesen kínált, minden Revolut csomagban elérhető virtuális kártyákat is használni fizetéshez. Hátránya az a virtuális kártyáknak, hogy a legtöbb ATM-ből nem tudsz készpénz felvenni. A Revolut virtuális kártyákról ebben a cikkben tudsz többet olvasni.A Revolut bankkártya kézbesítési ideje attól függ, hogy melyik Revolut csomagod van:

Ingyenes, Standard csomag esetén a kézbesítésnek díja van (kb. 2500 ft), de az első, alap debit fizikai kártyának nincs díja. A szállítási idő így 2-4 hét között van és nem követett küldeményként postázzák. A visszajelzések alapján ennek a kiszállítási ideje lehet akár rövidebb is, de ez függ a postai kézbesítő szolgálattól, lakóhelytől, időszaktól is, érdemes ezzel a 2-4 héttel számolni biztosan.
Lehet választani expressz kiszállítást is, ami drágább, de jóval hamarabb is érkezik meg a kártya. 3-5 munkanap, futárszolgálat hozza és nyomkövetett a küldemény.

Revolut Plus csomag választása esetén az alap kézbesítés és az alap debit bankkártya ingyenes. Ez az ingyenes kézbesítés szállítási ideje 2-4 hét között van és nem követett küldeményként postázzák. Lehet választani expressz kiszállítást is, ami drágább, de jóval hamarabb is érkezik meg a kártya. 3-5 munkanap, futárszolgálat hozza és nyomkövetett a küldemény.

Revolut Premium és Metal csomagok esetén ingyenes az első választható színű bankkártya (Metal csomag esetén fém kártya igényelhető) és nem kerül plusz díjba az expressz kártya kiszállítása sem.

A Revolut applikációban kiírt kártya kézbesítési időpont egy várható időpont és nem a konkrét kiszállítás dátuma!

Mit tehetsz, ha nem érkezne meg a Revolut kártyád?

Ha a fent leírt idő alatt nem érkezik meg a kártyád, akkor írj a Revolut app-ban a Revolut ügyfélszolgálatnak.

Ha lenne további kérdésed, akkor használd a kereső mezőt, sok más Revolut-tal kapcsolatos cikket találsz még:

Fontos!: A cikkben leírtak csak az én tapasztalataimon alapszanak, ezekért felelősséget nem tudok vállalni. Nincs közvetlen kapcsolatom a Revoluttal és nem tartozom felelősséggel a szolgáltatásuk iránt. Bármilyen probléma, kérdés esetén a Revolut ügyfélszolgálatát kell felkeresni. A cikkekben olyan ajánlói (affiliate) linkek találhatóak, amelyeken keresztüli regisztrálás után akár én jutalékot is kaphatok.

Hozzászólás
A hozzászólásod nem fog automatikusan megjelenni, csak a moderálás után. A megadott email cím nem lesz látható és nem lesz tárolva, nem fogok hírleveleket küldeni. Viszont, ha megválaszolásra kerül a hozzászólásod, arról értesítést fogsz kapni a megadott email címedre.