Sleep Cycle bemutatása

Sleep Cycle bemutatása

Az alvás minőségét és a jobb ébredési élményt forradalmasító Sleep Cycle alkalmazás a Revolut Premium, Metal és Ultra csomag előfizetők számára most ingyenesen elérhető. 

Ha már valamelyik csomag előfizetője vagy, mindenképp érdemes kipróbálnod, ha pedig kacsintgatsz az előfizetés felé, most ezt is megkapod hozzá. 

Mi az a Sleep Cycle? 

Az alkalmazást egy svéd vállalat, a Northcube AB fejleszti és üzemelteti. Eredetileg 2009-ben adták ki, és azóta folyamatosan updatelik a visszajelzések és alvás mintázatok alapján. A magyar nyelv sajnos még nem támogatott az appban. 

Alvás során az ember általában különböző szakaszokon megy keresztül, ilyen a mély vagy az éber alvás. A Sleep Cycle egy olyan alkalmazás, ami segít az alvási idő optimalizálásában és az alvás minőség javításában, annak megértésében. Elemzi és figyeli ezeket az alvási ciklusokat, hogy a felhasználó, a lehető legmegfelelőbb időpontban ébredhessen. 

Az alkalmazás az okostelefon és okosóra érzékelőit használja az alvás monitorozáshoz. Az eszköz szenzorai nyomon követik az alvási szokásokat és ezen adatok alapján az alkalmazás javasolja Neked, hogy mely időpontban ébredj fel, hogy ne bal lábbal induljon a nap. 

A Sleep Cycle segíthet Neked

  • Ha rendszertelen alvással küzdesz, és szeretnél beállítani egy szabályos alvási rutint.
  • Ha úgy érzed alvás után sem vagy kipihent és ezen változtatni szeretnél.
  • Ha alvászavarral vagy álmatlansággal küzdesz.
  • Ha ki szeretnéd próbálni az alvásmonitorozó technológiát, hogy jobban megértsd az alvási szokásaid.
  • Ha friss és kipihent állapotban szeretnél ébredni.

Az alkalmazás sikerét a pozitív visszajelzések és felhasználók száma is bizonyítja. A leggyakoribb visszajelzés, hogy az alkalmazás segítségével frissebben és kipihentebben ébrednek fel, miután meghatározásra került a megfelelő ébredési időpont. 

A Sleep Cycle Top 5 előnye:

  1. Alvási ciklus figyelése és elemzése: A Sleep Cycle követi és elemzi az alvási ciklusokat, és meghatározza az ébredés megfelelő időpontját.
  1. Friss és kipihent ébredés: Az app segítségével könnyebben és kellemesebben történhet az ébredés, így garantáltan jobban indul a nap.
  1. Egészségmegőrzés: Az alvás minőségének javítása hozzájárulhat az általános egészségmegőrzéshez. Az optimális alvás fontos szerepet játszik az immunrendszer erősítésében, a szellemi teljesítmény növelésében és a stressz csökkentésében.
  1. Alvás diagramok és statisztikák: Könnyen érthető grafikonok segítségével nyomon követheted az alvási szokásaidat, vissza nézhetsz időszakokat, periódusokat.
  1. Felhasználóbarát felület: A Sleep Cycle alkalmazás könnyen használható, így nem okoz fáradtságot annak rendszeres használata, ráadásul a visszajelzések alapján egyre inkább olyan lesz, mintha a személyi asszisztensed lenne. 

Ha lenne további kérdésed, akkor használd a kereső mezőt, sok más Revolut-tal kapcsolatos cikket találsz még:

Fontos!: A cikkben leírtak csak az én tapasztalataimon alapszanak, ezekért felelősséget nem tudok vállalni. Nincs közvetlen kapcsolatom a Revoluttal és nem tartozom felelősséggel a szolgáltatásuk iránt. Bármilyen probléma, kérdés esetén a Revolut ügyfélszolgálatát kell felkeresni. A cikkekben olyan ajánlói (affiliate) linkek találhatóak, amelyeken keresztüli regisztrálás után akár én jutalékot is kaphatok.

Hozzászólás
A hozzászólásod nem fog automatikusan megjelenni, csak a moderálás után. A megadott email cím nem lesz látható és nem lesz tárolva, nem fogok hírleveleket küldeni. Viszont, ha megválaszolásra kerül a hozzászólásod, arról értesítést fogsz kapni a megadott email címedre.