Revolut Metal csomag

Revolut Metal csomag bemutatása

Mikor érdemes ezt a csomagot választanod (szerintem)?
Nagyon egyedi bankkártyát használnál. Rendszeresen, nagyobb összeget költesz a Revolut kártyáddal. Kimagaslóan sok devizát váltasz és igazi világutazó vagy.
Regisztrálj itt erre a csomagra»

Mennyibe kerül a Revolut Metal csomag?

Választhatsz havi és éves fizetést is.

Ha havonta fizetnéd, akkor 4800 Ft / hó.

Ha viszont egyben egy évre kifizetnéd, akkor kedvezményt kapsz, így 48 000 Ft / év lesz a díja.

A Revolut Metal csomag díjak oldalát itt tudod megnézni.

Mi történik, ha 1 éven belül szeretnéd lemondani a Metal csomagot?

Fontos itt is, ahogy minden más fizetős Revolut csomagnál, hogy egy évre kötöd meg ezt a szolgáltatást, függetlenül attól, ha a havi fizetést is választanád.

Ez azt jelenti, hogy egy éves hűségidő van. A csomag aktiválása után 14 napig le tudod mondani úgy a fizetős csomagot, hogy visszatérítik neked a csomag díját (akár hónapra akár egy évre fizetted ki), viszont ha a Metal bankkártyát megrendelted és kézbesítésre került, akkor annak a díját levonják, ami 15 400 Ft és ha volt kézbesítési díj, azt is kérhetik.

14 nap után, ha le szeretnéd mondani és a havi fizetést választottad, akkor 8400 Ft-ot kell kifizetned (egyfajta kötbér) és az adott hónapfordulóig tudod használni a Metal csomagot, majd utána visszaáll a csomagod arra, amire visszaléptél.

Mit is jelent a korlátlan váltás, díj nélkül?

Tehát a Revolut Metal csomagban az egyik legfontosabb extra, hogy hétköznaponként díj nélkül tudsz devizát váltani, hétvégén ugyanúgy az 1%-os díj megmarad. Ezenkívül magasabb a díj nélkül felvehető készpénz összege az ATM-ből, 30 naponta 300 000 Ft vagy ezzel megegyező más deviza.

Pénzvisszatérítés

Európában 0,1%, míg Európán kívül 1% jár vissza a kártyás fizetések után. Külön széfben gyűlik a pénzvisszatérítés összege. További információkat a pénzvisszatérítésről ebben a cikkemben találsz.

Hol tudod megnézni, hogy nálad mikor van a hónapforduló?

Havonta/30 naponta van egy kvóta/limit az ingyenes készpénzfelvételnél, amikor díjat nem számol fel a Revolut egy bizonyos összegig.

DE, ezek a hónapfordulók mindenkinél egyedi, a regisztráció időpontjához van beállítva. Ezt mindig meg tudod nézni az app-ban, hogy mikor van a hónapfordulód és adott hónapban mennyit tudsz még díjmentesen készpénzt felvenni.

Itt tudod megnézni:

  1. Lépj be a Revolut applikációba és menj/nyomj a bal felül található kör alakú profil ikonra.
  2. Ezután válaszd ki a ‘A csomagod’ pontot.
  3. Válaszd ki a ‘Készpénzfelvétel ATM-ből’ opciót és utána fogod látni a hónapforduló napját és időpontját (‘Limit megújulásának dátuma: ‘).

Revolut Metal, fém kártyával vigyázz készpénz felvételnél!

Ha a Revolut Metal csomagra fizetsz elő, akkor van lehetőséged egy 18 grammos fém bankkártyát ingyen igényelned (ez nem kötelező). Egyébként ha volt korábban már más Revolut csomagod és ott kaptál normál plasztik bankkártyát és ezután váltasz át Metal csomagra, akkor az a bankkártya is működni fog, az appban is látni fogod.

Szóval a nehezebb fém bankkártyát használva a régebbi ATM-ek közül előfordulhat olyan, hogy elakad, benyeli, amit utána visszaszerezni nehezen fogsz. Ezért régebbi ATM-ek esetén érdemes plasztik kártyát használni.

Miket tartalmaz a Revolut Metal csomag?

Díjmentes készpénzfelvétel:300 000 Ft / havi limit (felette 2%-os díj)
Különféle exkluzív kártyadizájnok:Igen
Exkluzív Revolut Metal kártya:Igen
Ingyenes szállítási díj a bankkártyára:Igen, expressz kézbesítéssel
Korlátlan nemzetközi átutalások és 1 ingyenes SWIFT-átutalás:Igen
Díjmentes devizaátváltás (hétfőtől péntekig díjmentes):Korlátlan – hétvégén 1%-os díj felszámítása devizaváltások után
Pénzvisszatérítés kártyás fizetésekre (0,1% Európán belül és 1% Európán kívül):Igen
Nonstop elsőbbségi ügyfélszolgálat:Igen
Vásárlási védelem (lopás elleni biztosítás és baleset-biztosítás akár 365 napra is):£10,500 éves limit
Jegyvédelem (akár évi €1000 visszatérítést is kaphatsz az elmulasztott eseményekre váltott jegyek után):Igen
Visszatérítési védelem (a vásárlás után 90 napig):Igen
Külföldi egészségbiztosítás (téli sportokra érvényes biztosítás a csomagban):Igen
Ingyenes prémiumváró-belépők a SmartDelay funkcióval (a legalább 1 órát késő járatok esetén)Ez magyarországi ügyfeleknek 2024. szeptember 16-tól meg fog szűnni!Te és 3 barátod veheti igénybe
Biztosítás poggyász- és járatkésés esetére:Igen
Autóbérlési önrész (az utazás 31 napja során):Igen
Revolut <18 számla (junior) létrehozása:5 gyermek részére
Revolut <18 számla (junior) exkluzív funkciók:Igen
Kriptokereskedelmi díj:0,99 %
NordVPN Plus előfizetés, Freeletics Coach előfizetés, SleepCycle Premium előfizetés, Financial Time Standard Digital hozzáférés, WeWork 1 ingyenes belépő havonta, Picsart Gold előfizetés, Tinder Gold előfizetés, Headspace előfizetés, ClassPass: havi 10 kreditpont, The Athletic előfizetés, Chess.com Platinum Premium tagság, MasterClass limitált tagságIgen

Sok extra védelmi szolgáltatást tartalmaz a csomag, amelyekről nekem még személyes tapasztalatom nincsen és nem tudom, hogy a gyakorlatban mennyire megy könnyen végbe az esetleges visszatérítés.

Ha lenne további kérdésed, akkor használd a kereső mezőt, sok más Revolut-tal kapcsolatos cikket találsz még:

Fontos!: A cikkben leírtak csak az én tapasztalataimon alapszanak, ezekért felelősséget nem tudok vállalni. Nincs közvetlen kapcsolatom a Revoluttal és nem tartozom felelősséggel a szolgáltatásuk iránt. Bármilyen probléma, kérdés esetén a Revolut ügyfélszolgálatát kell felkeresni. A cikkekben olyan ajánlói (affiliate) linkek találhatóak, amelyeken keresztüli regisztrálás után akár én jutalékot is kaphatok.

Hozzászólás
A hozzászólásod nem fog automatikusan megjelenni, csak a moderálás után. A megadott email cím nem lesz látható és nem lesz tárolva, nem fogok hírleveleket küldeni. Viszont, ha megválaszolásra kerül a hozzászólásod, arról értesítést fogsz kapni a megadott email címedre.