The Athletic bemutatása

A The Athletic egy előfizetéses, amerikai sporthíradó platform, ami 2016-ban indult és nagyon hamar népszerűvé vált. 2022-ben a New York Times Company vásárolta fel 550 millió dollárért. 2023 júliusában a The Athletic teljesen beépült a The New York Timesba, és felváltotta annak sportosztályát.

Revolut Metal és Revolut Ultra előfizetéshez ingyen jár a The Atheltic előfizetés, a két cég közötti együttműködés miatt. Ha már van Ultra vagy Metal előfizetésed, kattints az appban a bal felső sarokban a nevedre, majd a “csomagod” fülre és azon belül fogod látni azokat a partneri együttműködéseket, amikhez ingyen hozzáférsz. Ha nincs ilyen előfizetésed, akkor egy kis lakatot fogsz látni ugyanebben a menüpontban. 

Mi a The Athletic?

A The Athletic egy előfizetéses sportújság, amit azzal a céllal alapítottak 8 évvel ezelőtt, hogy exkluzív és izgalmas sport tartalmakat kínáljon olvasóinak. Az újság híres magas színvonalú elemzéseiről, interjúiról és cikkeiről, amelyeket neves újságírók és szakértők készítenek. 

A platform a sportágak széles skáláját lefedi, többek között a futballt, kosárlabdát, baseballt, jégkorongot, teniszt, golfot, különféle autósportokat, mint a Nascar vagy az F1, így minden sportrajongó megtalálja a platformon a kedvenc sportágának legfrissebb híreit. Az előfizetéses modell lehetővé teszi a reklámmentes környezetet, így az olvasók zavartalanul élvezhetik a minőségi tartalmakat.

Az alapos és megbízható információkat nyújtó platform, amely mélyebb betekintést biztosít a sportvilág kulisszái mögé elérhető böngészőn keresztül és mobilos app formájában is. 

Az App Storeban és a Google Play áruházban is így találod meg: The Athletic: Sports News.

Mit nyújt a The Athletic más médiumokkal szemben?

Azzal, hogy a New York Times felvásárolta a platformot, már van egy minőséget bizonyító ütőkártya a The Athleticnek, de sok más szól még a neve mellett. 

Globális és széleskörű híradás: az amerikai sportok széles skálája mellett nemzetközi sportágakkal is foglalkozik, így globális perspektívát nyújt

Figyelemfelkeltő tartalom: a platform különféle multimédiás tartalmakat kínál, beleértve a videókat, podcastokat és interaktív grafikákat, amik gazdagítják az olvasói élményt

Exkluzív interjúk: a The Athletic rendszeresen közöl exkluzív interjúkat sportolókkal, edzőkkel és más sporttal kapcsolatos személyiségekkel, amelyek máshol nem érhetők el

Innovatív szemlélet: a platformot folyamatosan újítják és fejlesztik, hogy lépést tartson a digitális világ változásaival és az olvasói igényekkel, így nem laposodik el a szolgáltatás színvonala 

Milyen sportágakkal, ligákkal foglalkozik a The Athletic?

A The Athletic széles körben foglalkozik különféle sportágakkal és sportligákkal, beleértve az amerikai és nemzetközi sportokat is. 

NFL (National Football League) – Amerikai futball; NBA (National Basketball Association) – Kosárlabda; MLB (Major League Baseball) – Baseball; NHL (National Hockey League) – Jégkorong; MLS (Major League Soccer) – Amerikai labdarúgás; Premier League – Angol labdarúgó-bajnokság; La Liga – Spanyol labdarúgó-bajnokság; Serie A – Olasz labdarúgó-bajnokság; Bundesliga – Német labdarúgó-bajnokság; Ligue 1 – Francia labdarúgó-bajnokság; UEFA Champions League – Európai labdarúgó-bajnokok ligája; College Football – Egyetemi amerikai futball; College Basketball – Egyetemi kosárlabda

UFC (Ultimate Fighting Championship) – MMA (Mixed Martial Arts); NASCAR – Autóversenyzés; PGA Tour – Golf; ATP Tour – Férfi tenisztorna; Olympics – Olimpiai játékok

WNBA (Women’s National Basketball Association) – Női kosárlabda..stb. 

Ha lenne további kérdésed, akkor használd a kereső mezőt, sok más Revolut-tal kapcsolatos cikket találsz még:

Fontos!: A cikkben leírtak csak az én tapasztalataimon alapszanak, ezekért felelősséget nem tudok vállalni. Nincs közvetlen kapcsolatom a Revoluttal és nem tartozom felelősséggel a szolgáltatásuk iránt. Bármilyen probléma, kérdés esetén a Revolut ügyfélszolgálatát kell felkeresni. A cikkekben olyan ajánlói (affiliate) linkek találhatóak, amelyeken keresztüli regisztrálás után akár én jutalékot is kaphatok.

Hozzászólás
A hozzászólásod nem fog automatikusan megjelenni, csak a moderálás után. A megadott email cím nem lesz látható és nem lesz tárolva, nem fogok hírleveleket küldeni. Viszont, ha megválaszolásra kerül a hozzászólásod, arról értesítést fogsz kapni a megadott email címedre.