WeWork bemutatása

WeWork bemutatása

A WeWork egy olyan globális szolgáltatás, ami közösségi iroda bérlést kínál rugalmas munkakörnyezetre vágyóknak. 

A Revolut Metal előfizetés mellé 1 ingyenes WeWork belépés jár havonta, a Revolut Ultra előfizetéshez pedig 3 ingyenes belépés.

Jelenleg itt van érvényben ez a Revolut-WeWork ajánlat: Csehország, Franciaország, Németország, Írország, Hollandia, Lengyelország, Spanyolország, Svédország, Ausztrália, Szingapúr, Anglia és USA. 

Mi az a WeWork, hol érhető el? 

A WeWork egy iroda bérleti szolgáltatás, ami lehetőséget biztosít különböző méretű vállalkozásoknak és szabadúszóknak arra, hogy munkateret béreljenek rövid vagy hosszú távra. 

A WeWork irodái világszerte megtalálhatók, főleg nagyvárosokban és a fontos üzleti központokban. Az első ilyen iroda 2010-ben nyílt meg New Yorkban. Azóta a cég jelentős mértékben bővült, és irodái számos országban és városban megtalálhatók, többek között az Egyesült Államokban, Európában, Ázsiában, Ausztráliában és Latin-Amerikában. 

2023-as adatok alapján 38 országban elérhető a WeWork közösségi iroda szolgáltatás, 150+ városban, 700+ iroda áll rendelkezésére. Jelenleg 653.000 felhasználója van. Magyarországon még sajnos nincs WeWork közösségi iroda, de a legközelebbi Prágában, Münchenben és Párizsban található, ezért a magyar felhasználók főleg utazásuk során tudják ezeket az irodákat igénybe venni a WeWorkon keresztül.

Hogyan működik a WeWork?

A WeWork az ingatlanokat bérli vagy megvásárolja a városok üzleti központjaiban vagy más stratégiai, központi helyeken. Miután a birtokukba került az ingatlan, kialakítják és berendezik a közösségi irodai teret. Ez magában foglalja a munkaterületeket, tárgyalókat, közösségi tereket, konyhákat, valamint az informatikai és más infrastruktúrákat.

A WeWork különböző bérleti lehetőségeket kínál ügyfeleinek, ideértve a rugalmas irodabérlést egyéni szabadúszók és kisebb vállalkozások számára, valamint nagyobb irodaterületeket vállalatoknak és szervezeteknek. Nemcsak irodateret biztosít bérlőinek, hanem különféle szolgáltatásokat is kínál, mint például az IT-infrastruktúra, az ügyfélszolgálati támogatás, a közösségi események és a networking lehetőségek.

A szolgáltató jelentős hangsúlyt helyez a közösségépítésre, amelynek célja, hogy az irodákban dolgozók kapcsolatot építsenek egymással, együttműködjenek és támogassák egymást. Ehhez közösségi eseményeket, workshopokat is kínálnak.

A bérlésre többféle konstrukció áll rendelkezésre. Lehet privát, egyéni, elszigeteltebb munkakörnyezetet bérelni; lehet kisebb és nagyobb létszámú cégek számára teljes irodát vagy iroda részt bérelni. Tulajdonképpen meg van határozva, hogy létszámtól és igénytől függően melyik bérleti opciót érdemes választani. 

A weboldalukon eléhetőek az irodák nyitvatartásai; az előfizetéssel járó extrák és persze az az irodák felszereltsége is. 

3 fő ok, hogy miért jó a WeWork

  1. Bérleti feltételek és elérhetőség: a WeWork lehetőséget kínál rugalmas bérleti feltételek választására, így nincs hosszútávú, költséges elköteleződés egy adott helyen. A lokáció pedig még egy plusz pont, mert az irodák központi helyeken vannak, így könnyen hozzáférhetőek az ügyfelek és a partnereik számára. 
  1. Közösségi környezet és networking lehetőségek: a WeWork irodákban dinamikus és inspiráló közösségi környezet tud kialakulni, ahol különböző cégek és vállalkozók dolgoznak együtt. Ez lehetővé teszi az együttműködést, ami elősegítheti az üzleti kapcsolatok kiépítését.
  1. Kényelmes és modern kialakítás: az irodák általában modern kialakításúak, magas színvonalú berendezésekkel, ez kényelmet és inspirációt nyújt a dolgozóknak, ami javíthatja a munkahelyi hatékonyságot és kreativitást.

Ha lenne további kérdésed, akkor használd a kereső mezőt, sok más Revolut-tal kapcsolatos cikket találsz még:

Fontos!: A cikkben leírtak csak az én tapasztalataimon alapszanak, ezekért felelősséget nem tudok vállalni. Nincs közvetlen kapcsolatom a Revoluttal és nem tartozom felelősséggel a szolgáltatásuk iránt. Bármilyen probléma, kérdés esetén a Revolut ügyfélszolgálatát kell felkeresni. A cikkekben olyan ajánlói (affiliate) linkek találhatóak, amelyeken keresztüli regisztrálás után akár én jutalékot is kaphatok.

Hozzászólás
A hozzászólásod nem fog automatikusan megjelenni, csak a moderálás után. A megadott email cím nem lesz látható és nem lesz tárolva, nem fogok hírleveleket küldeni. Viszont, ha megválaszolásra kerül a hozzászólásod, arról értesítést fogsz kapni a megadott email címedre.