Revolut csomagokhoz VPN, Tinder és sok más előfizetés is jár mostantól!

Revolut csomagokhoz többféle előfizetés is jár mostantól

Több országban a Revolut felhasználói már tavaly kaptak előfizetéses csomagjaikhoz díj nélkül más szolgáltatók/partnerek előfizetéseit, de Magyarországon a Revolut felhasználók csak az Ultra csomaghoz kaptak ilyen extrákat.

Viszont mostantól a Revolut Premium és Metal csomag előfizetői is hozzáférnek plusz díjak nélkül több szolgáltatóhoz, alkalmazásokhoz.Hol találod meg a partnerek szolgáltatásokat?

A Revolut appba lépj be és bal felül menj a profilodba, majd utána nyomj rá a csomagodra. A limitjeid alatt fogod látni az elérhető szolgáltatásokat.

Mely partnerek/appok érthetőek el?

A következő szolgáltatókhoz kapsz hozzáférést és tudod használni addig, amíg van a megadott Revolut előfizetésed.

Revolut Premium csomag:

Revolut Metal csomag:

  • NordVPN Plus előfizetés
  • Headspace előfizetés
  • Freeletics Coach előfizetés
  • Sleep Cycle Premium előfizetés
  • Picsart Gold előfizetés
  • Tinder Gold előfizetés
  • Financial Times Standard Digital előfizetés
  • ClassPass: 10 kreditpont
  • WeWork 1 ingyenes belépő havonta

Jelenleg a Revolut előfizetések díjai nem változtak, viszont azt nem lehet tudni, hogy fogják-e emelni.

Több más országban emelt a Revolut az előfizetések díjain tavaly, Magyarországon viszont nem változtatott az árakon. Frissítés! Magyarországon is díjat emelt a Revolut több előfizetéses csomagjánál, ebben a cikkben olvashatsz bővebben erről.Partnerekről tudnivalók

NordVPN

A NordVPN az egyik legismertebb és legnagyobb felhasználói bázissal rendelkező VPN szolgáltató. Ha jobban meg szeretnéd ismerni, mik az előnyei, mire használhatod, akkor ebben az átfogó cikkben megismerheted.

A Revolut Premium csomagban NordVPN Standard, míg a Metal csomagban NordVPN Plus csomaghoz kapsz előfizetést. A kettő között nincs akkora különbség, a Plus csomagban több funkciót kapsz a NordVPN jelszókezelőjéhez, de mind a két csomagban ugyanúgy eléred a VPN szolgáltatást.

Headspace

A Headspace egy népszerű meditációs és mindfulness alkalmazás, amely különböző meditációs gyakorlatokat és tanfolyamokat kínál felhasználóinak a stressz kezelése, az alvás javítása, valamint a koncentráció és a mentális jólét ápolása érdekében. Az alkalmazás célja, hogy segítse az embereket abban, hogy nyugodtabbá és tudatosabbá váljanak a mindennapjaik során, személyre szabott meditációs útmutatásokkal és hanganyagokkal.

Freeletics Coach

A Freeletics Coach egy testreszabott edzésprogramot kínáló alkalmazás, amely személyre szabott edzéstervvel és mesterséges intelligencia által vezérelt coachinggal segíti a felhasználókat a fizikai kondíciójuk javításában.

Az alkalmazás kiterjed a testmozgás széles skálájára, beleértve a súlyzós edzéseket, a futást, és a testtömeges gyakorlatokat is, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy hatékonyan érjék el egészségügyi és fitnesz céljaikat, függetlenül jelenlegi kondíciójuktól vagy helyzetüktől.

Androidra már több mint 10 milliószor töltötték le a Google Play áruházból és kb. 250 ezer értékelés alapján 4,5 az értékelési arány, ami elég jónak mondható.

Sleep Cycle

A Sleep Cycle egy intelligens ébresztőóra és alváskövető alkalmazás, amely az alvási ciklusok elemzésével segít optimalizálni a felhasználó ébredését.

Az alkalmazás a mikrofon vagy az érzékelők segítségével figyeli az alvási mintákat, és az alvásciklus legkönnyebb szakaszában ébreszt, lehetővé téve a felhasználó számára, hogy pihentetőbben ébredjen. Ezenkívül részletes statisztikákat és elemzéseket kínál az alvásminőségről, segítve ezzel az alvási szokások javítását.

Picsart

A Picsart egy sokoldalú képszerkesztő és kreatív eszköz, amely lehetővé teszi felhasználói számára, hogy fotókat szerkesszenek, grafikai tervezést végezzenek, és egyedi művészeti alkotásokat hozzanak létre. Az alkalmazás széles körű szerkesztési funkciókat, effekteket, és sablonokat kínál, valamint közösségi funkciókat is tartalmaz, ahol a felhasználók megoszthatják és felfedezhetik egymás munkáit. A Picsart különösen népszerű azok körében, akik gyorsan és egyszerűen szeretnének lenyűgöző vizuális tartalmat létrehozni mobil eszközeiken.

Tinder

Szerintem ezt a társkereső és randi appot nem igen kell bemutatni.

Financial Times

Az Financial Times (FT) előfizetés biztosítja a hozzáférést a világszerte elismert üzleti hírekhez, elemzésekhez és piaci adatokhoz, amelyek kritikus információkat nyújtanak a globális gazdaságról, a pénzügyekről és a politikáról. Az előfizetők számára kínált digitális platformok, beleértve a weboldalt és mobilalkalmazásokat, lehetővé teszik, hogy naprakészen maradjanak az üzleti világ legfrissebb fejleményeivel kapcsolatban, bárhol is legyenek.

WeWork

A WeWork egy globális szolgáltató, amely közösségi irodákat kínál vállalkozásoknak, startupoknak, és szabadúszóknak, lehetővé téve számukra, hogy rugalmas irodai megoldásokat találjanak. A cég innovatív megközelítése az irodai térkezelésben magában foglalja a közösségi irodák és magán irodák mellett a tárgyalók és eseményterek biztosítását is.

Magyarországon nem található jelenleg WeWork közösségi iroda. Legközelebb például Prágában, Münchenben, Párizsban található, így a magyar felhasználók igény szerint főleg ezt utazáskor tudnák kihasználni.

Ha lenne további kérdésed, akkor használd a kereső mezőt, sok más Revolut-tal kapcsolatos cikket találsz még:

Fontos!: A cikkben leírtak csak az én tapasztalataimon alapszanak, ezekért felelősséget nem tudok vállalni. Nincs közvetlen kapcsolatom a Revolut-tal és nem tartozok felelősséggel a szolgáltatásuk iránt. Bármilyen probléma, kérdés esetén a Revolut ügyfélszolgálatát kell felkeresni. A cikkekben olyan ajánlói (affiliate) linkek találhatóak, amelyeken keresztüli regisztrálás után akár én jutalékot is kaphatok.

Hozzászólás
A hozzászólásod nem fog automatikusan megjelenni, csak a moderálás után. A megadott email cím nem lesz látható és nem lesz tárolva, nem fogok hírleveleket küldeni. Viszont, ha megválaszolásra kerül a hozzászólásod, arról értesítést fogsz kapni a megadott email címedre.