ClassPass bemutatása

ClassPass bemutatása

A ClassPass egyetlen előfizetéssel hozzáférést biztosít számtalan edzőteremhez, fitness stúdióhoz, wellness szolgáltatáshoz, olyan helyekhez, ahol testmozgást vagy relaxációt lehet végezni. Előnye, hogy nem kell elköteleződni egy hely vagy egy mozgásforma mellett, hanem szabadon variálható mindkettő, plusz költségek nélkül. 

A Revolut Metal és Ultra előfizetők most, 10 és 20 ClassPass kreditet kaphatnak havonta,viszont ez csak a következő országokban érvényes: Ausztria, Dánia, Finnország, Franciaország, Németország, Írország, Hollandia, Norvégia, Portugália, Spanyolország, Svédország, Svájc és az Egyesült Királyság.

Magyarországon sajnos még nincs olyan szolgáltató, ami regisztrálva lenne a ClassPass-en. 

FONTOS: ha jelenleg van ClassPass előfizetésed, a Revolut Ultra és Metal által biztosított kreditek, a következő hónaptól kerülnek jóváírásra + ezek a bónuszok nem használhatóak fel ClassPass Wellness ajánlattal.

Mi az a ClassPass?

A ClassPass 2013-ban indult, az alapítója pedig Payal Kadakia, akinek onnan jött a ClassPass gondolata, hogy 2011-ben New Yorkban szeretett volna elmenni egy balett órára, de a keresgélés több órát vett igénybe.

A ClassPass egy olyan digitális platform, ahol a felhasználók rugalmasan válogathatnak és vehetnek részt különböző fitnesz és wellness programokon, például edzéseken, jógán, baletten, piláteszen…stb és az előfizetésüktől függően, kreditek segítségével maxolhatják ki havi aktivitásukat. 

Jelenleg több, mint 29 országban, 66.000 vállalkozással áll kapcsolatban a ClassPass. 

Hogyan működik a ClassPass?

Az előfizetők hozzáférést kapnak a ClassPass-hez, ahol kiválaszthatják és lefoglalhatják azokat az edzéseket, mozgásformákat, amikre szeretnének elmenni. Ez a rugalmasság lehetővé teszi, hogy kipróbáljanak különböző típusú edzéseket és mozgásformákat anélkül, hogy hosszú távú, költséges, egy helyre szóló tagságokkal köteleznék el magukat.

Hogy milyen helyekre és programokra mehet el az előfizető, az függ az előfizetéstől és az azzal járó kreditek számától. Mielőtt a foglalás megvalósul, meghatározásra kerül, hogy az hány kreditbe fog kerülni és annak alapján lehet beosztani az aktivitások gyakoriságát, minőségét és típusát. 

A kreditek száma függ a lokációtól, a foglalás típusától, a népszerűségétől és a foglalás idejétől is. Az edzés, jóga, fitness általában kevesebb kreditbe kerül, a wellness, masszázs pedig többe. 

A foglalást az adott helyszínen ellenőrzik, ezzel kivédhető, hogy olyan vegye igénybe a szolgáltatást, aki nem jogosult rá. Az élményről és a tapasztalatokról visszajelzés adható, ez más felhasználóknak is segítséget nyújt a későbbi program választásban. 

 

Ha lenne további kérdésed, akkor használd a kereső mezőt, sok más Revolut-tal kapcsolatos cikket találsz még:

Fontos!: A cikkben leírtak csak az én tapasztalataimon alapszanak, ezekért felelősséget nem tudok vállalni. Nincs közvetlen kapcsolatom a Revoluttal és nem tartozom felelősséggel a szolgáltatásuk iránt. Bármilyen probléma, kérdés esetén a Revolut ügyfélszolgálatát kell felkeresni. A cikkekben olyan ajánlói (affiliate) linkek találhatóak, amelyeken keresztüli regisztrálás után akár én jutalékot is kaphatok.

Hozzászólás
A hozzászólásod nem fog automatikusan megjelenni, csak a moderálás után. A megadott email cím nem lesz látható és nem lesz tárolva, nem fogok hírleveleket küldeni. Viszont, ha megválaszolásra kerül a hozzászólásod, arról értesítést fogsz kapni a megadott email címedre.