A Revolut előfizetéses csomagjai megdrágultak!

Magyar Revolut előfizetési díjak megdrágultak!

2024. február 2-től már magasabb díjakon érhetőek el a Revolut előfizetéses csomagjai Magyarországon is! A Standard csomag továbbra is díjmentes.

Akik havonta fizetnek elő valamelyik csomagra, azoknak április 3-tól lesz már a magasabb havidíj.

Az Egyesült Királyságban tavaly novemberben, míg több más országban decemberben emelt az előfizetés díjakon a Revolut, így várható volt az, hogy Magyarországon is fognak emelni.Pár napja írtam arról, hogy a Premium és Metal csomagban is megjelentek a partneri előfizetések, mint díjmentes extra szolgáltatás. Ez is jelezhette már azt, hogy az előfizetések díjai akár emelkedni fognak, ahogy ez más országokban is megtörtént.

Mennyivel emelkedtek a díjak?

A Revolut weboldalán még nem frissítették az új díjakat, de ezen a kondíciós listán/díjak oldalon már láthatóak az új árak, érvényességi időpontja.

Revolut Standard:

Ahogy írtam, ennek továbbra sincs díja, ingyenes a csomag.

Revolut Plus:

Havidíj: 1200 forint helyett 1600 forint/hó

Egy évre előre kifizetve: 16 000 forint/év

Fontos változás a Plus csomagnál, hogy az eddigi havi 350 000 forint díjmentes devizaváltási lehetőséget megháromszorozták és most már hónapfordulóként 1 050 000 forint vagy ezzel megegyező más devizában lehet hétköznapokon díjmentesen váltani.

Revolut Premium:

Havidíj: 2500 forint helyett 3000 forint/hó

Egy évre előre kifizetve: 30 000 forint/év

Revolut Metal:

Havidíj: 4200 forint helyett 4800 forint/hó

Egy évre előre kifizetve: 48 000 forint/év

Revolut Ultra:

Az ára nem változott. Havonta 19 500 forint, éves díja meg 198 600 forint maradt (igaz ez egy tavaly bevezetett, új előfizetéses csomag).Mi történik, ha 1 éven belül szeretnéd lemondani egy Revolut előfizetéses csomagot?

Fontos, hogy minden fizetős Revolut csomagnál egy évre kötöd meg a szolgáltatást, függetlenül attól, ha a havi fizetést is választanád.

Ez azt jelenti, hogy egy éves hűségidő van (kivétel az Ultra csomag, ami 6 hónapos).

A csomag aktiválása után 14 napig le tudod mondani úgy a fizetős csomagot, hogy visszatérítik neked a csomag díját (akár hónapra akár egy évre fizetted ki), viszont ha a bankkártyát megrendelted és kiküldésre került, akkor a kézbesítési díját levonják.

14 nap után, ha le szeretnéd mondani és a havi fizetést választottad, akkor 2 havi díját kell kifizetned a csomagnak (egyfajta kötbér) és az adott hónapfordulóig tudod használni, majd utána visszaáll a csomagod arra, amire visszaléptél. Az appban írni fogja előre, hogy mennyibe kerül a lemondása a csomagnak.

Ha lenne további kérdésed, akkor használd a kereső mezőt, sok más Revolut-tal kapcsolatos cikket találsz még:

Fontos!: A cikkben leírtak csak az én tapasztalataimon alapszanak, ezekért felelősséget nem tudok vállalni. Nincs közvetlen kapcsolatom a Revolut-tal és nem tartozok felelősséggel a szolgáltatásuk iránt. Bármilyen probléma, kérdés esetén a Revolut ügyfélszolgálatát kell felkeresni. A cikkekben olyan ajánlói (affiliate) linkek találhatóak, amelyeken keresztüli regisztrálás után akár én jutalékot is kaphatok.

Hozzászólás
A hozzászólásod nem fog automatikusan megjelenni, csak a moderálás után. A megadott email cím nem lesz látható és nem lesz tárolva, nem fogok hírleveleket küldeni. Viszont, ha megválaszolásra kerül a hozzászólásod, arról értesítést fogsz kapni a megadott email címedre.