PayPal egyenlegről utalás Revolut számlára (Xoom.com segítségével)

PayPal utalás Revolutra

Röviden: PayPal egyenlegről euró kiutalása 0,99 euró díjtól Revolut számlára (2 perc alatt)! Tesztelve és működik!

Ha magyar címmel regisztrált személyes PayPal fiókod van, akkor abba az akadályba ütközöl, hogy forinton kívül más devizát nem tudsz kiutalni a PayPal egyenlegedről és csak magyar székhelyű bank számlát tudsz megadni:

PayPal egyenlegről csak forintot lehet kiutalni

Ha meg a PayPal egyenlegeden található eurót szeretnéd átváltani forintra, akkor a PayPal nagyon nem kedvező árfolyamával találkozol.

Xoom szolgáltatás használata egyszerűen

Az egész kiutaláshoz a xoom.com oldalát kell használnod, ami egyébként a PayPal tulajdona és így nem kell ide regisztrálnod, egyszerűen a PayPal fiókod belépési adataiddal be tudsz jelentkezni, valamint ez a felület is magyar nyelven elérhető:

Xoom bejelentkezés PayPal fiókkal

Tehát bejelentkezel a Xoom.com oldalra és a pénzküldésre mész és ki kell választanod elsőnek az országot, ahova küldenél. Ha Revolut euró egyenlegedre szeretnél, akkor Litvániát kell megadnod, mert ugye magyar ügyfelek Revolut számlája ott van és az IBAN bankszámla is LT-vel kezdődik.

Xoom pénzküldés helyének megadása

Ezután meg kell adnod, hogy milyen devizából utalnál és milyen devizában érkezzen meg az összeg. Ha a PayPal euró egyenlegedről eurót szeretnél kiutalni és az euróban akarod, hogy megérkezzen a Revolut euró egyenlegedre, akkor mindkét helyen az EUR-t kell kiválasztanod. Fontos, hogy olyan összeget adj meg, ami a PayPal számládon elérhető és számold pluszba a 0,99 euró díjat is, tehát ha összesen 50 euród van, akkor az 50 eurót hiába adod meg, mert végül 50,99 eurót kell majd kifizetned és ha ez nem elérhető a PayPal egyenlegeden, akkor később itt az Xoom nem fogja felajánlani a PayPal egyenlegedet, hogy arról utalj ki.

Ha itt a díjakat megnézed, akkor azzal találkozol, hogy minden 0 euró, de végül ez 0,99 euró díj lesz, szóval ez egy becslés (amit alul írnak is, hogy ezek a díjak változhatnak végül). 150 euró kiutalástól 1,49 euró a díj jelenleg, 225 euró kiutalástól 1,99 euró a díj stb…

Xoon euró utalás díjai

Dollárt nem utaltam ki, ott ennél a díjszabásnál 7,99 dollárt mutat a PayPal egyenlegről kiutaláskor, de ez végül akár több is lehet.

Szóval ha megadtad az összeget, akkor utána ki kell választanod, hogy hova is érkezzen a megadott összeg. Itt van olyan opció, hogy Visa bankkártya adatot megadva a hozzá tartozó számlaszámra érkezzen meg az összeg, de ezt végül nem lehet megadni, mert a kiválasztott ország ebben az esetben (Litvánia) nem támogatott. Ez nem gond, válasszuk a bankszámla megadását és írjuk be a Revolut számlánk adatait:

Xoon fogadó bankszámla megadása

Menjünk a tovább gombra és utána meg kell adnunk az ismerős adatait, tehát ha a saját Revolut számládra utalsz ki, akkor a te saját adataidat add meg:

Xoom ismerős adatainak hozzáadása

Ezután megjelenik az az opció, hogy a PayPal egyenlegedről szeretnéd kifizetni az utalandó összeget és itt fogod látni ennek a díját is:

Xoon utalás fizetési mód kiválasztása

Ezután véglegesíted az utalást és utána meg fog érkezni a Revolut egyenlegedre az összeg. Én eddig egyszer végeztem el ezt, de 2 perc múlva már jött az értesítés a Revolut app-ból, hogy megérkezett az összeg:

Xoom utalás beérkezése Revolut egyenlegre

Ha lenne további kérdésed, akkor használd a kereső mezőt, sok más Revolut-tal kapcsolatos cikket találsz még:

Fontos!: A cikkben leírtak csak az én tapasztalataimon alapszanak, ezekért felelősséget nem tudok vállalni. Nincs közvetlen kapcsolatom a Revoluttal és nem tartozom felelősséggel a szolgáltatásuk iránt. Bármilyen probléma, kérdés esetén a Revolut ügyfélszolgálatát kell felkeresni. A cikkekben olyan ajánlói (affiliate) linkek találhatóak, amelyeken keresztüli regisztrálás után akár én jutalékot is kaphatok.

“PayPal egyenlegről utalás Revolut számlára (Xoom.com segítségével)” bejegyzéshez 10 hozzászólás

 1. Kedves RevInfo!

  A PayPal számlámról szeretnék a saját Revolut számlámra dollárt, vagy eurót utalni,
  Xoom-on keersztül a leírás szerint.
  Miután minden adatot megadtam (az e-mail címemmel bezárólag) nem ajánlja fel a PayPal egyenleget kiválasztandó fizetési módnak.
  Csak bankszámla, bankkártya és hitelkértya opciók közül választhatok.
  Lehet hogy a leírás elkészítése után megszűnt a PayPalról való átutalás lehetősége?
  Fontos lenne hogy ezt megoldjam, de elég sok időt ráfprdítottam már és mnem sikerül megoldanom.

  Nagyon szépen megköszönöm a segítséget.

  Köszönetetl és üdvözlettel,
  András

  Válasz
  • Kedves András! Az elején, mikor megadod a kiutalandó összeget, abba bele kell kalkulálni azt is, hogy arra még rá fog jönni a kiutalás díja is. Tehát ha 200 eurót utalnál ki és a Paypal fiókodon 202 euró van összesen, de a kiutalás díja 4 euró, akkor 198 eurót kell megadnod az elején és az fedezni fogja utána még a 4 eurós díjat. Ha nem fedezi, akkor nem fogja felajánlani a PayPal egyenleg opciót. Írj be egy alacsonyabb összeget az elején és akkor utána meg kell jelennie a PayPal opciónak is.

   Válasz
   • Kedves Zsolt!

    Köszönöm a segítséget, de sajnos nem ez okozza a problémát.
    Próbaként keveset utalok és így lenne fedezet az utalás költségére is.
    Az alábbi linken elérhető PDF doksiban mutatom a lépéseket:…

    Sajnos nem kínálja fel a PayPal-t továbbra sem.

    Köszönettel veszek minden további segítséget

    Köszönettel és üdvözlettel,
    András

    Válasz
    • Szerintem itt az lehet a probléma, hogy dollárt euróra szeretnél átváltani a Xoom felületén. Először a PayPal fiókodban válts dollárt át euróra, így lesz euró a PayPal egyenlegeden, utána menj a Xoom-ra és eurót utalj ki a Revolut számládra, itt is az 1 eurós díjat számold bele, tehát 25 euró kiutalása esetén 26 euró legyen a PayPal egyenlegeden.

     Válasz
 2. Zsolt, köszönöm a segítséget. A leírtak alapján kezdek ráérezni a működésre. Megpróbálom elkülöníteni a pénzváltást az utalástól és bízom benne, hogy most már sikerülni fog.
  Még egyszer köszönöm 🙂
  Üdvözlettel,
  András

  Válasz
 3. Kedves Zsolt!
  Sajnos én is ugyanazzal a problémával szembesültem, mint a felettem kérdező András. Már minden pontot végigvittem, amit Ön felsorolt az Andrásnak adott válaszaiban, mégsem mutatja, hogy a PayPal egyenlegem legyen a fizetés alapja.
  Van esetleg valami ötlete?
  Köszönöm,
  Angéla

  Válasz
  • Kedves Angéla! Nem tudom, hogy változott-e valami, de továbbra is azt tudom mondani, hogy akkor nem jelenik meg az opció, ha nincs annyi összeg a PayPal egyenlegen, ami lefedi a kiutalandó összeget és a Xoom felé fizetendő díjat is… próbálj beállítani jóval kevesebb összeget és úgy nézd meg (mondjuk 100 euró van a PayPal egyenlegeden, akkor tesztként csak 50 eurós kiutalást indíts el), ha úgy sem jelenik meg a PayPal opció, akkor az ügyfélszolgálatot keresd fel. Valamint azt is nézd meg, hogy a Zoom oldalán ugyanazzal az email címmel jelentkeztél-e be, mint ami a PayPal fiókod fiókod email címe és ahol van a kiutalandó összeg. Üdv: Zsolt

   Válasz
 4. Szintén a fenti problémát tapasztaltam és EUR utalásra nálam az volt a megoldás, hogy az elsődleges pénznemet át kellett állítani EUR-ra. Az USD utalás viszont úgy sem működik, ha azt állítom be elsődlegesnek. A „Fogadási lehetőség kiválasztása” pontnál pirossal jelenik meg a banki befizetés előtti karika (nem kattintható) és ezt írja: „Módosítsa a következőkre: Euros és Banki befizetés”
  (Bőven van annyi USD a számlán, amennyit utalnék, és a Paypalon keresztül jenetkeztem be a Xoomba.)

  Válasz
 5. + A hibaüzenet linkelhető, de azon keresztül meg a fizetési módoknál akadok el, mert nem ajánlja fel a Paypalos fizetési módot.

  Válasz
 6. Köszönöm!
  Nagy segítség volt!
  PayPalon először át kellett váltanom a pénzem euróra és utána ment minden a leírtak szerint.

  Válasz

Hozzászólás
A hozzászólásod nem fog automatikusan megjelenni, csak a moderálás után. A megadott email cím nem lesz látható és nem lesz tárolva, nem fogok hírleveleket küldeni. Viszont, ha megválaszolásra kerül a hozzászólásod, arról értesítést fogsz kapni a megadott email címedre.