Euró készpénzfelvétel Revolut kártyával Magyarországon

Euró készpénzfelvétel Revolut kártyával Magyarországon

Magyarországon lehetőséged van euró készpénzt felvenned ATM-ből, akár teljesen díjmentesen is! Ez hasznos lehet akkor is, ha külföldre utazol és euróra lenne szükséged. Ha van a közelben ilyen ATM, akkor ezt utazás előtt kényelmesebben és díjmentesen megteheted és nem külföldön kell majd ATM-et keresned és azt figyelned, hogy díjmentes-e vagy mennyit kell fizetned az ATM üzemeltetőjének.

Revolut készpénzfelvétel limitek

A Revolut csomagodtól függ az, hogy hónapfordulóként mennyit tudsz felvenni díjmentesen:

Revolut Standard csomag: 75 000 Ft vagy maximum 5 készpénzfelvétel / hó
Revolut Plus csomag: 75 000 Ft / hó
Revolut Premium csomag: 150 000 Ft / hó
Revolut Metal csomag: 300 000 Ft / hó
Revolut Ultra csomag: 750 000 Ft / hó

A forintban megadott limitek mindig az aktuális árfolyamhoz igazítják, tehát lesz olyan hónap, amikor 75 000 ft-ért több eurót tudsz díjmentesen felvenni és lesz olyan időszak, amikor kevesebbet.

A díjmentes limit felett 2% a díj.

Az adott hónapfordulóban elérhető díjmentes limitet a Revolut appban tudod megnézni és fontos az is, hogy a hónapforduló dátuma és időpontja minden felhasználónál egyedi, ezt is az appban tudod megnézni itt:

Menj a bal felül sarokban található profil nevedre (kör alakú kis ikon), majd ezután válaszd ki a ‘A csomag’ pontot. Itt a ‘Készpénzfelvétel ATM-ből’ részt válaszd és láthatod, hogy mennyit vehetsz még fel, valamint itt megtalálható a limit megújulásának dátuma is.Hol tudsz díjmentesen euró készpénzt felvenni Magyarországon?

Több eurós ATM is elérhető az országban, de a hazai kereskedelmi bankok közül csak az OTP üzemeltet eurós ATM-eket, amelyek jelenleg díjmentes készpénzfelvételt biztosítanak.

Fontos, hogy ezek különálló ATM-ek, amelyek forintot nem adnak ki, csak eurót és nem mindenhol található az országban.

Az OTP eurós ATM-ből egyszerre 400 eurót lehet felvenni. Továbbá arra is figyelj, hogy nem minden eurós címlet elérhető minden OTP eurós ATM-ben. 5-10-20-50 eurós címleteket tud kiadni, de ezt majd lejjebb látod, hogy meg lehet nézni az ATM találatoknál.

Ha például 290 eurót szeretnél felvenni, de nem ad ki az ATM, akkor próbálkozz meg 250 vagy 300 euróval, mert előfordulhat, hogy a 10-20 eurós címletek elfogytak..

Hol tudod megnézni, hogy merre vannak ilyen OTP eurós ATM-ek?

Ezen az oldalon tudod megkeresni ezeket az OTP eurós ATM-eket.

Jelöld ki az ‘ATM’ pontot és kattints a ‘Részletes keresés’ szövegre:

OTP eurós ATM keresése

Ezután írd be a települést, ahol keresnél és válaszd ki az eurót az ‘ATM pénznem’ alatt és nyomj a ‘Keresés’ gombra:

OTP euro ATM részletes keresés

A találatokat egy térképen láthatod, bal oldalt kilistázva az összes elérhető eurós ATM-el, ha rákattintasz az adott ATM-re, akkor azt fogod látni, hogy milyen címletek érhetőek el, valamint a nyitva tartását, mert valamelyik ATM éjjel-nappal használható, de van olyan, ami csak a bankfiók nyitvatartási idején elérhető:

OTP euró ATM-ekről információk megtekintése

Euró készpénzt be lehet fizetni Revolut egyenlegre ATM-en keresztül?

Nem, erre nincs lehetőség, ahogy forint pénznemben sem lehet készpénzt feltölteni közvetlenül a Revolut egyenlegre ATM-ekben vagy bankfiókokban.

Forint készpénz befizetésére van már lehetőség Revolut egyenlegre Magyarországon, de ez nem minden Revolut felhasználó számára elérhető még. Ebben a cikkben találsz erről több információt.

Videó

Ha szeretnéd videón megnézni, akkor itt megtekintheted:
Iratkozz fel a YouTube csatornára is!

Ha lenne további kérdésed, akkor használd a kereső mezőt, sok más Revolut-tal kapcsolatos cikket találsz még:

Fontos!: A cikkben leírtak csak az én tapasztalataimon alapszanak, ezekért felelősséget nem tudok vállalni. Nincs közvetlen kapcsolatom a Revoluttal és nem tartozom felelősséggel a szolgáltatásuk iránt. Bármilyen probléma, kérdés esetén a Revolut ügyfélszolgálatát kell felkeresni. A cikkekben olyan ajánlói (affiliate) linkek találhatóak, amelyeken keresztüli regisztrálás után akár én jutalékot is kaphatok.

“Euró készpénzfelvétel Revolut kártyával Magyarországon” bejegyzéshez 2 hozzászólás

 1. Szép napot! Szeretném tudni, hogy bankkártyáról bankkártyáról utalás mennyi idő? ( Revolutról Mbh bank)
  Köszönettel
  Csabáné

  Válasz
  • Kedves Csabáné! Ha a Revolutban a kártyás tranzakciót (fizetési hivatkozás létrehozása) választja, akkor annak 0,7%-os díja lesz a Revolut felé (a díj összegét írja előre a Revolut). Pillanatok alatt a megadott kártyához tartozó számlán lesz az összeg.

   Válasz

Hozzászólás
A hozzászólásod nem fog automatikusan megjelenni, csak a moderálás után. A megadott email cím nem lesz látható és nem lesz tárolva, nem fogok hírleveleket küldeni. Viszont, ha megválaszolásra kerül a hozzászólásod, arról értesítést fogsz kapni a megadott email címedre.