Revolut Premium 3 hónapig ingyen

Revolut Premium 3 hónapig ingyen

Ha még nem regisztráltál a Revolut-ra, akkor van egy olyan promóció, hogy a Premium csomag választása esetén az első 3 hónapban nem kell fizetned. 

Ehhez a kedvezményhez ezen a linken kell regisztrálnod a Revolutra.(fontos, hogy amikor aktiválják a Revolut fiókodat, akkor onnantól 72 órád van arra, hogy ezt a 3 hónapos promóciót a fiókodban aktiváld). 

Nagyon fontos, hogy akkor ajánlom elsősorban ezt a lehetőséget választani, ha a 3 hónap után is Premium csomagban, előfizetésben maradnál.

Vannak ugye feltételei a promóciónak. A Premium csomaggal egyedibb bankkártyát kapsz, aminek a díját visszakérhetik, ha 3 hónap múlva úgy gondolnád, hogy inkább az ingyenes, Standard csomagra lépnél vissza. Valamint fontos, hogy még a 3 hónap lejárta előtt, de legkésőbb pár napon belül a 3 hónap után mondd le, ha nem szeretnél a Premium csomagban maradni.

Az is igaz, hogy fizikai bankkártyát nem kötelező igényelni, virtuális kártyákat létre lehet hozni és ha a telefonodon van NFC technológia, akkor érintéssel is tudsz fizetni üzletekben (viszont készpénzt nem fogsz tudni felvenni, ahhoz kell fizikai kártya). Így a kártya díját nem kérik vissza a 3 hónap után (mivel nem is rendeltél). Ha meg végül úgy döntenél, hogy a Premium csomagra fizetnél elő továbbra is, akkor rendelsz ingyen egy fizikai bankkártyát…

Premium csomag/előfizetés azoknak éri meg főleg, akik évente minimum 5-6 millió forintért váltanak más devizát (vagy persze kb. 15 ezer eurót is válthatsz forintra), mert efelett már többe kerülne az ingyenes, Standard csomagban a váltásért fizetni. 

A Premium csomagban hétköznapokon korlátlanul és díjmentesen lehet devizát váltani. Ha előre egy évre előfizetsz, akkor a legolcsóbb a Premium előfizetés. És további biztosításokat is kapsz a csomag mellé, de ezt is érdemes mérlegelni, hogy a megadott feltételek mellett ki is használnád-e, utazol-e annyit stb…

Valamint fontos tudnod, hogy ha havi fizetést választod, attól függően a Premium csomag előfizetése 12 hónapra szól és idő előtti felmondása esetén a megrendelt fizikai bankkártya díját, annak kézbesítési díját és két hónapnyi Premium előfizetés díját (mint kötbér) levonják.

A promóciós ingyenes 3 hónap ebbe nem tartozik bele, a 3 hónap letelte után lesz érvényes a fenti feltétel.

A Revolut Premium csomagról itt találsz egy cikket, abban is sok információt megtudsz még.

Revolut Premium csomag bemutatása

A Revolut regisztrációval kapcsolatban meg ebben a cikkben találsz hasznos információkat.

Revolut regisztráció menete

Ha lenne további kérdésed, akkor használd a kereső mezőt, sok más Revolut-tal kapcsolatos cikket találsz még:

Fontos!: A cikkben leírtak csak az én tapasztalataimon alapszanak, ezekért felelősséget nem tudok vállalni. Nincs közvetlen kapcsolatom a Revoluttal és nem tartozom felelősséggel a szolgáltatásuk iránt. Bármilyen probléma, kérdés esetén a Revolut ügyfélszolgálatát kell felkeresni. A cikkekben olyan ajánlói (affiliate) linkek találhatóak, amelyeken keresztüli regisztrálás után akár én jutalékot is kaphatok.

Hozzászólás
A hozzászólásod nem fog automatikusan megjelenni, csak a moderálás után. A megadott email cím nem lesz látható és nem lesz tárolva, nem fogok hírleveleket küldeni. Viszont, ha megválaszolásra kerül a hozzászólásod, arról értesítést fogsz kapni a megadott email címedre.