Revolut pénzvisszatérítés (Cashback)

Revolut pénzvisszatérítés

A Revolutban van lehetőség pénzvisszatérítésre (cashbackre), a Revolut kártyás vásárlások után. De ezeknek vannak feltételei és nem minden Revolut felhasználó számára elérhető minden.

Revolut Metal és Ultra csomag pénzvisszatérítés

Ha Revolut Metal vagy Ultra csomagra fizetsz elő, akkor a Revolut kártyás vásárlásaid után pénzvisszatérítést kapsz.

Amit fontos tudnod erről:

 • Fizikai és virtuális bankkártyával lehet fizetni.
 • Európában 0,1% a visszatérítés, Európán kívül meg 1%.
 • A csomagod havidíjának mértékéig tudsz visszatérítést kapni hónapfordulóként (Metal csomag esetén 4800 Ft vagy Ultra csomagnál ez maximum 19 500 Ft)
 • Bármilyen devizában is fizetsz, de a kiválasztott devizában fog gyűlni a pénzvisszatérítés összege.
 • A visszatérírés összegét akkor látod, ha a tranzakció teljesen végbement és a kereskedő is visszaigazolta a kifizetést. Előfordulhat, hogy ez pár napig is eltarthat, mire a kereskedő visszaigazolja a tranzakciót.
 • Az összegyűlt összeg bármikor kivehető. Ez a zsebek résznél található meg a ‘Számlák’ között, automatikusan egy külön zseb létrejön és abban gyűlik a visszatérítés, onnan kivehető bármikor (lentebb képeken mutatom, hogy hol is van ez a zseb, hogyan néz ki).

Hol találod meg a pénzvisszatérítés összegét?

Automatikusan a zsebeknél létrejön egy zseb és abban fogod megtalálni a visszatérítéseket. Valamint itt láthatod, hogy a havi megszerezhető maximum visszatérítésből még mennyi van:

Revolut pénzvisszatérítés széf hol található

Revolut csomaggal szerzett pénzvisszatérítés

A pénzvisszatérítés összege mindig egy megadott devizában gyűlik. Alapesetben a fiókod alap devizája van beállítva. Ha forint az alap devizád, akkor abban kezd el gyűlni. De ezt meg tudod változtatni, ha te másik devizában szeretnéd inkább gyűjteni a pénzvisszatérítést.

A pénzvisszatérítés zsebben nyomj a ‘Váltás másik pénznemre’ gombra és utána meg tudod adni az általad kívánt devizát.

Mikor nem jár pénzvisszatérítés?

A következő típusú kereskedések esetében nem jár pénzvisszatérítés:

 • pénzügyi szolgáltatások, fizetési szolgáltatások, illetve egyéb likvid vagy pénzhez hasonló eszközökkel kapcsolatos szolgáltatások;
 • dohányáru vásárlása;
 • adó, bírság, büntetés, támogató kifizetések, illetve egyéb, közigazgatási vagy igazságszolgáltatási szervnek küldött vagy általa megkövetelt kifizetések;
 • lottó és szerencsejáték;
 • közüzemi díjak;
 • jótékonysági, vallási és oktatási szervezetek.

További információkat a pénzvisszatérítésről itt találsz a Revolut oldalán.

Revolut Pro vállalkozói számla

Ha egyéni vállalkozó, szabadúszó vagy, akkor létre tudsz hozni Revolut Pro számlát.

Ezt a saját Revolut személyes fiókodban éred el, ott tudod létrehozni és külön, egyedi számlaszámot is kapsz, így oda érkezhetnek be a vállalkozói bevételek. De könnyen és gyorsan tudsz onnan átteni összeget a saját, személyes Revolut számládra is.

A Revolut csomagodtól függően a Pro számlához tartozó bankkártyás, vállalkozáshoz kapcsolódó vásárlások/fizetések után is tudsz pénzvisszatérítést kapni. Standard és Plus csomagnál 0,4%. Premium csomagnál 0,6%. Metal csomagnál 0,8%. Az Ultra csomagnál meg 1,2%.

Nincs maximuma a pénzvisszatérítés összegére, de fontos, hogy csak a vállalkozáshoz kapcsolódó dolgokat lehet fizetni a Pro számlához kapcsolódó fizikai és virtuális kártyával, így azok után tudsz pénzvisszatérítést kapni.

Továbbá itt nem lehet kiválasztani azt, hogy milyen devizában gyűljön a pénzvisszatérítés összege. Mindig a fiókod alap devizájában fogod megkapni a pénzvisszatérítést.

Minden hónap első napján fogod megkapni a Pro egyenlegedre az előző hónapban összegyűlt összeget.

Videó

Ha szeretnéd videón megnézni, akkor itt megtekintheted:
Iratkozz fel a YouTube csatornára is! ????

Ha lenne további kérdésed, akkor használd a kereső mezőt, sok más Revolut-tal kapcsolatos cikket találsz még:

Fontos!: A cikkben leírtak csak az én tapasztalataimon alapszanak, ezekért felelősséget nem tudok vállalni. Nincs közvetlen kapcsolatom a Revoluttal és nem tartozom felelősséggel a szolgáltatásuk iránt. Bármilyen probléma, kérdés esetén a Revolut ügyfélszolgálatát kell felkeresni. A cikkekben olyan ajánlói (affiliate) linkek találhatóak, amelyeken keresztüli regisztrálás után akár én jutalékot is kaphatok.

Hozzászólás
A hozzászólásod nem fog automatikusan megjelenni, csak a moderálás után. A megadott email cím nem lesz látható és nem lesz tárolva, nem fogok hírleveleket küldeni. Viszont, ha megválaszolásra kerül a hozzászólásod, arról értesítést fogsz kapni a megadott email címedre.