Revolut fiókban email cím és telefonszám megváltoztatása

Revolut fiókban email cím és telefonszám megváltoztatása

A Revolut fiókodban meg tudod változtatni a telefonszámodat és az email címedet is.

Ezek különösen fontos adatok a fiókod eléréséhez, így ha cseréled az email címedet és/vagy a telefonszámodat, akkor a Revolut fiókodban is változtasd meg ezeket az adatokat.

Ha később új telefonod lenne vagy más okból ismételten telepítened kell a Revolut appot és be kell lépned, akkor a telefonszám egy fontos adat, de az email cím is.

Ha ezeket nem éred el, például nem érkezik meg SMS-ben a belépéshez a kód, akkor nehezebb lesz a belépés az appba stb…

Telefonszám és email cím szerkesztésének elérése

A Revolut appban bal felül a profilodra nyomj (kör alakú ikon), majd lépj a ‘Fiók’ menübe és utána a ‘Személyes adatok’ pontba.

Itt fogod látni a ‘Telefonszám’ és az ‘E-mail’ cím mezőt is. Ezekre rányomva tudsz utána szerkeszteni, megváltoztatni az adatokat.

Revolut telefonszám és email cím szerkesztése

Ha lenne további kérdésed, akkor használd a kereső mezőt, sok más Revolut-tal kapcsolatos cikket találsz még:

Fontos!: A cikkben leírtak csak az én tapasztalataimon alapszanak, ezekért felelősséget nem tudok vállalni. Nincs közvetlen kapcsolatom a Revoluttal és nem tartozom felelősséggel a szolgáltatásuk iránt. Bármilyen probléma, kérdés esetén a Revolut ügyfélszolgálatát kell felkeresni. A cikkekben olyan ajánlói (affiliate) linkek találhatóak, amelyeken keresztüli regisztrálás után akár én jutalékot is kaphatok.

Hozzászólás
A hozzászólásod nem fog automatikusan megjelenni, csak a moderálás után. A megadott email cím nem lesz látható és nem lesz tárolva, nem fogok hírleveleket küldeni. Viszont, ha megválaszolásra kerül a hozzászólásod, arról értesítést fogsz kapni a megadott email címedre.