Revolut hitelkártya

Revolut hitelkártya

Jelenleg magyarországi Revolut felhasználók számára még nem elérhető Revolut hitelkártya!

Csak debit fizikai és virtuális kártyákat lehet rendelni és használni.

Viszont más országokban a Revolut felhasználók már tudnak igényelni hitelkártyát is.

A következő országok felhasználóinak elérhető a Revolut hitelkártya: Spanyolország, Lengyelország, Litvánia, Írország, Egyesült Államok

Spanyolországi Revolut felhasználók ezt láthatják az appban

Spanyolországi felhasználók Revolut appjában így néz ki a hitelkártya igénylése:

A képeken látható információk alapján akár maximum 10 ezer euróig lehet hitelkeretet felhasználni a hitelkártyával. 62 nap van arra, hogy a hitel vissza legyen fizetve. És az első 3 hónapban a hitelkártyás vásárlások után 1% pénzvisszatérítés (cashback) jár, ami előfordulhat, hogy egy kezdeti promóció.

Ha lenne további kérdésed, akkor használd a kereső mezőt, sok más Revolut-tal kapcsolatos cikket találsz még:

Fontos!: A cikkben leírtak csak az én tapasztalataimon alapszanak, ezekért felelősséget nem tudok vállalni. Nincs közvetlen kapcsolatom a Revoluttal és nem tartozom felelősséggel a szolgáltatásuk iránt. Bármilyen probléma, kérdés esetén a Revolut ügyfélszolgálatát kell felkeresni. A cikkekben olyan ajánlói (affiliate) linkek találhatóak, amelyeken keresztüli regisztrálás után akár én jutalékot is kaphatok.

Hozzászólás
A hozzászólásod nem fog automatikusan megjelenni, csak a moderálás után. A megadott email cím nem lesz látható és nem lesz tárolva, nem fogok hírleveleket küldeni. Viszont, ha megválaszolásra kerül a hozzászólásod, arról értesítést fogsz kapni a megadott email címedre.