Revolut bank címe

Revolut bank címe

Ha a Revolut bank címére vagy kíváncsi, akkor elsőnek azt kell tudnod, hogy melyik országban vagy regisztrált Revolut felhasználó és így mi szolgáltat neked.

Ha magyarországi vagy más EU-s országbeli Revolut felhasználó vagy, akkor az LT-vel kezdődő nemzetközi számlaszámodhoz az alábbi banki adatok, bank cím vonatkozik:

Ha az Európai Unióban vagy Revolut felhasználó/ügyfél, akkor a Revolut Bank UAB-hoz tartozol, aminek a következők az adatai:

Bank neve: Revolut Bank UAB
Bank címe:
Ország: Litvánia (angol nyelven: Lithuania)
Város: Vilnius
Irányítószám: LT-08130
Utca, szám: Konstitucijos ave. 21B

Ha az Európai Unión kívüli országban vagy ügyfél (pl. Anglia), akkor a Revolut Ltd. céghez tartozol, ami egyébként egyelőre nem bejegyzett banknak számít Angliában, hanem még pénzintézet:

Pénzintézet neve: Revolut Ltd.
Pénzintézet címe:
Ország: Anglia (angol nyelven: England)
Város: London
Irányítószám: E14 4HD
Utca, szám: 7 Westferry Circus, Canary Wharf

De vannak ezenkívül lokális bankszámlák is (pl. román lej devizánál van helyi bankszámla adat is, ott más a bank címe, ha szükség lenne rá egy belföldi utalónak, de szerintem ez nem igen fordul elő. Ha meg a SWIFT utalás adatai kellenek, akkor meg feljebb, a litván banki címet kell megadnod.

A helyi/lokális bankszámlákhoz itt találod meg a bank címeket.

Ha lenne további kérdésed, akkor használd a kereső mezőt, sok más Revolut-tal kapcsolatos cikket találsz még:

Fontos!: A cikkben leírtak csak az én tapasztalataimon alapszanak, ezekért felelősséget nem tudok vállalni. Nincs közvetlen kapcsolatom a Revoluttal és nem tartozom felelősséggel a szolgáltatásuk iránt. Bármilyen probléma, kérdés esetén a Revolut ügyfélszolgálatát kell felkeresni. A cikkekben olyan ajánlói (affiliate) linkek találhatóak, amelyeken keresztüli regisztrálás után akár én jutalékot is kaphatok.

Hozzászólás
A hozzászólásod nem fog automatikusan megjelenni, csak a moderálás után. A megadott email cím nem lesz látható és nem lesz tárolva, nem fogok hírleveleket küldeni. Viszont, ha megválaszolásra kerül a hozzászólásod, arról értesítést fogsz kapni a megadott email címedre.