Revolut készpénz befizetés

Revolut készpénz befizetés

A Revolut banknak nincsen bankfiókja és nincs saját ATM-je sem a világon.

Készpénz befizetése Revolut egyenlegre – Még nem elérhető mindenkinek!

Jelenleg nem minden magyarországi Revolut felhasználónak elérhető az az új lehetőség, hogy készpénzt tudj feltölteni a Revolut egyenlegedre, tehát ez még bétaverzióban fut.

A készpénzbefizetés díja: 2,5%

Tehát 100 ezer forint befizetésnek 2500 forintos díja lesz.

Ez azért is van, mert partner (Paysafe) segítségével tudja ezt megoldani a Revolut, aminek valószínűleg díja van a Revolut felé is.Hol lehet készpénzt befizetni?

Magyarországon jelenleg főleg OMV benzinkutakon lehet befizetni, de ezt a Revolut appban meg lehet nézni. Előfordulhat, hogy a kiskereskedői partnerek bővülni fognak.

Mik a limitek?

A Revolut ezen oldalán találod a limiteket.

Egyszerre minimum 4000 forintot és maximum 290 ezer forintot lehet befizetni/feltölteni készpénzzel.

Havonta (naptári hónap) maximum 290 ezer forintot lehet készpénzben befizetni.

Évente (naptári év) maximum 1 millió 900 ezer forintot lehet befizetni.

Magyarországi Revolut felhasználók jelenleg csak forintban tudnak befizetni, más devizában nem lehetséges.

A készpénzbefizetés menete

 1. Menj a forint deviza egyenlegedre és nyomj a ‘Hozzáadás’ ikonra.
 2. Válaszd ki a ‘Készpénz befizetés’ módot:
Revolut készpénz befizetés mód

 1. Ezután információkat kapsz a készpénzbefizetéssel kapcsolatban. Itt nyomj a ‘Folytatás’ gombra:
Készpénz befizetés információk

 1. Ezután válaszd ki azt a kiskereskedői partnert, ahol készpénzt szeretnél befizetni:
Revolut készpénz befizetés helyek. térkép

 1. Majd kapni fogsz egy vonalkódot, ami 30 percig érvényes (ha lejárna a 30 perc, akkor újat tudsz generálni). A partnernél a pénztáros ezt a kódot fogja leolvasni a telefonodról, majd át tudod adni a készpénzt.
 2. A nyugtát kérd el és őrizd meg. Ha bármi probléma lenne, akkor ez segít a gyorsabb ügyintézésben.

További lehetőségek:

 • Van másik olyan banknál bankszámlád, ahova be tudsz tenni készpénzt és onnan átutalod a Revolut egyenlegedre.
 • Van családtagod, ismerősöd, akit megkérsz, hogy az adott készpénz összegét utalja neked át és te odaadod neki készpénzben.
 • Van olyan Facebook csoport, ahol úgymond idegennel, a csoporton belül találsz olyan tagokat, akikkel meg tudod ezt oldani, van olyan akinek készpénz kellene, mert nem tudna levenni Magyarországon ATM-ből egyes valutát könnyen, például dollárt, így neki készpénz kell, te meg a Revolut egyenlegedre szeretnéd feltenni. Nem ismerem és nincs tapasztalatom ebben, érdemes nem nagy összeget így betenni és óvatosan eljárni, személyesen ezt intézni és ne fizess ezért a szívességért másnak. Fontos, hogy itt törvényes kereten belül csináld, tehát mondjuk megmaradt euród a külföldi utazásból vagy forintot szeretnél betenni és nincs más forint alapú bankszámlád, csak a Revolut (ezt nem javaslom egyébként), akkor élj ezzel. Ne válts devizát mással így stb…

Ha lenne további kérdésed, akkor használd a kereső mezőt, sok más Revolut-tal kapcsolatos cikket találsz még:

Fontos!: A cikkben leírtak csak az én tapasztalataimon alapszanak, ezekért felelősséget nem tudok vállalni. Nincs közvetlen kapcsolatom a Revoluttal és nem tartozom felelősséggel a szolgáltatásuk iránt. Bármilyen probléma, kérdés esetén a Revolut ügyfélszolgálatát kell felkeresni. A cikkekben olyan ajánlói (affiliate) linkek találhatóak, amelyeken keresztüli regisztrálás után akár én jutalékot is kaphatok.

“Revolut készpénz befizetés” bejegyzéshez 2 hozzászólás

 1. Szia,

  van egy kérdésem, amelyről úgy hiszem, bármilyen nyilvánvaló is sokaknak a válasz, mégis;
  talán nem kizárólag engem érdekel ez a több százezer hazai revolutos ügyfélkörből.

  A kérdésem:
  itt egy helyütt (Téma: Revolut készpénz befizetés – „További lehetőségek” – utolsó bekezdés) azt írod, hogy nem javaslod, hogy valakinek ne legyen semmilyen más banknál (is) forint alapú számlája a Revolut-on kívül.

  Miért nem javaslod ezt a revolutos ‘kizárólagosságot’?

  Milyen hátrányai/veszélyei lehetnek annak,
  ha valakinek magyarországi, teljes jogú, ill. legitimitású, itthon (is) bejegyzett bankban nincs forint (vagy egyáltalán semmilyen pénznemű) számlája-számlaszáma, és csak a Revolut révén kezeli a forintos (és esetleg egyéb pénznemű) ki-bevételeit, költségeit, kiadásait?

  Előre is köszönöm a válaszodat.

  Válasz
  • Szia!

   1. Nincs magyar, belföldi forint számlaszám: Fizetést nem minden munkáltató fog biztosan így elutalni, vagy a költsége a munkavállalót terheli, több napba is telhet, mire megérkezik a beérkező utalás. Ha egy szolgáltató valamit visszatérítene, akkor az is nehézkes lehet. Vagy elég gyakori eset, hogy Revolutról forintot utal valaki egy szolgáltatónak, a szolgáltató viszont egy másik, partnerbanktól kapja meg a beutalást (Citibank szokott főleg lenni, ezt használja a Revolut a forint utaláshoz). Ha olyan történne, hogy a szolgáltató visszautalna, akkor meg egy magyar forint gyűjtőszámlára fog visszautalni, ami nem a Revolut ügyfél saját forint számlaszáma, pár hetes ügy, mire visszakerül az utalás stb…

   2. OBA védelem azért nem rossz… A Revolut ügyfeleket a litván betétbiztosító védi. Nem tudom, hogy a gyakorlatban miként működne egy esetleges kártérítés, több millió Revolut ügyfél esetén. Ilyenre én nem számítok (hogy esetleg a Revolut bankkal bármi is történne, de biztosat sem én és más sem tud mondani a jövőre nézve) és én nagyobb kockázatot elviselek, de minden megtakarításomat sem a Revolutnál, sem másik, egyetlen banknál sem tartanám. Minimum 2 banknál/pénzintézetnél, de inkább több helyen tárolom a vagyonomat, befektetéseimet…

   3. Van már Magyarországon olyan bank, ahol nem magasak a díjak vagy nincs is, érdemes körülnézni.

   Persze mindenki eldönheti saját maga, ezek mind az én, saját véleményem. 🙂

   Válasz

Hozzászólás
A hozzászólásod nem fog automatikusan megjelenni, csak a moderálás után. A megadott email cím nem lesz látható és nem lesz tárolva, nem fogok hírleveleket küldeni. Viszont, ha megválaszolásra kerül a hozzászólásod, arról értesítést fogsz kapni a megadott email címedre.