Wizz Air elfogadja ismét a Revolut kártyákat a fedélzetén!

Wizzair elfogadja ismét a Revolut kártyákat a fedélzetén

A Wizz Air egy próbaidőszak erejéig engedélyezte a Revolut kártyák elfogadását a fedélzetén. Ezt a Wizz Air PR részéért felelős munkatársa is emailes kérdésre megerősítette:

Revolut közösség Facebook csoportban Wizz Air utas visszajelzése szerint ezt a fedélzeten be is mondták, kiemelték, hogy Revolut kártyákat is elfogadják.Miért nem fogadhatta el eddig a Wizz Air a Revolut bankkártyákat?

A Wizz Air a fedélzetén egy ideje mindig elmondták a légiutas-kísérők, hogy Revolut kártyával nem lehet fizetni. Továbbá a fedélzeten található katalógusban is olvasható volt ez, a Revolut is meg volt említve.

A Wizz Air oldalán elérhető online katalógusban ez már nem található meg, nincs a Revolut neve megjelenítve:

A félreértés ott lehet, hogy prepaid típusú kártyákat nem engedélyezi a Wizz Air és ennek veszi a Revolut bankkártyáját is. A Revolut valóban korábban prepaid bankkártyákat adott az ügyfeleinek, de 2022. óta az EU-s ügyfelei kártyáit lecserélte a Revolut normál, debit bankkártyákra (ekkor lett a Revolut UAB, Litvániában bejegyzett bank).
Továbbá korábbi visszaélések is okozhatták akár azt, hogy a Revolut kártyák tiltólistán voltak…
De konkrét okot a Wizz Air korábban sem közölt ezzel kapcsolatban, hogy miért nem engedélyezték eddig.

További forrás: https://revb.hu/wizz-air-revolut-kartya-elfogadas/

Ha lenne további kérdésed, akkor használd a kereső mezőt, sok más Revolut-tal kapcsolatos cikket találsz még:

Fontos!: A cikkben leírtak csak az én tapasztalataimon alapszanak, ezekért felelősséget nem tudok vállalni. Nincs közvetlen kapcsolatom a Revolut-tal és nem tartozok felelősséggel a szolgáltatásuk iránt. Bármilyen probléma, kérdés esetén a Revolut ügyfélszolgálatát kell felkeresni. A cikkekben olyan ajánlói (affiliate) linkek találhatóak, amelyeken keresztüli regisztrálás után akár én jutalékot is kaphatok.

Hozzászólás
A hozzászólásod nem fog automatikusan megjelenni, csak a moderálás után. A megadott email cím nem lesz látható és nem lesz tárolva, nem fogok hírleveleket küldeni. Viszont, ha megválaszolásra kerül a hozzászólásod, arról értesítést fogsz kapni a megadott email címedre.