Itt a Revolut eSIM szolgáltatása Magyarországon!

Itt a Revolut eSIM szolgáltatása Magyarországon!

Több ország mellett, Magyarországon is elérhetővé tette a Revolut az eSIM alapú, internet előfizetéses szolgáltatását.

Fontos, hogy csak azoknál a telefonoknál fog ez működni, ami támogatja az eSIM funkciót. A Revolut appban/fiókban is csak azok fogják látni az eSIM szolgáltatást, akiknek a telefonjukban ez be van építve (Revolut app » Életmód menüpont » eSIM).

Mi az az eSIM?

Az eSIM egy digitális SIM, ami lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy mobilhálózati előfizetésüket szoftveresen aktiválják, fizikai SIM-kártya nélkül.

Az eSIM lehetővé teszi az előfizetés egyszerű aktiválását elektronikus úton, így nincs szükség fizikai SIM-kártyák vásárlására vagy cseréjére. Egyetlen eSIM képes több mobil előfizetés tárolására, ami ideális lehet azok számára, akik gyakran utaznak, vagy több hálózati szolgáltatót szeretnének használni. Mivel az eSIM be van építve a készülékbe, több hely marad más komponensek számára, amelyek javíthatják a készülék teljesítményét vagy akár csökkenthetik annak méretét.Mit kínál a Revolut eSIM szolgáltatása?

Csak mobilinternet használatára elérhető, hívást fogadni vagy indítani nem lehet.

A Revolut Ultra előfizetők 3 GB nemzetközi adatforgalmat kapnak díjmentesen.

A többi Revolut csomag felhasználója bármikor vásárolhat a Revolut appban extra adatforgalmat helyi (csak az adott kiválasztott országban), regionális (44 országban) és globális szinten (108 országban).

Van most egy bevezető ajánlat, ami díjmentesen ad 100 mb interneten 7 napon keresztül. Ehhez 2024. május 1-ig kell aktiválni a Revolut eSIM-et.

A Revolut appot az eSIM-en keresztül adathasználat nélkül is működik.Kiknek lehet hasznos ez a szolgáltatás?

Az Európai Unió országaiban a romaing díjakat már korábban eltörölték, így a magyar mobil előfizetéseddel ha adatkorlátozással, de külön díj nélkül tudsz internetezni (de mindig nézd meg a mobilszolgáltatódat, hogy mely országokban kínál külön díj nélkül mobilinternetet).

Viszont vannak olyan országok, ahol nagyon drága tud lenni a mobilinternetezés és a roming díj eltörlése azokra nem vonatkozik, mint pl. Svájc… de ha Európán kívül utazol, akkor is szükség van valamilyen plusz mobil előfizetésre.

Természetesen más országokba elutazva, ahol szükség van helyben külön mobilinternet szolgáltatásra, nem biztos, hogy a Revolut ajánlata lesz a legolcsóbb, sokszor lehet találni turistáknak kedvezőbb helyi ajánlatokat. Persze, sok felhasználó fog valószínűleg élni a Revolut ajánlatával, mert az appból kényelmesen, nagyon gyorsan elő lehet fizetni.

Ha lenne további kérdésed, akkor használd a kereső mezőt, sok más Revolut-tal kapcsolatos cikket találsz még:

Fontos!: A cikkben leírtak csak az én tapasztalataimon alapszanak, ezekért felelősséget nem tudok vállalni. Nincs közvetlen kapcsolatom a Revolut-tal és nem tartozok felelősséggel a szolgáltatásuk iránt. Bármilyen probléma, kérdés esetén a Revolut ügyfélszolgálatát kell felkeresni. A cikkekben olyan ajánlói (affiliate) linkek találhatóak, amelyeken keresztüli regisztrálás után akár én jutalékot is kaphatok.

Hozzászólás
A hozzászólásod nem fog automatikusan megjelenni, csak a moderálás után. A megadott email cím nem lesz látható és nem lesz tárolva, nem fogok hírleveleket küldeni. Viszont, ha megválaszolásra kerül a hozzászólásod, arról értesítést fogsz kapni a megadott email címedre.