Revolut Business csomagok fognak megszűnni!

Revolut Business csomagok fognak megszűnni!

2024. július 10-től a Revolut Business szabadúszóknak/egyéni vállalkozóknak kínált 3 csomagja meg fog szűnni! És azután a vállalatoknak elérhető ingyenes, Basic csomagba fogja áttenni az érintett felhasználókat.

Eddig a Revolut Business-nél a szabadúszóknak 3 csomag volt elérhető: Basic, Professional és Ultimate. Ezek fognak megszűnni.

Revolut Business csomagok szabadúszóknak
A Revolut Business csomagok szabadúszóknak nem lesznek elérhetőek!

Július 10. után továbbra is tudják a szabadúszók használni a Revolut Business szolgáltatását, a fiókjuk nem fog megszűnni, de a vállalatoknak létrehozott csomagokat és azok feltételei fognak rájuk vonatkozni.

A vállalatoknak szánt csomagok közül is van ingyenes csomag, ami a Basic csomag.

Viszont például ebben nincs díjmentes devizaváltási lehetőség, még a szabadúszóknál a Basic, ingyenes csomag tartalmazott havonta egy 350 000 ft-os díjmentes devizaváltási keretet…

Szabadúszóknak jobb lehet a Revolut Pro vállalkozói számlacsomag

Eddig is elérhető volt a Revolut Pro vállalkozói számla, ami csak szabadúszóknak/egyéni vállalkozóknak elérhető.

Érdemes lehet inkább ezt használni a Revolut Business csomagok helyett. De miért is?

A Revolut Pro számládat a lakossági, sima Revolut fiókodból díjmentesen létre tudod hozni és nincs további díja.

A Revolut csomagodhoz kapcsolódó devizaváltási limitek vonatoznak a Revolut Pro számládon elvégzett váltásokra is.

Ugyanúgy külön bankszámlaszámot kapsz minden devizanemhez és külön fizikai kártyát, valamint egyszer és többször használatos virtuális kártyákat is igényelhetsz.

Egyszerűen tudsz a magán és vállalkozói számlád között mozgatni pénzt.

A vállalkozói kiadásokat a Revolut Pro kártyáddal fizess és a csomagodtól függően kapsz pénzvisszatérítést.

Miért törölheti a Revolut Business szabadúszónak szánt csomagokat?

Valószínűleg azért, mert a Revolut Pro egy egyszerűbb megoldás az egyéni vállalkozóknak és nem akarnak két „terméket” megosztani ugyanazoknak a felhasználóknak, egységesíteni szeretnék egy platformra a szabadúszóknak a vállalkozói pénzügyeiket.

Áfamentes egyéni vállalkozóként továbbra sem fogadhatok bevételeket a magán Revolut számlámra?

Nem, továbbra is legalább Revolut Pro vállalkozói számlát létre kell hoznod és csak arra érkezhet vállalkozáshoz köthető bevétel! Igaz Magyarországon az alanyi áfamentes egyéni vállalkozóknak nem kötelező vállalkozói/üzleti bankszámlát nyitni, lakossági bankszámlára is fogadható az ügyfelektől/vásárlóktól az utalás, viszont a Revolut szabályzata ezt nem engedélyezi, lakossági/magán Revolut bankszámlára vállalkozói bevétel nem érkezhet!

Ha lenne további kérdésed, akkor használd a kereső mezőt, sok más Revolut-tal kapcsolatos cikket találsz még:

Fontos!: A cikkben leírtak csak az én tapasztalataimon alapszanak, ezekért felelősséget nem tudok vállalni. Nincs közvetlen kapcsolatom a Revolut-tal és nem tartozok felelősséggel a szolgáltatásuk iránt. Bármilyen probléma, kérdés esetén a Revolut ügyfélszolgálatát kell felkeresni. A cikkekben olyan ajánlói (affiliate) linkek találhatóak, amelyeken keresztüli regisztrálás után akár én jutalékot is kaphatok.

Hozzászólás
A hozzászólásod nem fog automatikusan megjelenni, csak a moderálás után. A megadott email cím nem lesz látható és nem lesz tárolva, nem fogok hírleveleket küldeni. Viszont, ha megválaszolásra kerül a hozzászólásod, arról értesítést fogsz kapni a megadott email címedre.