7 új pénznem elérhető a Revolut egyenlegei között

Revolut új pénznemek, devizák elérhetőek

További 7 új pénznemben hozható létre Revolut egyenleg a felhasználók fiókjában:

  • chilei peso (CLP)
  • kolumbiai peso (COP)
  • egyiptomi font (EGP)
  • indiai rúpia (INR)
  • kazahsztáni tenge (KZT)
  • Fülöp-szigeteki peso (PHP)
  • Dél-koreai won (KRW)Miért is jó ez?

Eddig is tudott váltani a Revolut ezekben a devizákban, de külön egyenleget nem tudtál létrehozni. Így előre nem tudtál váltani ezekben a devizákban. Ha például erősebb a forint vagy gyengébb az egyiptomi font, akkor már a nyaralás előtt tudsz váltani.

Hétvégén mindig extra díj terheli a devizaváltást, így ha hétvégén fizettél valamelyik devizában, akkor azért pluszban fizetni kellett. Most hétvége előtt tudsz váltani és így hétvégén már nem kell váltanod.

Vagy, ha az ingyenes Standard Revolut csomagban vagy, akkor ott van hónapfordulóként egy limit, amennyiért díjmentesen tudsz váltani hétköznapokon. Egy nyaralás során ez a limit könnyen elfogyhat és utána fizetned kell a váltásokért pluszban. Most már ezekben a pénznemekben előre, hónapokkal korábban is el tudod kezdeni a váltást és később nyaralás során akár már váltanod sem kell.

Kapsz bankszámlaadatokat is ezekhez a pénznemekhez?

Igen, a Revolut ehhez is biztosítani fog hamarosan bankszámlaadatokat, de fontos, hogy nem helyit, hanem a litván nemzetközi IBAN bankszámlaszámot.

Hogyan tudsz létrehozni különböző pénznemekben Revolut egyenlegeket?

Ebben ez az útmutató cikkem segít, amiben megmutatom, hogy miként tudsz deviza egyenlegeket létrehozni.

Ha lenne további kérdésed, akkor használd a kereső mezőt, sok más Revolut-tal kapcsolatos cikket találsz még:

Fontos!: A cikkben leírtak csak az én tapasztalataimon alapszanak, ezekért felelősséget nem tudok vállalni. Nincs közvetlen kapcsolatom a Revolut-tal és nem tartozok felelősséggel a szolgáltatásuk iránt. Bármilyen probléma, kérdés esetén a Revolut ügyfélszolgálatát kell felkeresni. A cikkekben olyan ajánlói (affiliate) linkek találhatóak, amelyeken keresztüli regisztrálás után akár én jutalékot is kaphatok.

Hozzászólás
A hozzászólásod nem fog automatikusan megjelenni, csak a moderálás után. A megadott email cím nem lesz látható és nem lesz tárolva, nem fogok hírleveleket küldeni. Viszont, ha megválaszolásra kerül a hozzászólásod, arról értesítést fogsz kapni a megadott email címedre.