Több Androidos telefonnal nem lehet fizetni!

Több Androidos telefonnal nem lehet már fizetni

2024. június 10-től több Android rendszerű telefonnal nem lehet használni a Google Wallet szolgáltatását, így üzletekben a telefonnal a kártya terminálnál nem lehet odaérintve fizetni.

Android rendszerű okostelefonok közül, amelyik nem Android 9 rendszerű legalább, azon a Google Wallet app nem fog működni! Itt akár Revolut, akár Wise vagy más bankkártyával használod a telefonos érintéses fizetést, nem fogsz tudni fizetni a telóddal.

Tehát, ha a te telefonod Android 9 rendszerű vagy annál újabb pl.: 10, 11, 12, 13, 14… azzal nem lesz gond, továbbra is tudod a telefonos érintéses fizetést használni.

Android verzió száma
Itt láthatod a telefonod Android verzióját

Igaz ezeket az Androidos rendszerek több éves telefonokon van rajta, de még azért sok van mai napig használatban.

Ha például le szeretnéd cserélni a telefonodat vagy nem tudsz fizetni jelenleg a telóddal érintéssel, tehát nincs benne NFC technológia, akkor van lehetőséged például a Rejoy oldalán felújított, használt telefonokat is venned, amelyhez 2 év garancia jár, gyors kiszállítás, 30 napos ingyenes visszaküldés és mint az új, olyan állapotban vannak a telók. 

Én is vettem tavaly egy Iphone SE telót, mert új, teljes árat nem fizettem volna ki érte, viszont karcmentesen, teljesen jól működő Iphone-t kaptam olcsóbban… 🙂

Ha lenne további kérdésed, akkor használd a kereső mezőt, sok más Revolut-tal kapcsolatos cikket találsz még:

Fontos!: A cikkben leírtak csak az én tapasztalataimon alapszanak, ezekért felelősséget nem tudok vállalni. Nincs közvetlen kapcsolatom a Revolut-tal és nem tartozok felelősséggel a szolgáltatásuk iránt. Bármilyen probléma, kérdés esetén a Revolut ügyfélszolgálatát kell felkeresni. A cikkekben olyan ajánlói (affiliate) linkek találhatóak, amelyeken keresztüli regisztrálás után akár én jutalékot is kaphatok.

Hozzászólás
A hozzászólásod nem fog automatikusan megjelenni, csak a moderálás után. A megadott email cím nem lesz látható és nem lesz tárolva, nem fogok hírleveleket küldeni. Viszont, ha megválaszolásra kerül a hozzászólásod, arról értesítést fogsz kapni a megadott email címedre.