Revolut meghívás – 17 500 Ft jutalom megszerzése

Revolut meghívás - RevInfo.hu

Aki a Revolut-ra regisztrált és van fiókja, annak lehetősége van ismerősöket, barátokat meghívnia és ezért jelenleg a Revolut jutalékot, díjat ad a meghívónak. A jutalék mértéke változhat, 10 000 – 17 500 Ft között szokott lenni.Revolut felhasználóként hol éred el a barátok meghívása menüpontot?

Menj bal felül a profilod képére, majd látni fogod a ‘Barátok meghívása’ gombot, arra nyomj rá (egyébként az app főoldalán is a ‘Neked javasolt’ rész alatt ott szokott lenni).

Majd itt menj a ‘Barátok meghívása’ gombra és választhatsz, hogy milyen módon hívnád meg:

Revolut meghívás jutalom

Revolut barátok meghívása

Fontos tudnivalók:

Fontos az adott kampány időhossza. Ezt mindig látni fogod, hogy hány napig tart az adott kampány. Általában 20 napig szokott tartani és mikor vége, utána 1-2 napon belül kezdődik a következő 20 napos kampány.

Ez azért fontos, mert ezen időn belül kell a meghívottadnak elvégeznie a következő, kötelező lépéseket, ha ezeket teljesítik, akkor fogod megkapni a 15 000 ft-os jutalmadat!

Egy ilyen 20 napos kampányon belül maximum 5 ismerősöd után fogsz kapni jutalékot, igaz többet is meghívhatsz, de ha a meghívottak közül 10-en is teljesítenek mindent, akkor is maximum 5 ismerősöd után fogsz kapni jutalékot, tehát 20 naponta maximum 75 000 ft-t tudsz szerezni.

Ha vége a kampánynak és maradt mondjuk 5 ismerősöd, aki nem végzett a feltételek teljesítésével, ők már nem fognak átkerülni és beleszámítani a következő kampány idejébe és feltételeibe.Kötelező feltételek, amelyeket a meghívottaknak teljesíteniük kell a 15 000 ft-os jutalom megszerzéséhez!

 1. A meghívott regisztráljon a Revolut-számlára az egyedi ajánlási hivatkozásoddal.
 2. A meghívott igazolja a személyazonosságát úgy, hogy megfeleljen a Revolut ügyfél-azonosítási ellenőrzésén.
 3. A meghívott töltsön fel pénz egy másik bankszámla összekapcsolásával vagy bankkártya használatával.
 4. A meghívott rendeljen egy fizikai Revolut-kártyát (a kézbesítésért díjat számolhat fel a Revolut)
 5. A meghívott vásároljon minimum 3 alkalommal, minden alkalommal legalább 1250 Ft összegért a virtuális vagy a fizikai kártyájukkal (Google és Apple Pay-es fizetés is lehet). Nem tartozik ebbe olyan, mint az átutalás vagy a szerencsejátékok, ajándékkártyák és utalványok vásárlása.
 6. A jutalom automatikusan jóváírásra kerül, amint a kereskedő minden tranzakciót végrehajtott (általában ez néhány napot vesz igénybe). Szóval ha a meghívottad mindent elvégzett és a 3 vásárlást is megtette, az nem azt jelenti, hogy rögtön utána meg is kapod a Revolut-ról a jutalékot, pár napot is kell várni, hogy a Revolut megkapja a kereskedőtől a kártyás fizetés visszaigazolását és akkor fog teljesülni minden feltétel a meghívottad után.

Fontos arra figyelni, hogy ha már csak pár nap van az adott kampányból és a meghívottad megrendeli a Revolut fizikai kártyáját, akkor az valószínűleg nem fog már megérkezni, így virtuális kártyát használjon vagy vásároljon online, ha van NFC technológiával ellátott okostelefonja, akkor abban beállítva a virtuális kártyát is, üzletekben fog tudni fizetni.

A meghívott ismerős is kap jutalmat?

Igaz régebben az volt, hogy mind meghívó és a meghívott is kapott jutalmat, de egy jó ideje már csak a meghívót jutalmazzák.

Videó

Ha szeretnéd videón megnézni, akkor itt megtekintheted:
Iratkozz fel a YouTube csatornára is! ????

Ha lenne további kérdésed, akkor használd a kereső mezőt, sok más Revolut-tal kapcsolatos cikket találsz még:

Fontos!: A cikkben leírtak csak az én tapasztalataimon alapszanak, ezekért felelősséget nem tudok vállalni. Nincs közvetlen kapcsolatom a Revoluttal és nem tartozom felelősséggel a szolgáltatásuk iránt. Bármilyen probléma, kérdés esetén a Revolut ügyfélszolgálatát kell felkeresni. A cikkekben olyan ajánlói (affiliate) linkek találhatóak, amelyeken keresztüli regisztrálás után akár én jutalékot is kaphatok.

“Revolut meghívás – 17 500 Ft jutalom megszerzése” bejegyzéshez 24 hozzászólás

 1. Valóban 7 napon belül kellett volna vásárolni, hogy megkapjuk a 15ezer Forintot. Eleve nem tudtam erről, ezt nem olvastam sehol, de egy ismerős most ezt mondta, hogy neki ezért utasították el. A kártyát még meg sem kaptam, pedig már 10 napja regisztráltam. Virtuálissal pedig sajnos eddig nem sikerült fizetnem, hibát jelez a leolvasó.
  Választ előre is köszönöm!

  Válasz
  • Kedves Brigi! Minden ilyen ismerős meghívásos kampány egy bizonyos ideig tart. Van egy határidő, ameddig ha a meghívott ismerős teljesíti a kért feltételeket, akkor fogja a meghívó megkapni a jutalmat. Ha ez nem teljesül, akkor nincs jutalom. A meghívónál ez le van írva az ismerős meghívásos kampány felületen, minden részletekben, van gyakori kérdéses rész is, egyértelműek a feltételek.

   A fizikai kártyát egy sima, követetlen borítékban küldenek ki, sima postázással, ha az ingyenes Standard csomagban vagy és nem kérsz gyors kézbesítést. Ezért a kézbesítési idő 2-4 hét is lehet. Erről még itt van egy cikk: https://revinfo.hu/revolut-kartya-mennyi-ido-alatt-jon-meg/

   Azt nem tudom, hogy miért nem sikerül telefonnal érintéssel fizetni. A telefonnak rendelkeznie kell NFC technológiával és Google Wallet vagy Apple Pay alkalmazásban kell hozzáadni a virtuális kártyát, alapértelmezettnek beállítani és úgy működnie kellene, ha nincs a telefonnak mondjuk valami problémája… ezért érdemes lehet más bankkártyával tesztelni az érintéses fizetést, hogy azzal működik-e.

   Válasz
  • Kedves Adrienn! A problémát én nem fogom tudni megoldani, így ebben az esetben neked kellene írni a Revolut chates ügyfélszolgálatának. Az is lehet, hogy nem rögtön mutatja a rendszer, kell pár óra vagy pár nap, de erre majd a Revolut ügyfélszolgálata válaszolni fog. Arra is figyelni kell, hogy mindig van határidő a megadott feltételek teljesítésére.

   Válasz
 2. Üdv!
  A mostani akció nekem azt mondja, hogy a meghívottam vásároljon 3x 1250 Ft-ért.
  Ez azt jelenti, hogy minden alkalommal 1250 Ft minimum, azaz 3×1250 Ft-ért, vagy a 3x vásárlás összege érje el a szumma 1250 Ft-ot?
  Választ előre is köszönöm!

  Válasz
 3. Szia.
  Olyan kérdésem lenne, hogy volt egy kampány ami pár óráig tartott csak, mert a végén kapcsolodtam be én is a Revolut világába. Páromat regisztráltuk, de lejárt a kampány és indult egy másik másnap. Már a másik folyt, amikor ő vásárolt a kártyával következő nap 3x 1250 ftnál többért. A kérdésem az lenne, hogy így hogy új kampány indult közbe, de a feltételt teljesítette még megkapom a baráthívásért a pénzt? Semmi infót nem találtam róla hogy utána még az élne 24 óráig a teljesítés miatt mondjuk vagy hasonló.
  Köszönöm előre is a választ!

  Válasz
  • Szia! Mivel az előírt feltételeket nem teljesítette a kampány lejáratáig, így ez már nem számít bele. De ezt valószínűleg látod az app-ban, hogy már nincs ott a párod a meghívottak között. Sajnos meg kellett volna várni, hogy a következő kampány elinduljon és akkor kellett volna elindítani a regisztrációt. A Revolut egyébként leírja a feltételeket, gyakori kérdések vannak, szabályzat stb…

   Válasz
 4. Üdv. Nekem még mindig nem egészen tiszta ez a vásárlás rész. Jól értem, ha az illetőnek nincs NFC képes eszköze, akkor pl. online vásárlás lehetséges a virtuális kártya adatokkal és el is fogadja a Revolut. Valamint fontos a 3x vásárlás ezért az egyenként minimum 1250 Ft -ért. Ez a ajándéktárgy is mit takarhat fogalmam nincs 😀 Mondjuk rendelek valami elektronikai vagy számítástechnikai eszközt az jó lehet vagy pl. egyszerűen pizzát? Köszi

  Válasz
  • Szia! Szerkesztettem a cikket. Minden alkalommal minimum 1250 ft értékben kell vásárolni. Igen, online, pl. egy webshopban is lehet vásárolni virtuális kártyával, akkor az is beleszámít ebbe. De igen, akinek nincs NFC kártyája és Standard csomagot választ, ott a postázási idő hosszú ideig eltarthat és így nehezebb lehet elvégezni a 3 vásárlást, amíg a meghívás kampány ideje tart. De online például lehet ételt rendelni stb…Az ajándéktárgy nem volt egy jó megfogalmazás, azt átírtam. Itt az ajándékutalványokra, ajándékkártyákról van szó, mondjuk az nem számít bele, ha egy üzletben veszel egy 10 ezer ft-os ilyen ajándékutalványt és azt fizeted ki kártyával…

   Válasz
 5. Kedves Zsolt!

  Lányom hívott meg, már 2 hete erről a kártyáról vásárolok, és mégsem adta meg neki a jutalmat. A pipák alapján a 3 vásárlás nem teljesült. Kinél lehet reklamálni?

  Válasz
  • Kedves Viktor! Meg kell nézni elsőnek, hogy mikor regisztráltál be és akkor meddig tartott az adott ismerős meghívásos kampány. Ugyanis ezek 20 napig tartanak és ezen időn belül meghívott ismerősnek kell teljesítenie a feltételeket. Ahogy nézem, pl. két héttel ezelőtt még egy előző kampány volt és augusztus 24-én kezdődött az új és szeptember 12-ig tart. Szóval talán augusztus 23-ig kellett teljesítened a feltételeket, ha azelőtt regisztráltál be.. De ha benne voltál az adott kampány időszakában és teljesítetted a feltételeket, akkor a lányod tud írni chaten az ügyfélszolgálatnak.

   Válasz
 6. Kedves Zsolt.
  Ha a barátnőm hívott meg aki Németországban lakik és neki 5 eurót ír akkor nekem 3 szor 5 euró értékben kellene vásárolnom?? De forint van a számlámon.

  Válasz
  • Kedves Szamantha! Valószínűleg 5 eurónak megfelelő más devizában is lehet fizetni. Tehát vásárolj minimum 2000 forintért, háromszor és szerintem rendben lesz. Vagy írj az ügyfélszolgálatnak chaten és biztos választ tudnak adni. 🙂

   Válasz
 7. Üdv!
  Engem az a rész érdekelne, hogy a meghívott a pénzfeltöltést utalással is megoldhatja-e vagy mindenképpen össze kell kötnie saját kártyájával?
  Köszi!

  Válasz
  • Ha valaki regisztrál a Revolutra, akkor a saját bankszámlájáról is be tud utalni összeget. Viszont a Revolut nem ad magyar, belföldi forint számlaszámot, hanem litván nemzetközi számlaszám van. Ha magyar bankból utalna, akkor nem belföldi, hanem nemzetközi utalást kell indítani, aminek láthatóan magasabb díja lehet és több munkanap is lehet, mire a Revolut egyenlegre megérkezik az összeg. Ezért a Revolut forint egyenleget bankkártyás feltöltéssel érdemes intézni. Nem kell összekötnie a kártyájával, a bankkártya adatokat kell megadni, mint egy webshopban mikor fizetünk, és egy olyan kártyás tranzakció is lesz. Ebben a cikkben van ehhez még több információ: https://revinfo.hu/revolut-egyenleg-feltoltese-bankkartyaval/

   Válasz
 8. Kedves Zsolt!
  Az lenne a kérdésem hogy revolut számláról revolut számlára utalni hogyan tudok mert próbáltam a linkel de nem engedte az utalás befejezését.igy nem tudjuk a feltételeket teljesíteni.

  Válasz
  • Kedves Mónika! Két Revolut felhasználó egymás között díjmentesen tud, pillanatok alatt bármilyen devizát átküldeni. Név, @Revtag alapján rá lehet keresni, ajánlott a @felhasználónév alapján küldeni. A bal felső kör alakú profilképre kell rányomni és ott a név alatt lesz a @felhasználónév. Majd az Átutalások menüben az Új gombra kell nyomnni, felül lesz egy keresőmező, oda be kell írni a @felhasználónevét, akinek küldenél összeget és elvégzed az átutalást. Ha a fogadó fél elsőnek kap valakitől ilyen pénzküldést, akkor neki azt engedélyeznie kell, kapni fog értesítést erről, utána már ezt az engedélyezést nem kell többé elvégezni, ha attól a partnertől kap összeget ismét.

   Válasz
 9. Sziasztok nekem egy olyan kérdésem lenne hogy ezt a 3 vásárlást egy üzletben is le lehet vásárolni 3 X 1250 ért vagy 3 különböző üzletbe kell ahoz be menni?
  Válaszokat előre is köszönöm ????

  Válasz
 10. Szia én nekem volt 9 ismerősőm és mind a 9 el végezte a lépéseket! Azonban csak 5 után kaptam jutalmat! Az lenne a kérdésem hogy a következő ciklusba mikor lessz ez a barátok meg hívása akkor az maradék 4 ember nekem jóváfog íródni? Vagy el veszlet?

  Válasz

Hozzászólás
A hozzászólásod nem fog automatikusan megjelenni, csak a moderálás után. A megadott email cím nem lesz látható és nem lesz tárolva, nem fogok hírleveleket küldeni. Viszont, ha megválaszolásra kerül a hozzászólásod, arról értesítést fogsz kapni a megadott email címedre.