Revolut előfizetők pár nap múlva nagyon meglepődhetnek!

Revolut előfizetők pár nap múlva nagyon meglepődhetnek! Így kerüld el ezt!

Tavaly novemberben volt a Revolut-nál egy Black Friday akció, amikor nagyon jó áron lehetett a Metal csomagra előfizetni. Egy évre kellett kifizetni a 22 ezer forintot (a 42 ezer forint helyett), ami kevesebbe került, mint a Premium csomag.

Biztosan sok Revolut felhasználó váltott a Premium csomagról a Metal csomagra vagy többen nem a Premium csomagra fizettek elő a Standard csomagról, hanem rögtön a Metal-ra.Mi is történik most pár nap múlva?

Viszont az egy év pár nap múlva le fog járni. Én is Metal csomagra váltottam tavaly és most november 25-n lenne az éves megújítása.

Viszont nem volt garantálva az, hogy a Metal csomag örökké csak 22 ezer forint lesz évente. Ez egy akció volt és legtöbb esetben csak az első évre adnak ekkora kedvezményt (ez rengeteg más szolgáltatónál is így szokott lenni, amikor Black Friday vanés valami kedvezményes éves előfizetés stb…).

Nem egyértelmű az éves díj megújítása

A visszajelzések/tapasztalatok meg sok felhasználónál másak! Van akinél a csomag kezelése menüpontban a tavalyi akciós árat írja az app, hogy most pár nap múlva is 22 000 forintot kell kifizetni érte. Míg van, akinek meg már a teljes, 42 000 forintos árat írja ki (talán ez utóbbi lehet inkább a gyakori).

A Revolut chates ügyfélszolgálata szerint, ha a 22 000 forintos ár van megjelenítve, hogy annyiba fog kerülni a következő évi Metal csomag előfizetés, akkor annyi lesz. Ha a rendszer mégis az eredeti, 42 000 forintos árat vonná le, akkor ezt jelezni kell az ügyfélszolgálatnak és visszatérítik a 20 000 ft plusz díjat…

Szóval érdemes elsőnek megnézned azt, hogy neked mennyit is vonna le hamarosan éves díjnak a Metal csomagnál. Ha az eredeti 42 ezer forintos árat látod, akkor érdemes átgondolnod azt, hogy megéri-e neked a Metal csomag. A következő bekezdésben ebben próbálok segíteni, az azután bekezdésben meg megmutatom, hogy hol találod meg a csamod kezelés menüpontját és miként tudsz olcsóbb csomagra váltani.Miben különbözik a Premium és Metal csomag?

A Revolut Premium csomag éves díja 25 ezer forint, míg a Metal csomag díja 42 ezer forint.

Mindkét csomagban hétköznapokon korlátlanul lehet díjmentesen devizát váltani.

Mindkettő csomagban vannak biztosítások, viszont a Metal csomagban nem csak a felhasználóra és a vele utazó gyerekre (17 éves korig) érvényes például az utasbiztosítás, hanem házastársa vagy élettársra és gyermekekre (17 éves korig).

A Meta csomaghoz még jár egy autóbérléssel kapcsolatos biztosítás is.

Ezenkívül van a Metal csomagban pénzvisszatérítés (cashback), Európai Unióban és Angliában a Revolut kártyás tranzakciók után 0,1% jár vissza, míg más országokban meg 1%. De maximum a havi csomagdíj összegéig, tehát 4200 froint pénzvisszatérírés gyűjthető össze (ez EU-ban havi 4,2 millió forint költésnél jön össze).

De a csomagokat ebben a cikkben megtalálod, rákattintva abban a különböző csomagokra további részletes bejegyzéseket fogsz találni.Hogyan lehet Revolut csomagot váltani?

A fenitek alapján el tudod dönteni, hogy megérné-e neked a plusz 17 000 ft éves díj.

Ha nem érné meg neked és egy olcsóbb csomagra szeretnél visszaváltani, akkor ezt meg tudod tenni a Revolut fiókodban.

Lépj be a Revolut appba és bal felül menj a profilodba (kör alakú ikon).

Majd itt nyomj a ‘A csomagod’ pontra:

Majd utána a ‘Kezelés’ pontra:

Itt fogod látni azt, hogy mennyit is fog levonni a Revolut az adott dátumon a csomagod megújítására.

Ha nem akarod megtartani a Metal csomagot, akkor itt alul a ‘Csomagváltás’ gombra nyomj rá:

Majd megjelennek a csomagok és nyomj a ‘Prémium igénylése’ opcióra vagy ‘Plus igénylése’ vagy alul a ‘Váltás a Standard csomagra’ pontra, amelyik csomagra szeretnél visszaváltani.

Itt havidíjak vannak kiírva, de a kiválasztása és váltás után fogsz kapni lehetőséget arra, hogy egy évre előre fizesd ki, ha szeretnéd (ebben az esetben kedvezményesebb, mint ha havonta fizetnéd ki a csomag díját).

A Revolut Metal fém kártyát továbbra is tudod használni egy Premium csomag előfizetőként?

Igen, a Metal csomaghoz küldött fém bankkártyát a lejárati idejéig fogod tudni használni, bármelyik más Revolut csomagra váltasz, mivel ezt a kártyát kifizetted már az éves előfizetéssel.

Ha például Premium csomagra váltasz, akkor ott is lesz lehetőséged egy újabb kártyát igényelned, ami már plasztik kártya. Ezt megigényelheted, ha szükséges lenne még egy fizikai kártyára és utána két kártyát is fogsz tudni használni.

De persze ezt nem muszáj, ha neked elegendő a fém kártya, akkor azt is használhatod csak.

Igaz, ha nincs plasztik Revolut fizikai kártyát, csak a fém kártya, akkor én megigényelném, mert ha utaznál, külföldön vennél fel ATM-ből készpénzt, akkor a fém kártyák nem a legbiztosabb dolog erre, mivel vannak még olyan régebbi ATM-ek, amelyek a fémkártya súlya miatt elnyelhetik. Így inkább érdemes mindig normál, műanyag bankkártyával pénzt felvenned.

Lesz az idén is Revolut Black Friday akció?

Erről a Revolut nem kommunikált semmit, így egyelőre nincs olyan hír, hogy lenne az idén is Black Friday.

A Black Friday hivatalos dátuma november 24. Így meglepetés lehet még, hogy aznap vagy előtte rövid idővel bejelentsenek egy nagy akciót ismét.

Ha szeretnél értesülni egy esetleges Revolut akcióról, akkor nézz vissza a weboldalra, a Hírek aloldalra vagy iratkozz fel a hírlevelemre itt a cikk után a formon. 🙂

Ha lenne további kérdésed, akkor használd a kereső mezőt, sok más Revolut-tal kapcsolatos cikket találsz még:

Fontos!: A cikkben leírtak csak az én tapasztalataimon alapszanak, ezekért felelősséget nem tudok vállalni. Nincs közvetlen kapcsolatom a Revolut-tal és nem tartozok felelősséggel a szolgáltatásuk iránt. Bármilyen probléma, kérdés esetén a Revolut ügyfélszolgálatát kell felkeresni. A cikkekben olyan ajánlói (affiliate) linkek találhatóak, amelyeken keresztüli regisztrálás után akár én jutalékot is kaphatok.

Hozzászólás
A hozzászólásod nem fog automatikusan megjelenni, csak a moderálás után. A megadott email cím nem lesz látható és nem lesz tárolva, nem fogok hírleveleket küldeni. Viszont, ha megválaszolásra kerül a hozzászólásod, arról értesítést fogsz kapni a megadott email címedre.