A Revolut 40%-al növelné meg a munkaerő számát 2024-ben!

A Revolut 40%-al növelné meg az alkalmazottak számát 2024-ben

A Revolut 40%-kal növelné a munkaerőt 2024-ben; a vállalat elérte a 10 000 alkalmazotti mérföldkövet.

A Revolut a tervek szerint 40%-kal növeli globális munkaerejét 2024-ben, az év eleji 8000-ről 11 500-ra év végéig. Jelenleg a Revolutnak világszerte több mint 10 000 alkalmazottja van. A vállalat több mint egymillió álláspályázatot kapott globálisan 2023-ban.

A több mint 8 millió brit és 40 millió globális ügyféllel rendelkező, globális fintech vállalat, a Revolut ma bejelentette, hogy 2024-ben 40%-kal kívánja növelni globális dolgozói létszámát.

A bejelentés egybeesik azzal, hogy a cég elérte a 10 000 mukavállalói számot globálisan és tovább folytatja a munkaerő bővítését, miközben sok más pénzügyi intézmény leépítéseket hajt végre vagy a felvételt befagyasztja. A cégnek jelenleg több mint 70 álláshirdetése van az Egyesült Királyságban.

A cég exponenciális növekedést mutat 2015-ös alapítása óta. A Revolut alig több mint 8000 alkalmazottal kezdte az évet, de alig három hónap alatt elérte a 10 000 fős mérföldkövet.

A fintech cég továbbra is azon dolgozik, hogy bővítse értékesítési, ügyfélszolgálati és pénzügyi bűnözés elleni csoportjait, amelyekben az új pozíciók többsége létrejön majd.

Francesca Carlesi, a Revolut UK vezérigazgatója a következőket nyilatkozta:
„..A Revolut továbbra is egyre erősebbé válik; és ennek a növekedésnek a támogatásához elengedhetetlen, hogy a legjobb tehetségeket toborozzuk az iparág egészéből. A 10 000 alkalmazott izgalmas mérföldkő, de nem állunk meg itt. Örömmel terjeszkedünk globális piacainkon, beleértve az Egyesült Királyságot is, több száz új pozícióval a szakterületek széles skáláján, méghozzá olyan időszakban, amikor mások visszafogják magukat…”

„…Hazai piacunkként az Egyesült Királyság a Revolut növekedésének középpontjában áll, és szerves része nemcsak a vállalat helyi, hanem nemzetközi terjeszkedésének is. Alig várjuk, hogy az elkövetkező hónapokban fogadjuk a Revolut munkatársainak következő csoportját, hogy segítsenek felépíteni a Revolutot világszerte….”

Francesca Carlesi Revolut UK CEO
Francesca Carlesi – CEO Revolut UK

Távmunka-központú vállalatként, amelynek munkaereje több mint egyharmada már Londonon kívül dolgozik, a Revolut UK szélesebb tehetségbázishoz fér hozzá azáltal, hogy az egész országból toboroz, és nagyobb rugalmasságot kínál az alkalmazottak számára abban, hogy honnan dolgoznak.

A Revolut továbbra is vonzó munkáltató a leendő jelöltek számára, hiszen 2023-ban világszerte több mint egymillió álláspályázatot kapott. A vállalatot nyolc piacán, köztük az Egyesült Királyságban is „Nagyszerű munkahelynek” (Great Place to Work) minősítették.

Forrás »

Ha lenne további kérdésed, akkor használd a kereső mezőt, sok más Revolut-tal kapcsolatos cikket találsz még:

Fontos!: A cikkben leírtak csak az én tapasztalataimon alapszanak, ezekért felelősséget nem tudok vállalni. Nincs közvetlen kapcsolatom a Revolut-tal és nem tartozok felelősséggel a szolgáltatásuk iránt. Bármilyen probléma, kérdés esetén a Revolut ügyfélszolgálatát kell felkeresni. A cikkekben olyan ajánlói (affiliate) linkek találhatóak, amelyeken keresztüli regisztrálás után akár én jutalékot is kaphatok.

Hozzászólás
A hozzászólásod nem fog automatikusan megjelenni, csak a moderálás után. A megadott email cím nem lesz látható és nem lesz tárolva, nem fogok hírleveleket küldeni. Viszont, ha megválaszolásra kerül a hozzászólásod, arról értesítést fogsz kapni a megadott email címedre.