Közel 1 millió felhasználója van a Revolut-nak Magyarországon!

Közel 1 millió Revolut felhasználó Magyarországon

A portfolio.hu-nak adott interjút Léder Tamás, a Revolut magyarországi vezetője. Az interjút röviden összefoglalom, de a végén linkeltem az eredeti cikket is:

A brit alapítású fintech óriás, a Revolut folyamatosan bővül Magyarországon, ahol már több mint 900 ezer felhasználóval rendelkezik. A cég a magyar piacra szánt termékek bevezetésére összpontosít, de a jövőbeni fejlesztéseket sem zárja ki.

A Revolut 2,5 éve alapított magyar irodájában jelenleg több mint 30 fő dolgozik, és a cég reményei szerint hamarosan eléri az 1 millió magyarországi ügyfelet. A globális ügyfélbázis a cégnek már meghaladja a 29 milliót.

A vállalat 2021-ben vált nyereségessé, a nyereséges növekedés mellett az ügyfélszám további növekedése továbbra is fontos cél.

A cég figyelemmel kíséri a banki csalások növekvő számát Magyarországon és szerte a világon, és aktívan oktatja ügyfeleit a kibercsalásokkal kapcsolatos kockázatokról. Felhívják az ügyfelek figyelmét, hogy soha ne osszák meg a kártyaadataikat, és ne válaszoljanak gyanús befektetési ajánlatokra.

A Revolut további terjeszkedést tervez Európán kívülre is. Nemrég jelentették be, hogy belépnek a latin-amerikai piacra, elsőként Brazíliában. Aktívak az Észak-Amerikai és az Ázsiai piacon is, Indiában és Mexikóban pedig már a bevezetésre készülnek.

A társaság jelenleg hat európai országban kínál fedezetlen hiteleket, és a vezetők szerint látják a potenciált a hiteltermékekben Magyarországon is.

A Revolut aktívan használja a mesterséges intelligenciát, és a kezdetektől fogva alkalmazza a gépi tanulást. Az elmúlt években saját technológiát fejlesztett, amely segíti a vállalat üzleti folyamatait, beleértve az ügyfélszolgálatot és a fincrime-megelőző rendszereket. Ahol a mesterséges intelligencia használatának értelme van, ott használják.

Forrás: https://www.portfolio.hu/bank/20230525/elarulta-a-magyar-revolut-vezetoje-kozel-1-millio-ugyfellel-rendelkeznek-mar-magyarorszagon-617316

Ha lenne további kérdésed, akkor használd a kereső mezőt, sok más Revolut-tal kapcsolatos cikket találsz még:

Fontos!: A cikkben leírtak csak az én tapasztalataimon alapszanak, ezekért felelősséget nem tudok vállalni. Nincs közvetlen kapcsolatom a Revolut-tal és nem tartozok felelősséggel a szolgáltatásuk iránt. Bármilyen probléma, kérdés esetén a Revolut ügyfélszolgálatát kell felkeresni. A cikkekben olyan ajánlói (affiliate) linkek találhatóak, amelyeken keresztüli regisztrálás után akár én jutalékot is kaphatok.

Hozzászólás
A hozzászólásod nem fog automatikusan megjelenni, csak a moderálás után. A megadott email cím nem lesz látható és nem lesz tárolva, nem fogok hírleveleket küldeni. Viszont, ha megválaszolásra kerül a hozzászólásod, arról értesítést fogsz kapni a megadott email címedre.