Revolut SWIFT kód és BIC kód

Revolut swift kód

Mindig nézd meg a Revolut fiókodban az adott deviza egyenlegnél, de magyar felhasználóknál ezeket az adatok találhatod:

A Revolut Bank SWIFT kódja: REVOLT21 vagy REVOLT21XXX

A Revolut Bank BIC kódja: REVOLT21

Revolut SWIFT kód és BIC kód
Revolut fiókban megtalálható SWIFT/BIC kód

Hol találom meg a SWIFT kódot és a BIC kódot a Revolut fiókomban?

Válaszd ki a megfelelő deviza egyenlegedet és nyomj a ‘Részletek’ gombra. Ezután látni fogod a deviza egyenleghez tartozó számla adatait és a BIC kódot is.

Ne lepődj meg, hogy minden deviza számla esetén ugyanaz a BIC kód.

Előfordul, hogy bankok utaláskor a SWIFT kódot kérik és ez a BIC kód nem elegendő. Ebben az esetben csak további 3 darab X betűt kell megadni és így el fogja fogadni a bank.

Ha lenne további kérdésed, akkor használd a kereső mezőt, sok más Revolut-tal kapcsolatos cikket találsz még:

Fontos!: A cikkben leírtak csak az én tapasztalataimon alapszanak, ezekért felelősséget nem tudok vállalni. Nincs közvetlen kapcsolatom a Revoluttal és nem tartozom felelősséggel a szolgáltatásuk iránt. Bármilyen probléma, kérdés esetén a Revolut ügyfélszolgálatát kell felkeresni. A cikkekben olyan ajánlói (affiliate) linkek találhatóak, amelyeken keresztüli regisztrálás után akár én jutalékot is kaphatok.

Hozzászólás
A hozzászólásod nem fog automatikusan megjelenni, csak a moderálás után. A megadott email cím nem lesz látható és nem lesz tárolva, nem fogok hírleveleket küldeni. Viszont, ha megválaszolásra kerül a hozzászólásod, arról értesítést fogsz kapni a megadott email címedre.