Revolut egyenleg elrejtése funkció

Revolut egyenleg elrejtése

Ha nem szeretnéd azt, hogy más lássa a Revolut egyenleged számait (pl. több embert között vagy, valaki a vonaton melletted ül stb…), akkor ezt el tudod rejteni.

A funkció bekapcsolásával ez látható a fiókban:

Hogyan tudod bekapcsolni az egyenleg elrejtés funkciót?

  1. Lépj be a Revolut applikációba és menj/nyomj a bal felül található kör alakú profil ikonra.
  2. Ezután válaszd ki a ‘Biztonság és adatvédelem’ pontot.
  3. És az ‘Egyenlegek elrejtése a készülék megfordításával’ opció mellett aktiváld ezt a funkciót.

Hogyan tudod gyorsan megjeleníteni és elrejteni a egyenleged adatait?

Ha nem szeretnéd ki és be kapcsolgatni ezt a elrejtés funkciót a menüpontokon belül, akkor egyszerűen csak a telefonodat fordíts képernyővel lefelé, majd vissza. Ekkor ismét látható lesz az egyenleged adatai, majd ismét lefelé és vissza fordítod a telefonodat és megint rejtve lesznek az adatok.

Ha lenne további kérdésed, akkor használd a kereső mezőt, sok más Revolut-tal kapcsolatos cikket találsz még:

Fontos!: A cikkben leírtak csak az én tapasztalataimon alapszanak, ezekért felelősséget nem tudok vállalni. Nincs közvetlen kapcsolatom a Revoluttal és nem tartozom felelősséggel a szolgáltatásuk iránt. Bármilyen probléma, kérdés esetén a Revolut ügyfélszolgálatát kell felkeresni. A cikkekben olyan ajánlói (affiliate) linkek találhatóak, amelyeken keresztüli regisztrálás után akár én jutalékot is kaphatok.

Hozzászólás
A hozzászólásod nem fog automatikusan megjelenni, csak a moderálás után. A megadott email cím nem lesz látható és nem lesz tárolva, nem fogok hírleveleket küldeni. Viszont, ha megválaszolásra kerül a hozzászólásod, arról értesítést fogsz kapni a megadott email címedre.