Revolut már magyarországi fióktelephez keresi az új munkatársakat

Revolut már magyarországi fióktelephez keresi az új munkatársakat

A Revolut jelenleg három pozícióra is keres munkatársakat Magyarországon, szúrta ki a Revb.hu. Erről posztolt Linkedinen Györffy Balázs, a Revolut Lead Strategy & Operations menedzsere, de a Revolut karrier oldalán is megtalálhatóak a meghirdetett pozíciók:

Revolut magyarországi állások

A Revolut fióktelep nyitásról korábban Léder Tamás, a Revolut magyarországi vezetője adott több interjút is, ebben a cikkben minden infót összefoglaltam.



Milyen pozíciókról van szó?

Legal Counsel


A Legal Counsel (Regulatory) pozíció Revolutnál egy olyan jogi szakértőt keres, aki pénzügyi termékekhez kapcsolódó jogi és megfelelési kérdésekben tanácsot ad. A feladatok közé tartozik új és meglévő pénzügyi termékek (pl. fizetési és banki termékek) strukturálásának jogi támogatása, ügyfélközpontú jogi dokumentumok elkészítése, valamint a helyi szabályozókkal való együttműködés Magyarországon és Litvániában. Az ideális jelölt legalább 4 éves szakmai tapasztalattal, pénzügyi szabályozásokban való jártassággal és kiváló kommunikációs készségekkel rendelkezik.

További információkat és jelentkezés itt elérhető »

Regulatory Compliance Manager


A Regulatory Compliance Manager pozíció lényege, hogy biztosítsa a vállalat termékeinek és folyamatai megfeleljenek a szabályozási követelményeknek, és ezek a legjobb ügyfélélményeket eredményezzék. A feladatok közé tartozik a szabályozási előírások értelmezése és ezek alkalmazása az üzleti modellre, valamint új szabályozási politikák kidolgozása és végrehajtása. Emellett a Compliance Manager aktívan együttműködik a globális és helyi kockázatkezelési csapatokkal, kezeli az oktatási programokat, és szabályozói kérdésekre keres megoldásokat a cég tevékenységének megfelelő működése érdekében.

További információkat és jelentkezés itt elérhető »

Finance Manager (Financial Control)


A Finance Manager (Financial Control) pozíció lényege, hogy az új EU holding cég pénzügyi irányításában vállal kulcsszerepet, amely a banki, biztosítási és kereskedelmi tevékenységeket is lefedi. Az ideális jelölt felelős lesz a konszolidált főkönyvi számlák előkészítéséért, a könyvek pontos és időben történő lezárásáért, valamint a pénzügyi ellenőrzési folyamatok javításáért. Emellett részt vesz a különböző leányvállalatok és fióktelepek pénzügyi folyamataiban, és támogatja az éves és féléves auditokat.

További információkat és jelentkezés itt elérhető »

Ha lenne további kérdésed, akkor használd a kereső mezőt, sok más Revolut-tal kapcsolatos cikket találsz még:

Fontos!: A cikkben leírtak csak az én tapasztalataimon alapszanak, ezekért felelősséget nem tudok vállalni. Nincs közvetlen kapcsolatom a Revolut-tal és nem tartozok felelősséggel a szolgáltatásuk iránt. Bármilyen probléma, kérdés esetén a Revolut ügyfélszolgálatát kell felkeresni. A cikkekben olyan ajánlói (affiliate) linkek találhatóak, amelyeken keresztüli regisztrálás után akár én jutalékot is kaphatok.

Hozzászólás
A hozzászólásod nem fog automatikusan megjelenni, csak a moderálás után. A megadott email cím nem lesz látható és nem lesz tárolva, nem fogok hírleveleket küldeni. Viszont, ha megválaszolásra kerül a hozzászólásod, arról értesítést fogsz kapni a megadott email címedre.